Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

dakamon

Üye
Bildirim merkezini düzeltirler inşallah. 10 tane mesaj geliyor hepsini gösteriyor. 4 satırdan sonra göstermese daha iyi olur

Şöyle de bir saçmalık var. Aynı kişiden 5 tane mesaj geldi mesela siz o mesajlardan birine dokunup o kişiyle yazıştığınız chat ekranına gelip mesajınızı yazıp gönderiyor ve çııyorsunuz fakat aynı kişinin diğer mesajlarının bildirimleri hala bildirim merkezinde kalıyor. Bu saçmalığı çözmeleri lazım. İlla o mesajlaşma uygulamasının ana sayfasında olacaksın ki bildirimler gitsin. Umarım anlatabilmişimdir durumu.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tepkiler: BLasTeaR ve Dexter Morgan

ogzhnoTr

Üye

Windowsla değil whatsappla ilgili durum bu yada programın ureticisiyle

remzi33

Üye

Haklısınız. Bu çok büyük bir saçmalık. Sadece whatsapp için değil, bildirim gelen tüm uygulamalar için geçerli bir durum

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yaklaşık 10 saattir Gabriel Aul'dan haber alınamıyor. Gören duyan varsa aşağıdaki mesaj alanını kullanarak bilgilendirsin.

Son düzenleme:
Tepkiler: Rainesto, Murat Alper, emz ve 1 kişi daha

saynesim

Üye
adam güncelleme vermeden kalpten gitmesin

Bay H

Üye
Yaklaşık 10 saattir Gabriel Aul'dan haber alınamıyor. Gören duyan varsa aşağıdaki mesaj alanını kullanarak bilgilendirsin.
Dün de yine bu kadar sessiz kaldı sonra 10041 numaralı yapı için 3-4 güncelleme geldi. Belki yine aynı tarife olur

Şimdi yine genel soru cevap olayını yapıyor bakalım o güzel sözcükler dökülecek mi ellerinden.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son 15 dakika. Yarına hazırlık

Tepkiler: emz
Bu akşam geleceğini pek sanmıyorum ama yarın bir ihtimal diyorum.

saynesim

Üye
adamlar bu hafta çok güzel olacak dediler kesin yarın veya cuma günü gelir diye düşünüyorum

braayn

Üye
ben illede haftaya 2 nisan perşembe diyorum =) bu arada GDR2 kimse beklemiyor sanırım

Yarın olsun artık ya. Kurcalayalım eccük

Son 23 saate girdik.
Yarın akşam 20:00'de Maxicep WP Meydanında toplanalım @Sensation

Tepkiler: YkPkY, YasirTaHazal, Murat Alper ve 9 diğerleri