dakamon
Üye
Bildirim merkezini düzeltirler inşallah. 10 tane mesaj geliyor hepsini gösteriyor. 4 satırdan sonra göstermese daha iyi olur
Şöyle de bir saçmalık var. Aynı kişiden 5 tane mesaj geldi mesela siz o mesajlardan birine dokunup o kişiyle yazıştığınız chat ekranına gelip mesajınızı yazıp gönderiyor ve çııyorsunuz fakat aynı kişinin diğer mesajlarının bildirimleri hala bildirim merkezinde kalıyor. Bu saçmalığı çözmeleri lazım. İlla o mesajlaşma uygulamasının ana sayfasında olacaksın ki bildirimler gitsin. Umarım anlatabilmişimdir durumu.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Windowsla değil whatsappla ilgili durum bu yada programın ureticisiyle
Şöyle de bir saçmalık var. Aynı kişiden 5 tane mesaj geldi mesela siz o mesajlardan birine dokunup o kişiyle yazıştığınız chat ekranına gelip mesajınızı yazıp gönderiyor ve çııyorsunuz fakat aynı kişinin diğer mesajlarının bildirimleri hala bildirim merkezinde kalıyor. Bu saçmalığı çözmeleri lazım. İlla o mesajlaşma uygulamasının ana sayfasında olacaksın ki bildirimler gitsin. Umarım anlatabilmişimdir durumu.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Yok gitmemiş yaşam belirtisi verdiadam güncelleme vermeden kalpten gitmesin
Yok gitmemiş yaşam belirtisi verdi
Dün de yine bu kadar sessiz kaldı sonra 10041 numaralı yapı için 3-4 güncelleme geldi. Belki yine aynı tarife olurYaklaşık 10 saattir Gabriel Aul'dan haber alınamıyor. Gören duyan varsa aşağıdaki mesaj alanını kullanarak bilgilendirsin.
P.tesi ve cuma günleri güncelleme vermiyorlarmış,elimizde bu hafta için sadece yarın var.adamlar bu hafta çok güzel olacak dediler kesin yarın veya cuma günü gelir diye düşünüyorum
Geldi de kurcalaması kaldıYarın olsun artık ya. Kurcalayalım eccük
ben beklemiyorum şahsenben illede haftaya 2 nisan perşembe diyorum =) bu arada GDR2 kimse beklemiyor sanırım
Valla w10 unu duyduktan sonra gdr2 benim aklıma hiç gelmiyorben illede haftaya 2 nisan perşembe diyorum =) bu arada GDR2 kimse beklemiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?