Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

serinaga

Üye
Ben telefonu kardeşime verdiğim için yeni yapıyı deneyemedim.
Ancak Ali Kemal'le konuştuğumda Edge'de düzelme var diyordu.
Modelden modele farklılık mı var acaba?

Evet Edge'de belirgin bir düzelme var, telefon daha bir stabil olmuş, önceki yapılardaki ses patlamasına şimdilik rastlamadım, pil performansı son yapıda oldukça iyi duruma getirilmişti, bu yapıda da umarım daha iyi olur ...

Bizim yıllardır sorunları ile birlikte kullandığımız, gelişecek diye beklediğimiz özelliği gör bak adamlar nasıl geliştirip koymuşlardır oraya

Son düzenleme:
Tepkiler: BomberMAn TR01
Arkadaşlar ben kamerada resim çektikten sonra ''Son rotuşlar ekleniyor'' diyerek 2 dk civarında bekletiyor ya o sorun yüzünden 8.1 e geri dönmek zorunda kaldım,sizde o sorun var mı, var ise nasıl aşıyorsunuz acaba.
Bu sorun bu yapı ile ortadan kalktı çok şükür

Tepkiler: BLasTeaR, serinaga, Sensation ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Dün son yapıyı da kurduktan sonra cihazı sıfırladım + sd kart seçeneği ile ama sd kartı sıfırlamamış Neyse en son 16. yapıyı denemiş biri olarak hala parlaklık ayarı özürlü başlangıç ekranının kutucuğu boş ve edge sinir etmeye devam ediyor

SLH.55

Üye
Halen kulaklıkla müzik dinleyemiyorum, 18. bırak 25. yapı gelsin bir önemi yok.

Lumia 830 için hiç sıkıntı olmadan olmadan kullanıyorum. Parlaklık ayarı sorunsuz, edge biraz daha hızlanmış.

skynet

Üye
Bu ekran ayarını ne zaman güncelleyecekler acaba

Şimdi onecore optimizasyonunun bittiğini var sayarsak redstone ile gelecek güncellemelerin stabil olacağından bahsadebilir miyiz? Redstone ile yeni özelliklerin sisteme eklenmesi akıcı sistemi bozar mı? Bazı arkadaşlar çıkıp olmayan akıcılığı daha da bozamazlar diyebilir ama benim cihazımda oldukça akıcı bir sistem var

Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evan Blass (evleaks) bugün ortaya bombayı bıraktı kaçtı. Bakalım altından ne çıkacak? @bulutsuzgece

"I know something that's going to blow your minds, Windows faithful."

Tepkiler: flutewoddy, BLasTeaR, Murat Alper ve 6 diğerleri

skynet

Üye
"Ben Zihninizi Windows sadık darbe olacak bir şey biliyorum."

Tepkiler: flutewoddy, sahte_suhte, BLasTeaR ve 2 diğerleri
Aklınızı başınızdan alacak bir şey biliyorum, Windows sadıkları!

Tepkiler: BLasTeaR

dücane

Üye

Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
Lan söylesene... Demek istedim yüzüne karşı

Tepkiler: BomberMAn TR01
sallıyorlar bence sırf elde kalanı kaçırmamak adına başka bi halt yedikleri yok!!!

Tepkiler: Aybars1979

dücane

Üye
Aslinda aklinizi basinizdan alacak birsey biliyorum demek istemis, sadik Windows

Bari açıklasaymış iyiymiş... Şimdi komplo teorileri üretmeye başlarız