kimbilir_01
Üye
yok abi bende heyecan sıfır akışına bıraktım takmıyorum artık verirse kullanırım vermezse zaten gündelik işlerime şu hali yetiyor snap vs olmasa da olur benim için oyun desen kırk yılda bir şu sniperfury sardı sadece bu yaniEvetama fazla heveslenmeyin. Redstone için ilk bir kaç yapıda yenilik olmayacak. Masaüstü için üçüncü Redstone sürümü yayınlandı ve bu yapıdan sonra yeniliklerin geleceği belirtiliyor.
İnsider dan tekrar fast seçeneğini seçip yapılandırınBu en son gelen yapılandırma güncellemesi bana gelmedi çok ilginç . Sabahtan beri kontrol ediyorum gelen giden bişey yok .
Peki redstone'a hiç girmeden sadece resmi windows 10 sürümüne yükseltip oradan itibaren insiderdan çıkmak isteyenler ne yapacak?Evetama fazla heveslenmeyin. Redstone için ilk bir kaç yapıda yenilik olmayacak. Masaüstü için üçüncü Redstone sürümü yayınlandı ve bu yapıdan sonra yeniliklerin geleceği belirtiliyor.
insidere 3. seçenek gelmiş onu seçeceklerPeki redstone'a hiç girmeden sadece resmi windows 10 sürümüne yükseltip oradan itibaren insiderdan çıkmak isteyenler ne yapacak?
Üçüncü parti diyelim, resmi değil o uygulama.Facebook messenger için bir video paylaşılmıştı mesajı bulamadım o konsept değilmiş yeni evrensel haliymiş
Oluyor. Edge bayaa bi ram kullanıyor. Günlük kullanıma engel durumlar ortaya çıkıyor. 6.-7. Yapıdaki 1520 gibi şuanlumia 520'de son build performansı nasıl? takılmalar vs. oluyor mu ram vs yetersizliğinden dolayı?
Hiç bulaşma derimlumia 520'de son build performansı nasıl? takılmalar vs. oluyor mu ram vs yetersizliğinden dolayı?
Biraz önce işlem yapmış olduğum mesajınızArkadaşlar neden alakasız diye mesajım siliniyor ! 1212 sayfa içerisinde alakasız bir ton mesaj çıkarta bilirim.Neyse birşey yazmayalım bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?