Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

remzi33

Üye
Kapalı beta olarak gelmiş.
Sadece ön kayıt yapanlara gelmiş olmalı zira mağazada sanırım herkese görünmüyor.
Uygulama indirilebilir durumda. Ancak giriş yapmak için preview kaydı istiyor. Kayıt başvurusu gönderdim bakalım

bugünün yoklamasını alalım güncelleme için son 25 dk

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam L930'da bildirim led ışığı var mı? Daha önce söylendiyse kusura bakmayın göremedim de.
Ben Lumia 735' in led ışığını da şans eseri gördüm. Buna baktım da görünmüyor. Hoş Lumia 735'te de yapmayınca görünmüyordu.

herkes perşembe filan diyor ama bugüne bekleyenlerin sayısı %70 bende dahil

ON9

Üye
Microsofttan galaxy s6 ile ilgili açıklama var mı ortaklıkla ilgili yani skype onedrive falan sisteme kurulu olacakmış
Zaten bazı Google uygulamaların kaldırılabileceği Xda'da ortaya çıkmış. Demedi demeyin. Samsung ile Microsoft arasında gizli bir antlaşma yapılmış olabilir. Yoksa Google uygulamalarını Samsung neden Microsoft ile değişsin. 2-3 yıla Android Balonu patlar bence

zbahadir

Üye
herkes perşembe filan diyor ama bugüne bekleyenlerin sayısı %70 bende dahil
Düzeltme...
Mesajı yanlış alıntılmışım.
Uygulama indirilebilir durumda. Ancak giriş yapmak için preview kaydı istiyor. Kayıt başvurusu gönderdim bakalım

Ben daha ilk duyurusu yapıldığında kaydolmuştum daha yeni geldi. İyi görünüyor galiba iş yapacak.
Mobil sürümü de gelsin bir an önce.

Hangi mağazadan bakıyorsun?
Desktop değil mi?

Yeni aber
Neowin'e göre gelecek olan 7 özelliğin yayınlanacak güncel Windows sürümünde yer almayacağı belirtiliyor.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

PC sürümü için o.

remzi33

Üye
Evet Masaüstü Windows Mağazasından kontrol ettim. Mobil sürüm gelse ortalık karışırdı şimdiye

zbahadir

Üye
Evet Masaüstü Windows Mağazasından kontrol ettim. Mobil sürüm gelse ortalık karışırdı şimdiye

Ben çok beğendim. Bu alanında ilk olacak galiba sesli çeviri özelliğiyle. Şimdilik 40 dilde gelmiş.

Bay H

Üye
Spartan ile ilgili bazı gelişmeler.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: zaakaan

dakamon

Üye
En az chorome kadar özellikli olsun da.