symbianbelle
Üye
Adamın açıklaması şaka gibi ... Başka sistemlerin ve wp eksilerini artılarını görmek demiş haspam.... Ulan kullanmana gerek yok dangalak 4 senedir bi tarafını yırtan kullanıcılarını dinle yeter, insider güncellemesi için gece geç saatlere kadar bekleyen her gün güncelleme yok demenizi bekleyen kalabalığa bak, concept tasarım yapanlara bak.
İphone değil de birtane N8 kullansaydılar daha iyi olurdu,otg,usb,dns vs.bütün alfabeyi yaz işteDemek ki müziği durdurma butonu koymayı akıl edebilmek için ıphone kullanması gerekiyor . Biz de bu adamların ürettiği telefonları alıyoruz .
İphone değil de birtane N8 kullansaydılar daha iyi olurdu,otg,usb,dns vs.bütün alfabeyi yaz işte
Demek ki müziği durdurma butonu koymayı akıl edebilmek için ıphone kullanması gerekiyor . Biz de bu adamların ürettiği telefonları alıyoruz .
İphone değil de birtane N8 kullansaydılar daha iyi olurdu,otg,usb,dns vs.bütün alfabeyi yaz işte
Joe Belfiore, hazır test etmişken Windows Phone'ye göre artılarını eksilerini yazsın da iPhone ile mi Windows Phone ile mi devam edeceğimize karar verelim
Hep demişimdir, Microsoft, sürekli olarak bizlere yaptırdığı beyin jimlastiği sayesinde bizleri hep zinde tutmayı başarabilen tek firmadır diye.Durumumuz artık klinik vaka olma yolunda ilerliyor . Kendimizle dalga geçiyoruz artık başkasının birşey demesine gerek yok
İlk fırsatta iphone a geçerim ben.
Ben de öyle yapıcam iyice kullanıcam ondan sonra. Çünkü satsam satılmaz bir telefon. Onun yerine kullanayım. İyice eskisin bende geçicem. Resmen bükemediğimiz eli öpeceğiz ama yapacak bir şey yok.Ben 1020 kullanılmaz hale gelene kadar kullanıcam . Ondan sonra bende ıphone'a geçerim herhalde .
N8 in çok övüldüğünü görüyorum gerçekten bu kadar iyimidi ?İphone değil de birtane N8 kullansaydılar daha iyi olurdu,otg,usb,dns vs.bütün alfabeyi yaz işte
Ben de öyle yapıcam iyice kullanıcam ondan sonra. Çünkü satsam satılmaz bir telefon. Onun yerine kullanayım. İyice eskisin bende geçicem. Resmen bükemediğimiz eli öpeceğiz ama yapacak bir şey yok.
N8 in çok övüldüğünü görüyorum gerçekten bu kadar iyimidi ?
Eskimeye gelince eskimiyo telefonBen 1020 kullanılmaz hale gelene kadar kullanıcam . Ondan sonra bende ıphone'a geçerim herhalde .
Biri bunu kendisine yazsa iyi olurJoe Belfiore, hazır test etmişken Windows Phone'ye göre artılarını eksilerini yazsın da iPhone ile mi Windows Phone ile mi devam edeceğimize karar verelim
Eskimeye gelince eskimiyo telefono kadar düştü telefona bişey olmuyo nokia bu konuda çok iyi bence eskimesini beklemeyin maddi durumunuzun uygun olduğu ilk fırsatta değiştirin
uygulama yok işte asıl sorun bu ama cihaz anlattığına göre baya iyimişİkinci el piyasası yok maalesef lumia'ların .
Ben de yedek telefon olarak var . Sonsuz kişiselleştirme imkanı , widget desteği , rom yükleme , usb bağlama , hdmı girişi , kamera kalitesi vs. tatmin edici . Symbian bitmeseydi uygulama desteği sürerdi ama şu an mağazası da taşındı opera mağazayla birleşti . Yeni uygulama gelmiyor tek sıkıntı o . Ayrıca şu an n8 ile telefon görüşmelerimi amr veya waw formatında kaydedebiliyorum . Tarayıcı flash destekli . Şimdi ki android ile çok benzer noktaları var . Belli ki android oluşturulma aşamasında symbian iyi gözlemlenmiş . Windows phone'daki birçok şeyde symbiandan ve Nokia'dan kalıntı . Örneğin Lumia'lardaki göz atma ekranı Nokia'dan gelme . Orada sleeping screen'di adı ama hiçbir fark yok aynı ikisi de . Müzik çalarda groove müziğe çok benziyor . Ayrıca müzik çaları şimdiki adıyla eylem merkezinden yönetebilme gibi lumia'larda olmayan özelliklerde mevcut .
Hala Redstone mobil önizleme sürecinin başlaması bekleniyor.
Hala ilk önizleme sürecinin genele dağıtılacak final güncellemesi bekleniyor. (Ki 26 Şubat söylentisi dolaşıyor)
Yılın 2. ayına giriyoruz.
Microsoft Kaplumbağa'ya Karşı: Sabır Törpüception Trilogy yakında sinemalarda...
uygulama yok işte asıl sorun bu ama cihaz anlattığına göre baya iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?