papakudioflu
Emekli Yönetici
Yeni bir özellik olmayınca çokta bir anlamı olmuyor be abiWindows 10 Mobile Yapı 10586.71 ekran görüntüleri de geldi sıcak sıcak. Hadi alın birer tane beklerken iyi gider
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yada stabilite boyle bi 200x olmazsaYeni bir özellik olmayınca çokta bir anlamı olmuyor be abi
Cihaz kapalı iken Şarj olmaya devam etmesi mi sorun olarak görülmüş..Windows 10 Mobile Xiaomi Mi 4 için yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı. Giderilen sorunlar arasında dikkatimi çeken nokta ise listenin en altındaki "cihaz kapalı iken şarj olma sorunları çözüldü" maddesi oldu.
bu şunu gösterir,Joe de iphone kullanıyor... Vay arkadaş kendimi kirletilmiş hissediyorum
Yakışıksız kaçmanın yanında;bu şunu gösterir,
bu adamlar çok profosyonel biz çok amatörüz.
yada
bu adamların yaptığı işe saygıları yok.
e doğal olarak damdan düşenin halini damdan düşen bilir. Bu adamlar wp kullanmadığı için bizim halimizi anlamalarını da beklemiyorum açıkçası.
Yalnız telefon ile ilgili birimin başındaki bir adamın haliyle wp kullanmasını beklerdir. Bu bence çok yakışıksız kaçıyor. Adam wp nin tepe noktasında ama gayet güzel iphone reklamı yapıyor.
17. yapı yerine RTM de görsek fena olmaz artıkArtık şu başlıkta 17. Yapı yayınlandı yazısını görmek istiyorum. ☺
Yapıları zar zor görüyoruz ki onlarda da hiçbir yenilik olmuyor sadece numara yükseliyor RTM şuanda hayal gibi17. yapı yerine RTM de görsek fena olmaz artık
kapalı iken şarja takınca açılıyor ya belki odur. Naparlarsa yapsınlar usbden şasjı düzeltisnlerde ister açılsın ister kapalı dursun isterse pil takılı değilken bile şarj olsun yeterki usb şarjı düzeltsinler bu yapıda hiç olmuyor başıma bela oldu.Cihaz kapalı iken Şarj olmaya devam etmesi mi sorun olarak görülmüş..
Yoksa kapalı iken şarj olmaması mı çözülmüş..??
Malum, akıllı telefon üreticileri ve yazılım sahipleri bu konu üzerine pek çalışmıyordu..
71 den 75 e çıkmışız abi! hayır mı?Windows 10 Mobile Yapı 10586.75 sürümü bu akşam yayınlanabilir. Ona göre hazırlıklarınızı yapın. Sonra yok ben görmedim duymadım durumları olmasın.
11xxx''den önceki yapılarda Hayır diyeceğimiz gelişmeler olmaz.71 den 75 e çıkmışız abi! hayır mı?
Ama bizimki Edgeden kaynaklı user agent ile alakalı Twitter uygulaması yanılmazOna bakarsan hepimiz İphone kullanıyoruz
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ona bakarsan hepimiz İphone kullanıyoruz
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bugün bişey yok dağılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?