Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

emz

Üye
Gelecek olsa Tom ya da Nawzil bir şeyler yumurtlardı diye düşünüyorum
Yine de her an her şey olabilir tabi akşam saatlerinde

Abi çok sıkıcı olmaya başladı forum. Yok bir atraksiyon kalmadı. Yeni birşeyler gelmeli artık. Sıkıldık ya

skynet

Üye
Alıştık nasıl olsa yine bekleriz

İnşallah dediğin olur da iki ile kalır. Eğer sorun falan olur haftaya kalır ise kan çıkar

26 Mart Perşembe Akşamı 19:00-21:00 arası için geri sayımı başlatalım

Tepkiler: pirenuri, Esendağlı ve emz

braayn

Üye
Ekran video kaydı yapan bir uygulama sisteme gömülü gelse iyi olur.

Tepkiler: zaakaan ve Esendağlı
Ekran video kaydı yapan bir uygulama sisteme gömülü gelse iyi olur.

Dün @Sensation ile "Quick Note" hakkında yorumda bulunurken yazacaktım aslında, ama umutları yükseltmeyeyim diye vazgeçtim.
Bakarsınız bu Quick Note olayı oldukça gelişmiş bir şeydir.
Ekran görüntüsü yakalayıp üzerine yazı ve resim ekleme, hatta videosunu çekme imkanı falan...

Bu özellik için zamanında ben bir oylama konusu açmıştım:

Tepkiler: Sensation, pirenuri, braayn ve 4 diğerleri

dakamon

Üye
Ya bu güncellemede gelse çokta farklı şeyler görmeyeceğiz bence. 1-2 Saate heyecan kaçacak konu durulacak bence geldikten sonra.

Tepkiler: zbahadir

zbahadir

Üye
Ya bu güncellemede gelse çokta farklı şeyler görmeyeceğiz bence. 1-2 Saate heyecan kaçacak konu durulacak bence geldikten sonra.

Aynen katılıyorum beklentileri yüksek tutmamak lazım. Sözü edilen pek çok yenilik muhtemelen bu sürümde yer almayacak. Daha çok uyumluluk sorunlarını gideren bir sürüm geliyor olabilir. Onu da desteklenen telefon sayısıyla göreceğiz.

Yeni birkaç özellik gelecek elbette.
Ancak beklentileri yine de düşük tutalım.
Çünkü sızan bütün özelliklerin gelmesi Final sürümünü bulur.

braayn

Üye
Final surumunu görmeden zaten yorum yaparsak hata yapmış oluruz ben herşeyden önce slow Motion özelliğini merak ediyorum tabi 1520'e gelir mi bilmem .Final sürümü ilk geldiğinde stabilite sorunları olacaktır ama arkasından gelecek olan bir kaç performans iyileştirmesi adı altındaki minör güncellemeler sistemi denimdeki stabiliteyi yakalamasına neden olacaktır diye düşünüyorum

mp2934

Üye
Microsofttan galaxy s6 ile ilgili açıklama var mı ortaklıkla ilgili yani skype onedrive falan sisteme kurulu olacakmış

zbahadir

Üye
Bu arada Skype Translator Preview ön kayıt yaptıranlara gelmiş ve Windows 10 mağazasında yerini aldı. Bana mesaj geldi akşam. Bildiğiniz gibi bu Skype uygulaması görüşme anında anlık olarak sesli ve yazılı olarak çeviri yapabiliyor.

Çok inceleyemedim ama İngilizce ve Türkçe olarak şu anda kullanılabilir durumda görünüyor.

remzi33

Üye

Herkese açık mı yoksa kapalı beta mı?

Şimdi bu 2. dalgayı yine seçili cihazlara mı gönderecekler yoksa komple almayan cihazlara gelecek mi? Denim faciasından sonra umutsuzum 920'den.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi bu 2. dalgayı yine seçili cihazlara mı gönderecekler yoksa komple almayan cihazlara gelecek mi? Denim faciasından sonra umutsuzum 920'den.
Belli değil. Yine hepsi olacağını sanmıyorum