emz
Üye
Gelecek olsa Tom ya da Nawzil bir şeyler yumurtlardı diye düşünüyorum
Yine de her an her şey olabilir tabi akşam saatlerinde
Abi çok sıkıcı olmaya başladı forum. Yok bir atraksiyon kalmadı. Yeni birşeyler gelmeli artık. Sıkıldık ya
2 gün sabır
İnşallah dediğin olur da iki ile kalır. Eğer sorun falan olur haftaya kalır ise kan çıkar
Şunun şurasında perşembe ye ne kaldı ki26 Mart Perşembe Akşamı 19:00-21:00 arası için geri sayımı başlatalım
Ekran video kaydı yapan bir uygulama sisteme gömülü gelse iyi olur.
Ya bu güncellemede gelse çokta farklı şeyler görmeyeceğiz bence. 1-2 Saate heyecan kaçacak konu durulacak bence geldikten sonra.
Aynen katılıyorum beklentileri yüksek tutmamak lazım. Sözü edilen pek çok yenilik muhtemelen bu sürümde yer almayacak. Daha çok uyumluluk sorunlarını gideren bir sürüm geliyor olabilir. Onu da desteklenen telefon sayısıyla göreceğiz.
Bu arada Skype Translator Preview ön kayıt yaptıranlara gelmiş ve Windows 10 mağazasında yerini aldı. Bana mesaj geldi akşam. Bildiğiniz gibi bu Skype uygulaması görüşme anında anlık olarak sesli ve yazılı olarak çeviri yapabiliyor.
Çok inceleyemedim ama İngilizce ve Türkçe olarak şu anda kullanılabilir durumda görünüyor.
Herkese açık mı yoksa kapalı beta mı?
Belli değil. Yine hepsi olacağını sanmıyorumŞimdi bu 2. dalgayı yine seçili cihazlara mı gönderecekler yoksa komple almayan cihazlara gelecek mi? Denim faciasından sonra umutsuzum 920'den.
Umarım 920'ye gelirBelli değil. Yine hepsi olacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?