Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

BLasTeaR

Üye

Demek ki gözünü korkutmak gerek
Hal olduğuna da sevindim

puf neyse hiç uğraşamayacağım, yeter sıkıntılardan sorunlardan çektiğim, 8.1'e dönüyorum birazdan!

Ha bu arada, yazmayı unuttum; temin W10M'den 8.1'e döndüm. Şu an bildiğin Toros'tan inip Bugatti Veyron'a binmişim gibi hissettim kendimi o derece hızlı/stabil
En iyisi Rtm sürümünü beklemek

Tepkiler: System X

4MaGuS

Üye
sizce ilk redstone yapılardan sonra yenilikler yavaş yavaş gelmeye başlayınca ms ilk neyi değiştirir? merak ediyorum...

BLasTeaR

Üye
sizce ilk redstone yapılardan sonra yenilikler yavaş yavaş gelmeye başlayınca ms ilk neyi değiştirir? merak ediyorum...
İlk neyi değiştirir onu boş ver de bence ilk önce WP departmanındaki elemanlarını değiştirsin yeter!

Tepkiler: Aybin.Kilic
Ya bu sistemi gerçekten düzelttiler mi de tam sürümü veriyorlar hiç inandırıcı gelmiyor. Telefonun bluetoothu bildiğin kızıl ötesi mantığında çalışıyor. Benim kadar bluetooth kullanan yoktur. Bi anda kulaklıktan müzik kesilmeye başlıyor kesik kesik geliyor. Bugün telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tuttum. !500 tl ver bluetoothla müzik dinleyeme. Sürekli yaşanan bi sorun. Böyle bi imkanı olan varsa deneyebilir mi günde beş altı saat. ( Windows phone 8.1 de yoktu bu sorun )

serinaga

Üye

En son yapıdan önce Grove Music araç kitine bağlanınca dediğin gibi müzikte Bluetooth üzerinden kesinti yapıyordu, sırf bu yüzden Perfect Music satın almıştım. İstersen bir dene onda kesinti yapmamıştı. Ama son güncellemeden sonra sorun kalktı benden. Bluetooth kulaklık, araç kiti hepsinde sorunsuz şuanda ...

Shazam ve haritalar uygulamalarına güncelleme geldi. !!!

Tepkiler: serinaga

dakamon

Üye
Bi söylenti, win10 güncellemesi şubata kadar gecikebilirmiş. Benim demiştim demek istemiyordum ama şubata sarkar demiştim aha da söylentiler gelmeye başladı. Bunlar tüm cihazlara güncelleme verene kadar 1.5 seneyi geçecek duyurusundan itibaren

Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı

ogzhnoTr

Üye
İnsta, whatsapp, groove, edge. Bir iki dakika bile olmadan uygulama icinde dolasirken atiyor. Yapimcidan kaynaklandığını sanmiyorum. Bugunb tam 1 sene oldu artik yayinlasinlar şu finali

İnsta, whatsapp, groove, edge. Bir iki dakika bile olmadan uygulama icinde dolasirken atiyor. Yapimcidan kaynaklandığını sanmiyorum. Bugunb tam 1 sene oldu artik yayinlasinlar şu finali
traffic racer araba 10km hıza gelince frag oluyor. Her oyunda böyle. Geliştiriciler tarafından uygulama ve oyunların windows 10 için optimize edilmesi gerekiyor. Sorun şu ki adamlar zaten zorla yapıyor. Bir de optimize etmelerini beklersek işimiz zor.

Tepkiler: ogzhnoTr
Senin dediğin gibi olursa o güncellemeleri indirecek adam bulamazlar

ogzhnoTr

Üye
Groove diyom ya daha kendi uygulamalari atiyor

Groove müzik çok garip bir masaüstü sürümü için konuşuyorum bir sürümde sorunsuz arkaplanda çalışıyorken güncelleme ile arkaplanda çalışmıyor sonra bir bakmışım hop yine düzgünce çalışıyor bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum

haklısın kardeşim grove müzik telefon sürümüde çok sıkıntılı. Şöyle düzgün çalışan bir uygulaması var mı diye düşünüyorum da en sorunsuz hava durumu galiba

Tepkiler: ogzhnoTr

papakudioflu

Emekli Yönetici
O tornavidayı yanından ayırma. Sorun olursa bir göster yeterli

Bu uyumsuzluk aslında uygulamaların güncellenmesi ile düzeleceği gibi Microsoft'un "geriye dönük uyumluluk" üzerinde yapacağı düzeltmelerle de çözülebilir. Gabriel Aul da zaten "geriye dönük uyumluluk" için Onecore çekirdeği üzerinde çalışmalar yaptıklarını açıklamıştı.

skynet

Üye
Telemetri dosyalarını silmeli miyiz ?