BLasTeaR
Üye
dün telefonla o kadar uğraştım hatta sabahta uğraştım telefonun bir türlü ekranı açılmıyordu.tam içini açıcam tornavidayı aldım elime.babam sordu telefonun neyi var diye bende gösteriyordum kilit ekranına basıp ekran bir iki kez denememde açılmadı ve birden ekran açıldıtelefon kendi kendine tamir oldu bakalım tekrar aynı sorunu yaşayacakmıyım...
pufneyse hiç uğraşamayacağım, yeter sıkıntılardan sorunlardan çektiğim, 8.1'e dönüyorum birazdan!
İlk neyi değiştirir onu boş ver de bence ilk önce WP departmanındaki elemanlarını değiştirsin yeter!sizce ilk redstone yapılardan sonra yenilikler yavaş yavaş gelmeye başlayınca ms ilk neyi değiştirir? merak ediyorum...
https://www.maxicep.com/forum/konu/tapatalk-gecici-sure-tekrar-devre-disi.967694/Maxicep mtalkta daha ne kadar error verecek acaba arkadaşlar
Ya bu sistemi gerçekten düzelttiler mi de tam sürümü veriyorlar hiç inandırıcı gelmiyor. Telefonun bluetoothu bildiğin kızıl ötesi mantığında çalışıyor. Benim kadar bluetooth kullanan yoktur. Bi anda kulaklıktan müzik kesilmeye başlıyor kesik kesik geliyor. Bugün telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tuttum. !500 tl ver bluetoothla müzik dinleyeme. Sürekli yaşanan bi sorun. Böyle bi imkanı olan varsa deneyebilir mi günde beş altı saat. ( Windows phone 8.1 de yoktu bu sorun )
Shazam ve haritalar uygulamalarına güncelleme geldi. !!!
Sabahın köründe ne çabuk yakaladın ?
Sabahın köründe ne çabuk yakaladın ?
Artık ofis programlarını güncellemekten gına geldi. Her kontrolüm de word excell PowerPoint one note güncellemesi gördüğümde kusacak gibi oluyorumOne note güncellendi.
traffic racer araba 10km hıza gelince frag oluyor. Her oyunda böyle. Geliştiriciler tarafından uygulama ve oyunların windows 10 için optimize edilmesi gerekiyor. Sorun şu ki adamlar zaten zorla yapıyor. Bir de optimize etmelerini beklersek işimiz zor.İnsta, whatsapp, groove, edge. Bir iki dakika bile olmadan uygulama icinde dolasirken atiyor. Yapimcidan kaynaklandığını sanmiyorum. Bugunb tam 1 sene oldu artik yayinlasinlar şu finali
Senin dediğin gibi olursa o güncellemeleri indirecek adam bulamazlarBi söylenti, win10 güncellemesi şubata kadar gecikebilirmiş. Benim demiştim demek istemiyordum ama şubata sarkar demiştim aha da söylentiler gelmeye başladı. Bunlar tüm cihazlara güncelleme verene kadar 1.5 seneyi geçecek duyurusundan itibaren
Groove diyom ya daha kendi uygulamalari atiyortraffic racer araba 10km hıza gelince frag oluyor. Her oyunda böyle. Geliştiriciler tarafından uygulama ve oyunların windows 10 için optimize edilmesi gerekiyor. Sorun şu ki adamlar zaten zorla yapıyor. Bir de optimize etmelerini beklersek işimiz zor.
Groove diyom ya daha kendi uygulamalari atiyor
haklısın kardeşimGroove diyom ya daha kendi uygulamalari atiyor
O tornavidayı yanından ayırma. Sorun olursa bir göster yeterlidün telefonla o kadar uğraştım hatta sabahta uğraştım telefonun bir türlü ekranı açılmıyordu.tam içini açıcam tornavidayı aldım elime.babam sordu telefonun neyi var diye bende gösteriyordum kilit ekranına basıp ekran bir iki kez denememde açılmadı ve birden ekran açıldıtelefon kendi kendine tamir oldu bakalım tekrar aynı sorunu yaşayacakmıyım...
Bu uyumsuzluk aslında uygulamaların güncellenmesi ile düzeleceği gibi Microsoft'un "geriye dönük uyumluluk" üzerinde yapacağı düzeltmelerle de çözülebilir. Gabriel Aul da zaten "geriye dönük uyumluluk" için Onecore çekirdeği üzerinde çalışmalar yaptıklarını açıklamıştı.traffic racer araba 10km hıza gelince frag oluyor. Her oyunda böyle. Geliştiriciler tarafından uygulama ve oyunların windows 10 için optimize edilmesi gerekiyor. Sorun şu ki adamlar zaten zorla yapıyor. Bir de optimize etmelerini beklersek işimiz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?