System X
Üye
Şu an sadece 950 ve 950 XL'de var.Windows 10 mobile da otg desteği yok mu? Klavye mause bağlamak için aldım ama benim emektar nokia e6 okuyor klavye mause u fakat lumia 820 okumuyor.
O kadar kötümser olmayınHaydiiii Türkiye de en son alacak cihaz belli oldu ; Lumia 925 32 gb(Vodafone Variant)
merhaba arkadaşlar ben lumia 1520 altım.iyi mi yaptım kötü mü henüz karar veremedim.donanım olarak iyi ancak bağzı eksiklerini hissettim.
fotoğraflar öyle bahsedildiği gibi çok keskin değil gibi geldi bana.ekran parlak değil gibi., ayrıca w10 mobile yüklü ancak
Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (16. Yapı-10.0.10586.63)[08/01/2016] yayımlandı demişsizin ama bu neyi ifade ediyor.birde benim telefonda bu numaralar 10.0.10586.29 bu ne anlama geliyor.telefonu tanımama yardımcı olursanız sevinirim.
Valla Denim i en son alanlardan birisi olarak baya tecrübeliyimO kadar kötümser olmayın
620'de black güncellemesini 1 ay geç almıştı ama sonra ki güncellemeri hızlıca aldı
Valla Denim i en son alanlardan birisi olarak baya tecrübeliyim
Bide benim anlamadığım benim mesajlarım neden hep ıphone ile gönderildi diyor
merhaba o dediğiniz programı yükledim, ama benden kayıt istemedi.şimdi güncelleme buldu ve şuanindiriyorum..bu ne gibi bir değişiklik sağlayacak. bi de ben facebook tan hd video izleyemiyorum, görüntü kalitesini de seçecek simge de yok.ayrıca wifi ile deniyorum. youtube uygulamasını indirip kurdum ancak yine youtube den hd video izleyemiyorum.videoya tıkladığımda internet explere ile açıyor youtube yi. anlamadım neden.anladığım kadarıyla w10 mobile in çok eksiği var. alrm veya mesaj yada uygulama seslerinin seviyelerini ayarlayamıyorum.
Hocam 9.-11. Yapıda sıfırlama yaptım bunu kurdum yedeksiz sadece resim ve müziklerimi attım durum aynıBende hçbir sıkıntı yok.bi sıfırlama yap.ama yedekten geri yükleme
mTalk'tan 920 gönderdi
Oradaki iphone ile yollandı yazısını görünce içimde bir gıcıklanma olmuyor değil hani. Belki de site öngörüyor olabilirValla Denim i en son alanlardan birisi olarak baya tecrübeliyim
Bide benim anlamadığım benim mesajlarım neden hep ıphone ile gönderildi diyor
Diğer ülkelerde başladı dağıtım.Bunun hakkında bir şey paylaşılmış mıydı?
merhaba o dediğiniz programı yükledim, ama benden kayıt istemedi.şimdi güncelleme buldu ve şuanindiriyorum..bu ne gibi bir değişiklik sağlayacak. bi de ben facebook tan hd video izleyemiyorum, görüntü kalitesini de seçecek simge de yok.ayrıca wifi ile deniyorum. youtube uygulamasını indirip kurdum ancak yine youtube den hd video izleyemiyorum.videoya tıkladığımda internet explere ile açıyor youtube yi. anlamadım neden.anladığım kadarıyla w10 mobile in çok eksiği var. alrm veya mesaj yada uygulama seslerinin seviyelerini ayarlayamıyorum.
Aynen arada oluyorArkadaşlar L1520 kullanıyorum bazen hoparlörden ses gidip geliyor.Aynı sorunu Yaşayan Var mı??
ben de yaşadım çok kez. kapatıp açmayınca düzelmiyor. yalnız ben 8.1'deyim neden yapıyor bilmiyorumArkadaşlar L1520 kullanıyorum bazen hoparlörden ses gidip geliyor.Aynı sorunu Yaşayan Var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?