Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sıfırlama yapmadım. Önceki yapıdan her bakımdan daha stabil ve sorunsuz. Acaba sıfırlarsam daha da mı iyi olur diye de durduk yere kendimi kıllandırıyorum. Napsam acaba?

mTalk'tan gönderildi

Tepkiler: bozkirdangelen
Sıfırlama yapmadım. Önceki yapıdan her bakımdan daha stabil ve sorunsuz. Acaba sıfırlarsam daha da mı iyi olur diye de durduk yere kendimi kıllandırıyorum. Napsam acaba?

mTalk'tan gönderildi

Üşenme yap daha iyi oluyor yedekten de geri dönme

Bir önceki yapıdan daha iyi bir yapı, şarjda düzelme gözle görülür şekilde artmış. Sistem gerçekten güzel olmaya başladı.

Sent from my Lumia 930

Son yapı bende o kadar da iyi durum da değil. Edge de bir iki kere tıkandı kaldı. Bir yada 2 kere de reset attı uygulama geçişleri arasında falan. Ayrıca şarjım da pek iyi sayılmaz, .36 da daha uzun gidiyordu.

Lumia 1520

Tepkiler: onursarii

ogzhnoTr

Üye
Şarj kesinlikle harika. Normalde kullanmıyorken su gibi akardı. Şimdi olduğu yerde duruyor.

Tepkiler: bozkirdangelen

Sıfırlama yapmadıysanız bence yapın, gerçekten zahmetli sıfırlama yapmak ama fark ediyor.

Sent from my Lumia 930

Bu eleman Snapchat için swiftsnapper adında uygulama yapıyor gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz

Bu sabah alarm çalmadı ve işe yarım saat geç kaldım sizce neden? Telefonumu kablosuz şarj cihazının üstüne bırakmıştım. Güncellemeyi indirmiş ve yüklemeye başlamış. Sabah elime aldığımda ekran mavi ekranın üstüne üzgün bir surat işareti var. Hadi işe geç kaldım sıkıntı değil de içinde önemli olan dosyalar vardı. format atmadan açma yöntemi var mı?

skynet

Üye
Pil olayını çözmüşler çok iyi gidiyor

System X

Üye
bence geribildirim uygulamasıyla boykot edelim bu durumu arkadaşlar.adam akıllı hiç bir istediğimizi yapmadıkları gibi hatalarda düzelmiyor.bunlar anca android işletim sistemine özen gösteriyorlar.herkes geribildirim uygulamasıyla "telefonlara android işletim sistemi yükleme olanağının getirilmesini" istesin ki insanların windows dan artık umudunun beklentisinin kalmadığını anlasınlar.

Ben artık beklemekten sıkıldım ve bir adet LG G4 aldım.Lumia 830'u da kutusuna geri koydum orda çürüsün.arada yeni yapılar geldikçe yükleyip deneme tahtası niyetine kullanacağım.Tahminim Ekim-Kasıma ayına kadar bu sistem ancak düzelir(istenilen kıvama gelir).o zamana kadar da Surface Phone ortaya çıkar zaten.Windowsa dönüp dönmeyeceğime o zaman karar veririm.Android konularına bakıyorum artık.Cihazı alır almamz Marshmallow güncellemesi yaptım.Hiç sıkıntı yok.Bi kafa rahatlığı geldi.Tek sıkıntım Root olayıydı.LG G4 en zor root yapılan cihazlardan biri.işlemin yarısını windowsta yarısını linux ile yapmam gerekti.Neyse.Ben yine buralardayım.Bu güne kadar bu konuya yazılan bütün mesajları tek tek okudum ve bundan sonra da okuyacağım.Bana yardımcı olan olmaya bütün arkadaşlara çok

WDRT ile 8.1'e dönmekten başka çaren yok gibi.geçmiş olsun

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hafta 6tin evrensel olacak ve bir tane daha henüz ismi belli olmayan resmi uygulama yayınlanacak.

papakudioflu

Emekli Yönetici
10.0.11099.1000.rs1_release.160109-1156

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu anda test edilen en son Redstone sürümünün Yapı Numarası.

Tepkiler: suyunsesi