Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Konsept çok iyi ama işte hayaller hayatlar
Konsept çok iyi ama işte hayaller hayatlar

merkel02

Kapalı Hesap
kararlı sürüm salı günü mü?

System X

Üye
eski bi kaç yapıda mevcut olan bir özelliği yeni yapıda geri getirmişler.acayip sevindim

Tepkiler: dextro22, YasirTaHazal, OnurYurdakul ve 5 diğerleri

BLasTeaR

Üye
eski bi kaç yapıda mevcut olan bir özelliği yeni yapıda geri getirmişler.acayip sevindim

Bu özelliği ben istediğim için getirdiler. Geribildirim yaptım. dedim ''yeşili çok seviyorum bir ayar çekin'' diye onlar da kamerada ve cihazda bu ve bu tür görünüm sağladılar sağolsunlar

Bu özelliği ben istediğim için getirdiler. Geribildirim yaptım. dedim ''yeşili çok seviyorum bir ayar çekin'' diye onlar da kamerada ve cihazda bu ve bu tür görünüm sağladılar sağolsunlar
herkes konuşur microsoft yapar

Tepkiler: BLasTeaR

Bence 8.1e dönmeye gerek olmayacak.

mTalk'tan gönderildi

512 mb ramlı cihazlarda nasıl şuan yapı bilgisi olan var mı ?

skynet

Üye
Yeni yapıyı kurduktan sonra cihazı sıfırladım şuan gayet iyi gidiyor donma takılma yok + pili geceden %100 olarak bıraktım ve wifi açıktı sabah baktığımda %99
Arka planda sadece mTalk uygulaması kapalı diğer zımbırtılar açık.

mTalk'tan gönderildi

enessrsy

Üye
Arkadaşlar sizde de sms uyarısı hala gelmiyor değil mi yapılarda? Bunun düzletilmemiş olması gülünç değil mi?

Tepkiler: Rock Ve Roll
bende sorun yok her bildirim her zımbırtı olması gerektiği gibi çalışmakta, L930

narnia16

Üye
Lumia 920 de internet paylaşım sorunu düzeltildi mi? Ona göre yapacağım güncellemeyi.

Lumia 820 yapı 10.0.10586.29 ve güncelleme falan gözükmüyor bende.

Dün bildirim merkezini açtım yukarıdan aşağıya çekerek daha sonra tekrar aşağıya indirince kısayollar genişledi. Bu özelliği bilmiyordum hep 'genişlet' e basıyordum

Dün bildirim merkezini açtım yukarıdan aşağıya çekerek daha sonra tekrar aşağıya indirince kısayollar genişledi. Bu özelliği bilmiyordum hep 'genişlet' e basıyordum
genişkende tekrar tepeden aşağı çekersen daralır

serinaga

Üye

Hatta bildirim merkezini yukarı iterken, yarıda bırak, orada kalıyor (sadece kısayollar)

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

skynet

Üye
Bende sms bildirim sorunu oluyor ama sıfırlamadan sonra bildirim ayarlarından tekrar ayarlarsam o zaman sıkıntı yok