BaySerkan
Üye
Siz kendinizi 2026'ya ayarlayın erken gelirse sürpriz yaşamış olursunuz.Ana sayfa haberinde Ali Kemal bey redstone 1 ve Redstone 2 güncellemelerinin 2026 da geleceğini söylüyor şaşırdımmı tabiki hayır işin içinde MS olduktan sonra 2026 da olur ancak...
Ali Kemal bey bi el atın habere..
Gabe emmiden ses yok 2 gündürSiz kendinizi 2026'ya ayarlayın erken gelirse sürpriz yaşamış olursunuz.
@Sensation bu arada Aksesuarlar uygulamasına yeni güncellemeden sonra kulaklık takıldığında Groove Müzik uygulamasını başlatma seçeneği gelmiş.
Farkı hissettiriyorlar sana hocam ay sonuben iki gün önce vodafone'dan turkcelle geçtim.internet konusunda fark hissediliyor gerçektende
Faturadan bi defa ağzım yandı.bi daha tövbeFarkı hissettiriyorlar sana hocam ay sonu
Sadece Groove Müzik değil, birçok uygulama seçilebiliyor. Hatta şimdi Bluetooth kulaklıkile denedim, bağlantı kurulunca istediğimiz uygulamayı başlattığı gibi, alternatif seçenekler de sunulmuş (Aksesuarlar uygulamasını aç gibi) . Ms güzel şeyler çıkartmaya başladı, haydi bakalım işte böyle kullanıcı arayüzlü, hayatı kolaylaştıran özellikler işin tadı tuzu oluyor, şimdi olmaya başladı
Ben normal kulaklığı takınca bişey olmuyor aksesuarlarda da bişey bulmuyo Bluetooth kulaklık felan için mi bu acaba.normal kulaklıkta seçenek felan çıkmıyor
mTalk'tan gönderildi
Pc için gelir herhalde ilk başta. Mobile e vermezler yılbaşından önceBenden duymuş olmayın
Bu hafta neden yeni yapı gelmediği anlaşıldı. Microsoft'un OSG (İşletim Sistemleri Grubu) ekibi Cuma gününden itibaren toplanarak 10.0.11082.rs1_release.151210-2021 Yapı numaralı Windows 10 Redstone sürümünü test etmeye başlamış. Ve ilk Windows Insider sürümünü de yılbaşından önce dağıtmak için çalışılıyormuş.
Peki bu redstone ilk partında arayuzde değişikliğe giderler mi ? Mesela aylar önce gösterilen ha gelecek ha gelecek dediğimiz patlayan karolar yada büyük karo ile uzun karo live tilesler gibiBenden duymuş olmayın
Bu hafta neden yeni yapı gelmediği anlaşıldı. Microsoft'un OSG (İşletim Sistemleri Grubu) ekibi Cuma gününden itibaren toplanarak 10.0.11082.rs1_release.151210-2021 Yapı numaralı Windows 10 Redstone sürümünü test etmeye başlamış. Ve ilk Windows Insider sürümünü de yılbaşından önce dağıtmak için çalışılıyormuş.
Normal kulaklığı takınca da aynı, ancak ilk etapta ayar yapmanız gerekebilir, kulaklığı takınca aksesuarlar uygulamasını açtığınızda, orada kulaklık karosu çıkacak, tıkladığınızda, hangi uygulamaların çalıştıracağı görünüyor, buradan ayarlar seçeneğiyle uygulamanın kulaklık takılınca neler yapabileceğini seçmeniz gerekiyor ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
İlk buildde uzun ve kare kutucuklar vardı en büyüğü pek kullanışlı değildi ama uzun olan iyiydi bence uzun bi süre geri dönmeyecekler.Peki bu redstone ilk partında arayuzde değişikliğe giderler mi ? Mesela aylar önce gösterilen ha gelecek ha gelecek dediğimiz patlayan karolar yada büyük karo ile uzun karo live tilesler gibi
Pek olası görünmüyor. İlk bir kaç yapıda geriye dönük uygulama ve ara yüz uyumluluğu üzerine çalışılır.Peki bu redstone ilk partında arayuzde değişikliğe giderler mi ? Mesela aylar önce gösterilen ha gelecek ha gelecek dediğimiz patlayan karolar yada büyük karo ile uzun karo live tilesler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?