serinaga
Üye
Youtube un kendi sitesinde çalışmıyor sanırım
Hocam sıfırlamadan sonra başlangıç ekranının simgesi yine boş görünüyor mu ?Tekrar sıfırladım yine düzelmedi. Boyle bir şey yok ya
Dikkat etmemiştim ama şimdi baktım, boş gözüküyorHocam sıfırlamadan sonra başlangıç ekranının simgesi yine boş görünüyor mu ?
Yeni mi farkettinBence ms çalışanları lumia kullanmıyor
Şarj kablosunu kontrol ediniz..Arkadaşlar L920 güncelleme yaparken şarzım bitti %65 falandı. Şimdi telefonda çarklar ve hemen ardından mutsuz yüz ifadesi çıkıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa servise mi götürmeliyim.
Belki de bildirim ışığını etkinleştirecek güncellemedirLumia 950 için güncellenen Windows Device Recovery Tool yeni bir firmware güncellemesi gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben uygulamayı güncelleyeyim dedim karma değer hatası verdiLumia 950 için güncellenen Windows Device Recovery Tool yeni bir firmware güncellemesi gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Süperonline kullanıcısı isen ttnet ağı varsa ona bağlan sorun ortadan kalkıyorben uygulamayı güncelleyeyim dedim karma değer hatası verdi
Aynı sıkıntı benim başıma geldi 525 de. Ne o tuş kombinasyonuyla Hard reset soft reset hiçbiri düzeltmiyor. Hep siyah ekrana üzgün surat çıkıyor. Ben Ncs İle 8.1 kurdum tek yolu buydu. 525 de wprt lsrt wm 10 kurunca tanımıyordu. Microsoft sağolsun bir tek 525 tanınmıyor o yazılımlarla. Wprt ve lsrt ile taşırsa sıfırlayın yoksa Ncs İle flash atın sorun çözülürArkadaşlar L920 güncelleme yaparken şarzım bitti %65 falandı. Şimdi telefonda çarklar ve hemen ardından mutsuz yüz ifadesi çıkıyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa servise mi götürmeliyim.ı
sıfırlayınca düzeliyor ilk başlarda bende de öyleydi13. ve 14. yapıda bir hata da bildirim panelinden Bluetooth a uzun basınca Bluetooth ayarlarına yönlendirme yapmıyor.
olmaması lazım işletim sistemi ile alakalı bir durum değil o ama yine de gönderdim diyorsanız bişey diyemem tabi.Arkadaşlar bugün birşey farkettim,
W10 slow yapıda iken Outlook tan 300 mb bir video göndermem gerekti ancak en fazla 25 mb gönderebilirsiniz demişti ve göndermemişti.
Ama şu anda 8.1 de 300 mb video gönderdim rahatlıkla ve hiç sıkıntı yaşamadım .
Final çıkana kadar devam 8.1 e.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?