Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
920 için tamam, ama eğer 950'de 2019 ise düşündürücü, artık 2016 sayılırız, 4 yıldan az bir zaman, hoş telefon 4 yıl dayanır mı oda ayrı bir konu, ama peşinen süre vermesi yeni kazanacağı müşteri kitlesini düşündürür sanırım. Zaten yeni yeni bir şeyler çıkmaya başladı ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
920 için tamam, ama eğer 950'de 2019 ise düşündürücü, artık 2016 sayılırız, 4 yıldan az bir zaman, hoş telefon 4 yıl dayanır mı oda ayrı bir konu, ama peşinen süre vermesi yeni kazanacağı müşteri kitlesini düşündürür sanırım. Zaten yeni yeni bir şeyler çıkmaya başladı ...
En sonunda bir kişi doğru soruyu sordu.Peki o tarihten sonra ne olacak
Bu cümleden hiç bir şey anlamadım. Biraz açıklar mısınız ne anlatmaya çalıştığınızı?resmen saçmalık
saçmalık olan şey 4 sene olması değil hani w10 tek platform oluyordu
anlaşıldığı kadarıyla android kazandığını ms e kabul ettirmiş
beceremediler
Yukarıdaki mesajımda açıkladım kardeşim.@papakudioflu abi şuraya bi açıklama yap ortalık yanlış anlaşılmayla karıştı.
Bu durumda;En sonunda bir kişi doğru soruyu sordu.
2016'da Windows 10 Mobile için Redstone güncellemesi yayınlanacak. İşte o tarihte bu süre Redstone güncellemesi alacak cihazlar için otomatik olarak uzayacak. Yani Redstone güncellemesinin yaşam döngüsü -atıyorum- 2016 Aralık ayında başlarsa, destek süresi de otomatik olarak 2019 Aralık ayı olacak. Yani Windows 10 Mobile için destek süresi 2016 Ocak fakat bu süre içinde Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi alan cihazlar için destek süresi otomatik olarak 2016 Aralık olacak.
Lumia 950 veya Lumia 950 XL için destek süresi Ocak 2019'da bitmiyor. Bu süre içinde aldığı bir sonraki Major güncellemenin yaşam döngüsü ne kadarsa Lumia 950 ve Lumia 950 XL de otomatik olarak o kadar destek süresine sahip oluyor. Yani Lumia 950 XL almaman için bir bahanen kalmadı920 için tamam, ama eğer 950'de 2019 ise düşündürücü, artık 2016 sayılırız, 4 yıldan az bir zaman, hoş telefon 4 yıl dayanır mı oda ayrı bir konu, ama peşinen süre vermesi yeni kazanacağı müşteri kitlesini düşündürür sanırım. Zaten yeni yeni bir şeyler çıkmaya başladı ...
Bu durumda;
Lumia 950 veya Lumia 950 XL için destek süresi Ocak 2019'da bitmiyor. Bu süre içinde aldığı bir sonraki Major güncellemenin yaşam döngüsü ne kadarsa Lumia 950 ve Lumia 950 XL de otomatik olarak o kadar destek süresine sahip oluyor. Yani Lumia 950 XL almaman için bir bahanen kalmadı
peki bütün telefonlar alacakmı redstone güncellemesiniEn sonunda bir kişi doğru soruyu sordu.
2016'da Windows 10 Mobile için Redstone güncellemesi yayınlanacak. İşte o tarihte bu süre Redstone güncellemesi alacak cihazlar için otomatik olarak uzayacak. Yani Redstone güncellemesinin yaşam döngüsü -atıyorum- 2016 Aralık ayında başlarsa, destek süresi de otomatik olarak 2019 Aralık ayı olacak. Yani Windows 10 Mobile için destek süresi 2016 Ocak fakat bu süre içinde Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi alan cihazlar için destek süresi otomatik olarak 2016 Aralık olacak.
Doğmamış çocuğa don biçmeyelimpeki bütün telefonlar alacakmı redstone güncellemesini
edgede ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz kiMicrosoft'un güzelim tarayıcısı ie'nin yerine koyduğu edge'in berbat performansının değişmeyişini hayretlerle izliyorum. Kaç gündür güncelleme gelmiyor hiçbir uygulamaya, edge'e zaten hiç gelmedi güncelleme.
birkaç saatlik kullanımdan sonra edge'e işim düştüğünde kasmalar, takılmalar yaşıyorum. sayfada aşağıya kaydırmaya çalıştığımda görüntüler kayıyor sayfayı başa atıyor. her sitede oluyor. telefonu sıfırladım fakat değişmedi. geri bildirim de yaptım.edgede ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz ki
Tam olarak bu şekilde.@papakudioflu Yani mesela 820 ve 920 gibi telefonlara redstone verilmez ise win 10 ömrü ne zamana kadarsa o zamana kadar güncelleme albilirler ancak. Buda ihtimal dahilinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?