braayn
Üye
Fiyatlar hep euroAndroid uygulaması olan geek ile alışveriş yapıyorum. Son derece güvenli bir site ve 2-3 haftada geldiği oluyor ürünlerin. Daha önceden aliexpress'ten alışveriş yaptım, birkaç sorun yaşamıştım. Ama buradan yaklaşık 2-3 aydan bu yana 3-5 ürün sipariş ettim ve hiç sorun yaşamadım, hatta şuan 7-8 ürün yolda, daha dün bir tanesi daha elime ulaştı, ürünler gayet güzel ve hızlı geliyor ...
Çok geç, maalesef kendi kendine güncellemiş
Fiyatlar hep euro
Evet kulaklık takmadan hala aktif olmuyor ama benim demek istediğim yaptığım ayarlar tekrar ekolayzer'a girdiğimde sıfırlanıyor acaba bundan sonra böylemi olacak yoksa dışarıdan kurduğumuz için mi böyle onu anlamadımmenüye girince kapalı kulaklık takmak gerekiyor gibi
Aktif değil şu anda.Android uygulamalarını yükleme özelliği tekrar aktif oldu mu acaba? Ona göre 1320 ye wp 10 betayı yüklemeyi düşünüyorum. Yoksa resmi sürümü gelene kadar 8.1 denim ile devam diyeceğim..
Ali Kemal'den duymadım 3 aralık tam sürümBu hafta yeni yapı gelir mi
Benim değil mi vermiycemkelin mesajı var sizlere
karşılaştığınız müşkülatın müdafaa edilecek tarafı yok fakat bir defacık böyle oldu diye çıkıp kökten microsoftu takbih edeceğinize bunu ikaz edin microsofta daha mantıklı olmazmı? arkadaş ben anlamakta zorluk çekiyorum android çok mu stabil Allah aşkına? kusursuz sistem diye bir şey mi var Allah aşkına? orada burada 3-4 sistem hatası gördünüz diye bırakıp kaçacaksanız kullanmayın,telefon kullanmayın kökten silin atın hayatınızdan olsun bitsin kanaatkar olmak lazım biraz efendiler ben de lumiadan bir zaman bıkıp androide dönmüştüm ama windowsphone'nin yerini tutmadı tutamaz da. tekrar söylüyorum aldığın hata münakaşa mevzuu bile değil ama yiğidi öldür hakkını teslim et demiş atalarımızBugün dışarıda navigasyonla işim oldu.navigasyon açık bir yer aradım rota çizildifelan yağmurdan korumak için saklarken kilit tuşuna dokundum dokunmaz olaydım kilit ekranının açtım siyah ekran.program kendine gelemedi kapandı..sonra tekrar aç trkrar ara tekrar rota çiz... Microsoft'un kulaklarını çınlattım baya baya... yok arkadaş bu sistemin kendine hayrı yok. Koskoca dev bir şirket nasıl böyle başarısız olabiliyor aklım almıyor. 2016 ya giricez 2016 tahminleri vardı ya yok iosu falan geçecek bir yana yok olmaya mahkum şuanda...
Microsoft geri bildirim vermekten ciğerimiz soldu.ama zihniyetde hata olduğu için beklentileri karşılayamıyor.biz bu yola windows diye girdik ama ortada windowsdan başka herşey var.microsoftun mantığı sistem bizim çizdiğimiz yolda hareket etsin diyor.kullanıcı deneyimi diybirşey var sonuçta ama microsoft bundan bi haber.gerçekten microsoft bu işten hiç ama hiç anlamıyor şu sistemin eksiklikleri hataları yanlışlarını anlatsam konu 5sayfa atlar.yani 3_4 değil bu emin ol.android konusuna girerdim ama adminler bundan hoşlanmıyor sanırım hemen siliyorlar.karşılaştığınız müşkülatın müdafaa edilecek tarafı yok fakat bir defacık böyle oldu diye çıkıp kökten microsoftu takbih edeceğinize bunu ikaz edin microsofta daha mantıklı olmazmı? arkadaş ben anlamakta zorluk çekiyorum android çok mu stabil Allah aşkına? kusursuz sistem diye bir şey mi var Allah aşkına? orada burada 3-4 sistem hatası gördünüz diye bırakıp kaçacaksanız kullanmayın,telefon kullanmayın kökten silin atın hayatınızdan olsun bitsin kanaatkar olmak lazım biraz efendiler ben de lumiadan bir zaman bıkıp androide dönmüştüm ama windowsphone'nin yerini tutmadı tutamaz da. tekrar söylüyorum aldığın hata münakaşa mevzuu bile değil ama yiğidi öldür hakkını teslim et demiş atalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?