gkhntlbs
Üye
hayır demek istediğim bu değildi...sistemin kısıtlamaları ve yapısı yüzünden "daha iyi" uygulamalar yapılamıyor.vlc player bende daha video oynatamadan atıyor ki kaç sene geçti aradan... quick play mevcut stok playerin üzerine bir kaç ufak ayar ekliyor ama o uygulama da sistem altyapsını kullanıyor...bu yüzden gelişmiş özelllikler olamıyor.dosya yöneticisi derken mesela xplore gibi dosyaları şak diye açan bir çok incik boncuk ayarı olan bir dosya yöneticisinden bahsediyorum.sistemin dosya okuma hızı inanılmaz yavaş.lumia 950nin otg videosunda bile klasörler geç görüntüleniyor.ben böyle bir telefona asla üst seviye bir para vermem...Medya oynatıcı: QuickPlay, VLC Player
Dosya Yöneticisi: Aerize, Files&Folders, Pocket Explorer
Öte yandan sistemin kendi eksik özellikleri konusunda haklısınız.
Hala diğer sistemlere göre çok eksiği var ve süreç ağır ilerliyor.
symbianın güvensiz olduğunu düşünmüyorum.hacklemenin bile antivirüs programlarının özel ayrıcalıklarıyla anca yapılabilindiğini düşününce bunu ıspatlıyor.evet şuanda androidler inanılmaz güvensiz.ama bu kadar kısıtlanacağıma başka türlü önlemler alırım yani...hatta gider android kullanırım ki öyle görünüyor...bu platform büyük umutlarla çıkmış yeni yönetim ve onun anlayışı ile sıvamıştır.ios şletm sistemi de symbianın birçok desteğine sahip değil. Bu sistemin kötü olduğunu göstermez. Güvenlik gerekçeleri ile birçok uygulama desteği verilemiyor. Sizde kabul edin ki symbian da Android kadar güvensiz, guvenliksiz bir sistemdi...
Windows Hesap Makinesi güncellendi.
Telegram Messenger da Windows 10 Mobile için optimize edilerek güncellendi.
- Mantık işlemlerinin de eklendiği yeni programlayıcı Modu
- Bilimsel modda yeni fonksiyonlar
- Açık ve koyu tema seçimi
- Performans ve kararlılık iyileştirmeleri
cidden böyle düşünüyorsanız baştan lumia almanız bile hataymışhayır demek istediğim bu değildi...sistemin kısıtlamaları ve yapısı yüzünden "daha iyi" uygulamalar yapılamıyor.vlc player bende daha video oynatamadan atıyor ki kaç sene geçti aradan... quick play mevcut stok playerin üzerine bir kaç ufak ayar ekliyor ama o uygulama da sistem altyapsını kullanıyor...bu yüzden gelişmiş özelllikler olamıyor.dosya yöneticisi derken mesela xplore gibi dosyaları şak diye açan bir çok incik boncuk ayarı olan bir dosya yöneticisinden bahsediyorum.sistemin dosya okuma hızı inanılmaz yavaş.lumia 950nin otg videosunda bile klasörler geç görüntüleniyor.ben böyle bir telefona asla üst seviye bir para vermem...
sistem üzerinde ciddi değişiklikler yapılmalı..bu şekilde platformun 3.taraflar da dahil olmak üzere ileriye gitmesinin mümkünü yok.
işin aslı stabil bir vizyon ve misyon göremiyorum.düşünün 512mb ramli windows phonelar çıkartıldı ama bu telefonlar bugün zaten zayıf olan uygulama platformunda kısıtlamalara uğradı... böyle bir anlayış olabilir mi? windows phone 7 ile 8 arasında da bir ilişki yok. 8.1in demirbaş uygulamaları bugün ya çalışmıyor ya da can çekişiyor.kısaca ne yaptıkları belli ne de yapacakları...Nokia aradan sıyrıldığı için teknolojik olarak da bir espirisi kalmadı...
symbianın güvensiz olduğunu düşünmüyorum.hacklemenin bile antivirüs programlarının özel ayrıcalıklarıyla anca yapılabilindiğini düşününce bunu ıspatlıyor.evet şuanda androidler inanılmaz güvensiz.ama bu kadar kısıtlanacağıma başka türlü önlemler alırım yani...hatta gider android kullanırım ki öyle görünüyor...bu platform büyük umutlarla çıkmış yeni yönetim ve onun anlayışı ile sıvamıştır.
benim aldığım zamanda nokia diye bir marka vardı.İşletim sisteminin eksikliğini "hamlık" olarak görüyordum ama zaman geçince bunların bir kısıtlama olduğunu anlayabildim.zaman geçmeden bunları anlayamazdım.Şimdi alırmıyım? şuhaliyle asla...zaten kardeşime bile yakın zamanda android telefon aldırdım ki daha önceleri windows phone öneren biriydim... eski microsoft yok...cidden böyle düşünüyorsanız baştan lumia almanız bile hataymış
Ben kullanıyorum Hide.me yi gayet süper bütün protokolleri destekliyorARKADAŞLAR WP10da vpn kullanvarmi önerir misiniz
Lumia620 kullanılır mı
bende 2,18 gb yazıyor muhtemelen güncellemeler, sistemin yaptığı geri bildirimler vs hepsi içindedir, mobil veriden yapmasanız bile gösterir yani wifi den kullanılan da olabilir o değerağ uzerinden mobil veri kullanımında en altta sistem diye bir bölüm var. Ve ben sistem güncellemesini Mobil veri üzerinden yapmadım. 15 günlük 133 mb. Bu neden olabilir acaba ? Nereye kullanmış olabilir ?
Ah şu telegram bi kullanılsaWindows Hesap Makinesi güncellendi.
Telegram Messenger da Windows 10 Mobile için optimize edilerek güncellendi.
- Mantık işlemlerinin de eklendiği yeni programlayıcı Modu
- Bilimsel modda yeni fonksiyonlar
- Açık ve koyu tema seçimi
- Performans ve kararlılık iyileştirmeleri
umarım wefi den yedikleridir, yoksa o megabaytların hesabını sorarım microsoftabende 2,18 gb yazıyor muhtemelen güncellemeler, sistemin yaptığı geri bildirimler vs hepsi içindedir, mobil veriden yapmasanız bile gösterir yani wifi den kullanılan da olabilir o değer
Ben kullanıyorum. Muhteşem bir uygulama. Whatsapp’ın getirmeye çalıştığı özellikler Telegram'da çok eskiden beri var.Ah şu telegram bi kullanılsa
Çözüm dış mihrakları devreye sokmakMS Edge tarayıcısıyla [f]'un görünümünde sorun yaşayan bi ben miyim? Aynı normal Opera Mini'deki gibi klasik eski görünümü gösteriyor. Siteye; fb.com, facebook.com, m.facebook.com, mobile.facebook.com hepsinde kafasına göre normal masaüstü, klasik, mobil ve tuhaf bi lite teması gibi bişey de oluyor.
Sorunu başka yaşayan var mı acaba ve çözümü olan?
Bu sorun nedense, geçenlerde tarayıcının geçmişini temizlemek gelmişti aklıma yapınca oldu
Teşekkür ederim. Bi deneyeyim, peki tekrar bölgeyi değiştirince düzeliyor mu bari?Çözüm dış mihrakları devreye sokmakdil bölge abd olunca düzeliyor
Cihazınızı Root yaptıysanız bundan kaynaklı oluyor edge developer moduna geçiyorMS Edge tarayıcısıyla [f]'un görünümünde sorun yaşayan bi ben miyim?
Aynı normal Opera Mini'deki gibi klasik eski görünümü gösteriyor. Siteye; fb.com, facebook.com, m.facebook.com, mobile.facebook.com hepsinde kafasına göre normal masaüstü, klasik, mobil ve tuhaf bi lite teması gibi bişey de oluyor.
Sorunu başka yaşayan var mı acaba ve çözümü olan?
Bu sorun nedense, geçenlerde tarayıcının geçmişini temizlemek gelmişti aklıma yapınca oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?