bulutsuzgece
Üye
@Dexter Morgan
Lumia 720 10586da sıfırlandı. Geri yükleme yapılmadı. Gecikme aynen devam ediyor
?
Napcaz şimdi
mTalk'tan 920 gönderdi
Ufak kardeşi 620'de bile gecikme söz konusu değilLumia 720 10586da sıfırlandı. Geri yükleme yapılmadı. Gecikme aynen devam ediyor
Kim uğraşacak şimdiUfak kardeşi 620'de bile gecikme söz konusu değilEn iyisi tekrar bir daha sıfırla
Dünyanın uygulaması kim yükleyecek tek tek.neyse bi deneyeyim,olmazsa yedekten geri yüklerim.içimiz rahatlar en azından.başlıyorum şimdi,haber veririm
mTalk'tan 920 gönderdi
+1Bu hatayı düzeltmeyi düşünüyorlarmı acaba merak ediyorum.
Guncellenemeyen uygulama sorununun sıfırlama ile ilgisi yok.İyiki sıfırlamamışım cihazı . Şimdi yüklenemeyen güncellemelerin hepsi sorunsuz yüklendi . Söylendiği gibi cihazı sıfırlasaydım şu an hala eski uygulamalarımı yüklemekle uğraşıyordum . Belli ki sorun mağazayla ilgili . (Güncelleme görünen fakat birkaç gündür hata verip yüklenemeyen uygulamalarla ilgili sorundan bahsediyorum)
Bir üstteki mesajda da belirttiğim gibi MS bu sorunu geçen hafta çözdü. Glance da dahilArkadaşlar glance background uygulamasını kullanabilen var mı,bende önceden yükleyemiyordum ama az once tekrar denedim hem yüklendi hemde sorunsuz çalışıyor .
hadi onu atlattıkta başlat klasörlerini tek tek oluşturup kutuları dizmek,tam bir kabusUygulamaları yüklemek çokta zor değil, kitaplığımı açınca tüm yüklediğiniz uygulamaları tarayıp, hangilerini yüklemek istiyorsanız seçiyorsunuz, yarım saat içinde hepsi yüklenmiş oluyorŞaka bir yana benim 876 Uygulama var kitaplığımda, neredeyse bir saatimi alıyor tarama
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Anladım teşekkürler ben bilmiyordum,peki bu durum 8.1 kullananlar içinde geçerlimi onlarda glance yi yükleyebiliyorlar mı acaba?Bir üstteki mesajda da belirttiğim gibi MS bu sorunu geçen hafta çözdü. Glance da dahil
evet yedeklemeyi yüklemedim,takılma olayı gitti.açar açmaz tuşlayabiliyorum.şimdi sabaha kadar teli kur işin yoksaİsterseniz video çekebilirim, yedekten yükleme yapmayınca sorun olmadı.
İstisnalar için vazgeçmeyin, bir deneyin bence.
İsterseniz video çekebilirim, yedekten yükleme yapmayınca sorun olmadı.
İstisnalar için vazgeçmeyin, bir deneyin bence.
evet yedeklemeyi yüklemedim,takılma olayı gitti.açar açmaz tuşlayabiliyorum.şimdi sabaha kadar teli kur işin yoksa
aynen öyle kardeşim,yoksa çok işimiz varNeyse artık bu yapıda yedek alır, bundan sonrakilerde bunu kullanırsınız.
İnşallah sonraki yapılarda da yedekten yüklemede böyle bir sorun yaşanmaz.
Yoksa bir anlamı kalmaz. Kullanıcılar illa ki telefonlarını sıfırlayıp yedek yüklemesi yapacaklardır, hep böyle yedek yükleyince tuşlama sorunu olursa sıkıntı yaratır. İnşallah önceki yapılarla alakalı bir şeydir.
sıfırlamadan sonra yedeği geri yüklemeden mağazayıda güncelledim,bu sorunda gitti.Bu hatayı düzeltmeyi düşünüyorlarmı acaba merak ediyorum.
Evet bu sorun sıfırlamadan sonra bende de yok oldu. Ama DPI ayarım şu anda varsayılanda. Onun etkisi var mı bilmiyorum.aynen öyle kardeşim,yoksa çok işimiz var
sıfırlamadan sonra yedeği geri yüklemeden mağazayıda güncelledim,bu sorunda gitti.
Evet bu sorun sıfırlamadan sonra bende de yok oldu. Ama DPI ayarım şu anda varsayılanda. Onun etkisi var mı bilmiyorum.
Sıfırlamadan sonra kısaca:
- Numara tuşlamadaki gecikme gitti.
- Mağazaya girişteki simge kayması gitti.
- Müzik dinlerken kilit ekranının yanıp-sönmesi gitti.
Hep ortada olması gerekiyor diğer uygulamalar gibi. Maalesef hataMağazaya girerken simgenin kayması bende de var ben onu efekt zannediyorum hata bişey mi o
mTalk'tan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?