BaySerkan
Üye
Bu yüz algılama giriş seviyesi içinde aktif olurmu acaba ?
Daha önce lumia camera ilk çıktığında 620'ye yüklenmiyordu ama hile yaparak yüklemiştim o zaman sorunsuz çalışıyordu yüz algılamaYazılımla yapılabilecek bir şey olduğu için olabilir.
Temizinden bulsam aklıma gelmiyor değil hani.ben bilmiyorum güvenlik için olduğunusiz bu gidişle daha çok yıllar 3310 kullanırsınız
Wp10 tp gelince sizi mahrum ederler sonra bak. Demedi demeÖdemeyeceğim demişken, Microsoft a 3,99₺ borcum varinadına ölemiyorum
Vista var iken aldığım laptopum On'u görecek. Vay be hayretler içindeyimBenim bildiğim bir yıl içinde yukseltmeye başvurunca sana yeni bi product key verecekler bu senin yeni urun anahtarın olacak. Ücretsiz win10 sahibi olmuş olacaksın.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Korsan ile lisanslı arasındaki fark Paralı Kadın ile Sevgili arasındaki fark gibidir. Dünyalar kadar fark vardır.Korsanla lisanslı arasındaki farkı anlayamadıysanız size söyleyecek sözüm yok.
"Profile" Ne ola ki?
Yeni kamera özellikleri , Windows 10 :
- 4k video kaydı
- Bağımsız flaş kontrolü
- Genişletilmiş değişken Fotoğraf dizisi
- Yüz algılama
- Değişken kare hızı
- Video çekimi sırasında zoom
- Video HDR
- En - boy oranı çözünürlükleri
umutlar başka Perşembelere kaldı galiba ses seda yok yeni teknik sürüm ile ilgili..
1 saate kadar gelmezse (ki gelecek gibi görünmüyor) haftaya perşembeye kaldı.
Bence Nisan ayının ilk perşembe günü gelecek...
Bugün gelmezse 26 Mart kesin tarih...
Vahiy mi indi hocam
burda herkes bir tarih söylüyor.Herkese vahi inmiyor herhalde.Benimkide sadece tahmin vahi vs değil yani.Vahiy mi indi hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?