Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Profil ?

Son düzenleme:

ON9

Üye
ben bilmiyorum güvenlik için olduğunu siz bu gidişle daha çok yıllar 3310 kullanırsınız
Temizinden bulsam aklıma gelmiyor değil hani. Club Nokia uyesi biri olarak özlüyorum o günleri.
Ödemeyeceğim demişken, Microsoft a 3,99₺ borcum var inadına ölemiyorum
Wp10 tp gelince sizi mahrum ederler sonra bak. Demedi deme
Benim bildiğim bir yıl içinde yukseltmeye başvurunca sana yeni bi product key verecekler bu senin yeni urun anahtarın olacak. Ücretsiz win10 sahibi olmuş olacaksın.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Vista var iken aldığım laptopum On'u görecek. Vay be hayretler içindeyim
Korsanla lisanslı arasındaki farkı anlayamadıysanız size söyleyecek sözüm yok.
Korsan ile lisanslı arasındaki fark Paralı Kadın ile Sevgili arasındaki fark gibidir. Dünyalar kadar fark vardır.

alaca61

Üye
Bugünlük de gelmedi wp10 dahada beklemem
Perşembe akşamı perişan olduk ya

Tepkiler: saynesim ve BomberMAn_01

Profil kendi hazırlayacağımız bi özel mod olabilir.yani kamera açıldığında hangi modu kullanmak istersiniz gibi bişey.mesela ayarlarsınız işte makro açık flaş kapalı.yada manzara modu açılsın iso değeri şu olsun gibi.kamerayı açınca da ilk o mod gelir ekrana.belkide birden fazla da mod ayarlayabiliriz.sonra da mod1 mod2 gibi seçeneklerimiz olur

Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Benim anladığım kadarıyla bu W10 TP'yi bir yıl boyunca herkes ücretsiz olarak indirip kullanabilecek.microsoft ise bütün pclerin bu sürüme geçmesi için elinden geleni yapacak.çünkü ücretsiz bir yıl sonra W10 stabil sürüm çıkacak piyasaya.TP'ye güncellemeler ve destekler kesilecek.paralı olan sürüm o olacak

"Tahmin"

Tepkiler: zbahadir
umutlar başka Perşembelere kaldı galiba ses seda yok yeni teknik sürüm ile ilgili..

braayn

Üye
Bence Nisan ayının ilk perşembe günü gelecek...

zbahadir

Üye
İyi tarafından bakın şimdi verseler bir sürü eksik. MS aynı hatayı yapmamak için ellerinden geleni yapıyor. Ne kadar geç o kadar iyi ve daha çok telefon desteği demek. Sanırım güncelleme bu sefer telefonların tümüne veya büyük bir kısmına gelecek. Mart olmadı Nisan olsun tam olsun.

Zaman geçtikçe kararlı sürüme adım adım yaklaşıyoruz

papakudioflu

Emekli Yönetici
Snapdragon 800 chipsetli Lumia cihazlara Windows 10 for Phones kamera uygulamasıyla Slow Motion çekim özelliği gelecek.

Tepkiler: mesutcinik, emz, GianniInfantino ve 4 diğerleri