cadde19
Üye
Microsoft zaten RTM demedi ki. Ayrıca son yapıyı yükledikten sonra telefonunuzu sıfırladınız mı?Merhaba Arkadaşlar,
Bende bugün itibari ile 8.1 e kesin dönüş yapanlardanım.
Sistem de w10 da yani nasıl desem böyle sanki bir emanetlik,her an göçüp gidecekmiş gibi,çökecekmiş gibi,sanki donacakmış gibi his uyandırdı bende.
Acaba dışarı çıksam yarı yolda bırakır mı diye düşündüm hep.
Bana göre bu yapı RTM falan değil arkadaşlar ( Microsoft rtm demedi sadece aynı yapı numarası ile pc ye geldi,eğer rtm dediyse de ben hiç görmedim rtm yazan resmi bir yazı)
Kamera kötü çekiyor bence.
Günlük kullanıma uygun değil.
Şarjı sıkıntılı aksini iddia eden 8.1 e geçsin görsün.
Ayrıca yavaş şarj problemi var ( daha önce 8.1 dw kullandığım şarj aleti w10 a geçince yavaş şarj demeye başladı kaç tane şarj aleti denedim olmadı bir türlü ama şimdi 8.1 de aynı şarj aleti yavaş şarj demiyor)
Kilit ekranına koyduğum şifreyi bazen istiyor bazen istemiyor.
Hotspot shield çalışmıyor(açıyorum Connect deyince çöküyor.
Klavye tahminleri berbat bence.
Naçizane fikrim bu yapı rtm falan değil bence sadece Microsoft oyalıyor bizi her zaman ki gibi.
Amaaaa eğer ki gerçekten rtm ise işte o zaman yandık.
Not: Abi şarj 8.1 de çok iyi ya
Lumia 640Lte kullanıyorum gayette pat diye açılıyor.8.1 ve tüm win10 yapılarını kullandım. Hiçbir uygulama android ve iostaki gibi pat diye açılamıyor bunun nedenini bilen var mı? Final sürümünde değişir mi bu durum? En dandik android telefon bile daha hızlı uygulama çalıştırıyor nerde stabillik nerde hız ? Güzelim platformdan soğutan şeyler bunlar.
mTalk'tan gönderildi
1 saniyede açılıyor bende sende sd karta kurulu olabilir ondan yavaştır.Lumia 930 kullanıyorum 8.1de whatsapp açıyorum en eski android telefonda da açıyorum aradaki fark net ortada. Bence sen alışmışsın bu duruma karşılaştırma yapman gerekiyor.
mTalk'tan gönderildi
Paylaşılmıştı, Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (13. Yapı-10.0.10586.11)[18/11/2015] | Sayfa 1041 - MaxiCepMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Androidde nasıl açılıyor whatsapp bastığın andamı?Lumia 930 da sd kart yok, uygulamaların yavaş açıldığı bi gerçek maalesef, windows 10 u şu aşamada pek beğenmesem de uygulamaların açılma hızı 8.1 e göre daha iyi durumda gibi.
Şimdi test ettimde arkadaşın galaxy s3'de daha hızlı açılıyor whatsapp.Androidde nasıl açılıyor whatsapp bastığın andamı?
Şimdi test ettimde arkadaşın galaxy s3'de daha hızlı açılıyor whatsapp.
Şimdi test ettimde arkadaşın galaxy s3'de daha hızlı açılıyor whatsapp.
Bilmiyorum.Yakınan arkadaş ne der bu duruma?Bende şimdi test ettim Galaxy S4'e göre L1520 daha çabuk açıyor, o zaman kıstas neye göre ?
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Bilmiyorum.Yakınan arkadaş ne der bu duruma?
Amaan benim için sıkıntı yok beklentimi fazlasıyla karşılıyor konuyu saptırmıyalım daha fazla.Sizin beklentiniz farklı sanırım. Whatsapp vs androidde açtığında sanki zaten açıkmışta geçiş yapmış gibi oluyor farkı inkar etmek imkansız.
mTalk'tan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?