Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

braayn

Üye
valla hocam arkadaşın 930una ilk defa win 10 mobile kurduk bir kaç gün dediğin titremeyi yaptı sonra kesti sende bir kaç gün bekle derim

Tepkiler: kamil5028347
valla hocam arkadaşın 930una ilk defa win 10 mobile kurduk bir kaç gün dediğin titremeyi yaptı sonra kesti sende bir kaç gün bekle derim

Hocam ben en baştan beri Windows 10 mobile kullanıyorum ama titremeyi bu yapıda farkettim diğer yapılarda varmıydı bilmiyorum bu yapıda belirgin olarak kendini farkettirdi inşallah düzelir bekleyeceğim

mTalk'tan gönderildi

Tepkiler: braayn

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
735'te titreme yok. En beğendiğim yapı bu oldu. Sıkıntı yok şu an. Tüm aksamlar çalışıyor Ha hatalar yok mu tabii ki var ama onlar da kullanımı etkileyen şeyler değil.

cadde19

Üye
735'te titreme yok. En beğendiğim yapı bu oldu. Sıkıntı yok şu an. Tüm aksamlar çalışıyor Ha hatalar yok mu tabii ki var ama onlar da kullanımı etkileyen şeyler değil.

Hocam birşey soracağım ben akşam telefonu tekrar 8.1 e döndereceğim de acaba nokia software updater for retail ile geri donuş yaparma gdr2 ye.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam hücresel veri kısayolu ve diğer birkaç özellik için sonradan güncelleme yapıyorduk doğru mu ?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Device Recovery Tool ile direkt 8.1 Update 2'ye dönüyor. Yani son sürüme

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son birkaç yapıdır gezinti çubuğu her yerde gizlenemiyor ve sıkıntı yaratıyor. Microsoft uygulamalarında sıkıntı yok, Windows 10 uyumlu olması gerekiyor galiba.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Valla bu Facebook ta beş para etmez hala eski haberleri gösteriyor yenilediğim halde.
Facebook ta titreme olmuyor.

Bende de öyle kardeş yeni akışlara giriyorum bi iki tane yeni haber gösteriyor diğerleri hep eski bu neden böyle anlamadım

mTalk'tan gönderildi

BLasTeaR

Üye
yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende de sıkıntı yok, kaç kez girip çıktım; Diğer Eklenenler de yer alıyor Gelişmiş Özellikler.

Aynen kardeşim, onlara da Benden SELAMLAR !

Tepkiler: DenizhaNq, saynesim ve kimbilir_01
Cevap gelir mi bilmiyorum ama "O soruyu" ben sorayım dedim

@papakudioflu

Lumia 920'den gönderildi

xpaede

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır WP kullanıcısıyım. Bundan önce hep android işletim sistemli telefonları kullanmıştım ve bir anlık karar ile Windows'a geçiş yaptım, hemen ardından da insider programına dahil oldum. 9.Yapıdan beri her insider sürümü kullandım ve memnuniyetim gittikçe artıyor. Bir kere androidin ( Mid end ve high end bir çok cihaz kullandım ) kasan ve ağır yapısı bu sistemde karşılaşmadığım bir şey. 13.yapı ile birlikte cihazım daha da serileşti.

Biraz da beklenti meselesi elbette ; şu an bütün günlük kullanım ihtiyaçlarımı karşılıyor.
Ofis dosyalarımı mobil yönetebiliyor, twitterda, webde gezinip ; online dizi/film izleyebiliyorum. Spotifydan müzik dinleyip, Whatsapp vs. günlük mesajlaşmalarımı yapabiliyorum. Onedrive ile fotoları videoları pc ile eşitleyebiliyorum.Fotoğraf,video işleri de sorunsuz Vs. Vs. (Facebook uygulamasının yetersizliğini de görmezden gelmiyorum )

Belki bir çok insan farklı duşunuyor ama ben bu sistemi oldukça seri ve yeterli buldum ve şimdilik hala pişman olmadım. Elbette eksikleri var, en büyük eksiklik marketteki uygulama sayısı fikrimce.

Ufak tefek sorunların final surum ile giderileceğini umuyorum.(Ekran kaydırıldığında üst tarafın titremesi gibi.) Sonuçta bir deneme sürümü için oldukça yeterli.Görüşlerimi paylaşmak istedim.

Tepkiler: sahanemir, Faruk Aytekin, BLasTeaR ve 2 diğerleri
Son yapılarla günlük kullanıma uygun hale geldi.
Ancak hala önemli eksikleri var ve kullanıcı deneyimi olarak androidin gerisinde. Ayrıca henüz 8.1'deki kararlılığa kavuşamadı.

Bunda bir yandan masaüstü sürümü yetiştirme çabalarının da rol oynadığını, mobilin ikinci plana itilmesi nedeniyle sürecin beklenenden ağır ilerlediğini göz ardı etmemek gerekir.

Sistem zamanla çok daha iyi olacak ama kullanıcılar da beklemekten yorgun düştü.

Sürecin hızlanması ve beklenen özelliklerin bir an önce gelmesi için bizler twitterdan taciz atışlarımızı artırdık.

Bakalım önümüzdeki 1-2 aylık süreçte neler olacak...

Tepkiler: hakikidaredevil ve xpaede
8.1e geçtiğimde fark ettimde ben ferrariden inip şahine binmişim bildiğin ben yanarımda şu 8.1 heba oldu ona yanarım ben Microsoft'un windows mobileyi batırdığına inanlardanım.

Tepkiler: DenizhaNq
4 günlük kullanımın ardından 8.1'e geri döndüm, sistemi beğenmediğimden değil ama şunu söylemem gerekiyor ki 1. nesil cihazlara özel hiç optimizasyonu yok yazılımın bana göre. (biliyorum zaten önizleme sürümü) Tabii diğer 920, 820 kullananlarda durum nasıl bilemem ama şarjımı resmen emiyordu bu yapı. Seriliği 8.1 gibi ama hala birkaç eksik var. Finali bekleyeceğim. Groove müzik uygulamasını bilgisayarda çok tutmasam da telefonda muhteşem olmuş bence.

braayn

Üye
Müzik uygulaması olarak vlc player çok çok çok daha iyi