cadde19
Üye
Valla bu Facebook ta beş para etmez hala eski haberleri gösteriyor yenilediğim halde.Titreme bende de var. Ayrıca Facebook beta acayip kasıyor bende. Sizde nasıl
valla hocam arkadaşın 930una ilk defa win 10 mobile kurduk bir kaç gün dediğin titremeyi yaptı sonra kesti sende bir kaç gün bekle derimTam sürümün çıkmasını bekleyelim bir hala devam ederse servise gönderiririm büyük ihtimal inşallah yazılımsaldırda göndermem. 8.1 e dönüp kontrol etmek istiyorum aslında ama önce bir tam sürümü bekleyeceğim
mTalk'tan gönderildi
valla hocam arkadaşın 930una ilk defa win 10 mobile kurduk bir kaç gün dediğin titremeyi yaptı sonra kesti sende bir kaç gün bekle derim
Sosyal ağ uygulamaları beş para etmezValla bu Facebook ta beş para etmez hala eski haberleri gösteriyor yenilediğim halde.
Facebook ta titreme olmuyor.
735'te titreme yok. En beğendiğim yapı bu oldu. Sıkıntı yok şu an. Tüm aksamlar çalışıyorHa hatalar yok mu tabii ki var ama onlar da kullanımı etkileyen şeyler değil.
Windows Device Recovery Tool ile direkt 8.1 Update 2'ye dönüyor. Yani son sürümeHocam birşey soracağım ben akşam telefonu tekrar 8.1 e döndereceğim de acaba nokia software updater for retail ile geri donuş yaparma gdr2 ye.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam hücresel veri kısayolu ve diğer birkaç özellik için sonradan güncelleme yapıyorduk doğru mu ?
Allah razı olsun hocam cevap için.Windows Device Recovery Tool ile direkt 8.1 Update 2'ye dönüyor. Yani son sürüme
Valla bu Facebook ta beş para etmez hala eski haberleri gösteriyor yenilediğim halde.
Facebook ta titreme olmuyor.
yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesajımı silen zihniyete sesleniyorum, konu wp insider preview se yüzlerce alakasız mesaj var ikidir yazdıklarımı itinayla siliyorsunuz, terbiyesizliğin lüzumu yok arkadaş herkes görüşünü beyan ediyor bende aynı şeyi yapmaktayım sitenin kurallarına aykırı davranmıyorum. Saygıyla duyrulur.
Cevap gelir mi bilmiyorum ama "O soruyu" ben sorayım dedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu
Lumia 920'den gönderildi
Ben yazmadım Gabe hesabımı hacklemişAli Kemal abi de atlamış hemen; 'yakında belki de çok yakında' diye
Ben yazmadım Gabe hesabımı hacklemiş
Son yapılarla günlük kullanıma uygun hale geldi.Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 aydır WP kullanıcısıyım. Bundan önce hep android işletim sistemli telefonları kullanmıştım ve bir anlık karar ile Windows'a geçiş yaptım, hemen ardından da insider programına dahil oldum. 9.Yapıdan beri her insider sürümü kullandım ve memnuniyetim gittikçe artıyor. Bir kere androidin ( Mid end ve high end bir çok cihaz kullandım ) kasan ve ağır yapısı bu sistemde karşılaşmadığım bir şey. 13.yapı ile birlikte cihazım daha da serileşti.
Biraz da beklenti meselesi elbette ; şu an bütün günlük kullanım ihtiyaçlarımı karşılıyor.
Ofis dosyalarımı mobil yönetebiliyor, twitterda, webde gezinip ; online dizi/film izleyebiliyorum. Spotifydan müzik dinleyip, Whatsapp vs. günlük mesajlaşmalarımı yapabiliyorum. Onedrive ile fotoları videoları pc ile eşitleyebiliyorum.Fotoğraf,video işleri de sorunsuz Vs. Vs. (Facebook uygulamasının yetersizliğini de görmezden gelmiyorum )
Belki bir çok insan farklı duşunuyor ama ben bu sistemi oldukça seri ve yeterli buldum ve şimdilik hala pişman olmadım. Elbette eksikleri var, en büyük eksiklik marketteki uygulama sayısı fikrimce.
Ufak tefek sorunların final surum ile giderileceğini umuyorum.(Ekran kaydırıldığında üst tarafın titremesi gibi.) Sonuçta bir deneme sürümü için oldukça yeterli.Görüşlerimi paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?