papakudioflu
Emekli Yönetici
Kesin bir bilgi yok ama büyük ihtimalle Aralık ayı içinde yayınlanır.Bende 640xl var dağıtımına ne zaman başlanır WM10 un.
Diğer eklenenlere gidiyor.yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4 senedir falan kullanıyorum. Yaza kadar süre verdim. Hala bişey yoksa androide geçeceğimCihazın ne? Eger 1520 veya 930ise sistemden ayrılma. Onlar gelene kadar kullanabilecegin ucuz ama kötü olmayan bir android cihaz al rom falan atabilecegin(bu konuda lg ve samsung öne geciyor) gelene kadar onu kullan. Ben 1520yi emekliye ayırdım g3 kullaniyorum şu an. Tabi yine de sen bilirsin
Yapı 10586.11 sürümünde dikkatimi çeken mağazadan uygulamaları indirme veya güncelleme hızı oldu. Bazen o kadar hızlı güncelleniyor ki hata vardı herhalde güncellemedi diyorum kendi kendime.
Sizde durum nasıl arkadaşlar?
o titreme bende de çok oluyor ama benim telin ekranı değişme o yüzden bendenmi kaynaklı yoksa yazılımdanmı bir fikir yürütemiyorum. özellikle facebook tarzı uygulalarda sayfayı aşağı sürüklerken sürekli titriyor.Arkadaşlar benim telefonda bi sorun farkettim telefonun ekranını sağa-sola yukarı-aşağı kaydırırken üst kısımda titreme oluyor saat ve pil göstergesinin altındaki ilk karoda çok belirgin video çekebilirsem atarım bu sorun donanımsalmıdır yoksa yazılımsalmı dünde sıfırladım yedek kurmadım üstelik
sonraki yorumumda belirttiğim gibi başlangıç ekranını tam ekran resim yerine kutucuk resmi yaptığımda titreme olmuyor sizde bir deneyin , sorun yazılımsal gibi duruyoro titreme bende de çok oluyor ama benim telin ekranı değişme o yüzden bendenmi kaynaklı yoksa yazılımdanmı bir fikir yürütemiyorum. özellikle facebook tarzı uygulalarda sayfayı aşağı sürüklerken sürekli titriyor.
Benim 620'de de edge de sayfayı aşağı yukarı kaydırırken ekranın sol tarafı dediğiniz titreme mi desem bozulma mı desem tam çözemedim görüntü bozularak geliyorBu ekran titreme durumu kardeşimin lumia 735inde yok az önce baktım kardeşim ilk defa windows 10 mobile kurdu, sorun telefonlamı alakalı windows 10 lamı alakalı bilemedim telefonu servise göndermeyi bile düşünüyorum edgede gezerkende oluyor bu sorun üst kısım titriyor
mTalk'tan gönderildi
Benim 620'de de edge de sayfayı aşağı yukarı kaydırırken ekranın sol tarafı dediğiniz titreme mi desem bozulma mı desem tam çözemedim görüntü bozularak geliyor
Ekran boyutundandır deyip varsayılan yaptım ama yinede o sorun var
Bende Lte olanı için bekliyorum.Bende 640xl var dağıtımına ne zaman başlanır WM10 un.
Ana Menu de aşağı doğru kaydırırken oluyor.ekran titremesi derken sizde nasıl oluyor tam olarak bendede başlangıç ekranımda ve en çok da edge de oluyor gözle yakalanılmayacak hızda 3 5 dakika ara ile üst üste sönüp yanıyor
bende ekran titremesi heriki durumda oluyor ama sadece facebook vb gibi sayfaları aşağo doğru sürüklediğimde oluyor.sonraki yorumumda belirttiğim gibi başlangıç ekranını tam ekran resim yerine kutucuk resmi yaptığımda titreme olmuyor sizde bir deneyin , sorun yazılımsal gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?