hakikidaredevil
Üye
Hocam çabalarınız takdire şayan fakat keşke sorun microsoft un sorunları bilmiyor olması olsaydı.satya geldikten sonra, özelikle her konuşmada mobile first demesi ile şirketin mobile daha çok ağırlık vermesini beklerdim.buna rağmen adamlar beta sistem ile tartışmalı tasarımlara sahip flagshipler tanıttılar.umuyorum ilerleyen zamanlarda mobil konusunda stratejilerini değiştirirler de biz windows severler olarak daha fazla mağdur olmayızDaha ben yazmaya yeni başladım dur hele
Hepsini getirteceğim sisteme.
*Paylaşım seçeneklerinde varsayılanlar arasına bluetooth ayarı
*Dosyalar için tıpkı masaüstünde olduğu gibi "birlikte aç" seçeneği
*Kilit ekranı ve arkaplan resmi için harekerli gif/swf desteği
Vs. vs.
bu arada Microsoft, İngiltere, Hollanda ve Hindistan'da Windows Insider kullanıcıları için özel bir etkinlik düzenliyor. Bu etkinlikte Lumia 950 ve Lumia 950 XL testleride yapılacak.
İyi ben 2 aya almaz androide geçeyim o zaman. Benim istediğim sadece win10daki bildirim ekranının 8.1de olmasıydı bize 1 yıldır sistem yapacaklar. İnşallah yaparlar ama ellerinde kalacak bu sistemler 2 ay 2ay 1 sene oldu 10.sınıfta aldım cihazı okulu bitiriyorum hala sağlam bi sistem yok bence sizde umidinizi kesin microsofttan bi ....i olmazYalnız şöyle bişey var. Bu güncelleme ilk olarak ikinci nesil Lumia cihazlarına verilecek ve bu cihazların çoğunda "firmware düzenlemesi olmamasına rağmen" sorunsuz çalışıyor. Lumia 920,820 ya da 512MB sistem belleğine sahip cihazlar bu güncellemeyi muhtemelen iki ay daha bekleyecek.
O yüzden şu anda kullandığınız sürümleri firmware düzenlemesi ile cihaza özel optimizasyon yapılmış güncelleme ile karşılaştırmayın. En basitinden ülkemizdeki gsm şebekeleri için bile düzenleme yapılmamış bir yazılım kullanıyoruz şu anda.
Yürü arkanda ben varım
13. Yapıda ekran resmi alınamıyor. L820.
Alıyor resmi fakat kaydetmiyor.
İnşallah gelir abi. Birde şu snapchat, Clash of clans falan gelse sistemden ayrılmayacağımOylamaya katılmak isteyen var mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
13. Yapıda ekran resmi alınamıyor. L820.
Alıyor resmi fakat kaydetmiyor.
Cihazın ne? Eger 1520 veya 930ise sistemden ayrılma. Onlar gelene kadar kullanabilecegin ucuz ama kötü olmayan bir android cihaz al rom falan atabilecegin(bu konuda lg ve samsung öne geciyor) gelene kadar onu kullan. Ben 1520yi emekliye ayırdım g3 kullaniyorum şu an. Tabi yine de sen bilirsinİnşallah gelir abi. Birde şu snapchat, Clash of clans falan gelse sistemden ayrılmayacağım
Demekki problem benim cihazda. Çok da kullandığım bi özellikti olmadı sıfırlasam mıEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam peki diğerini silelim mi ?Ekstralar ve Bilgi(Ek özellikler ve bilgiler), Gelişmiş bilgiler olarak yenilendi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Güncelleme olarak görünmez, bağlantıdan indirin)
yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.Ekstralar ve Bilgi(Ek özellikler ve bilgiler), Gelişmiş bilgiler olarak yenilendi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Güncelleme olarak görünmez, bağlantıdan indirin)
Şu an için silmeyinHocam peki diğerini silelim mi ?
Bende sıkıntı yok görünüyor ve çalışıyor.yüklenirken uygulama listesine ekleniyor ama yükledikten sonra kayboluyor. Ne listede ne de Ayarlarda yok. Mağazadan açtım uygulamayı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?