Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Tubecast'ı kullananlara bir sorum olacak.eskiden tubecastta müzik çalarken ekranı kilitliyordum.sonra kilit ekranındayken ses tuşuna basınca duraklatma işareti çıkıyordu.şimdi çıkmıyor.sizde de öyle mi ?

.BlueTR

Üye
Bu yapıda alarmlar sorunlu ekran açılmıyor ve hiçbir şekilde alarm durmuyor az önce 2-3tane alarm kurup denedim her seferinde aynı şey oldu.

4MaGuS

Üye
Bu yapıda alarmlar sorunlu ekran açılmıyor ve hiçbir şekilde alarm durmuyor az önce 2-3tane alarm kurup denedim her seferinde aynı şey oldu.
daha önce denemiştim sorunsuz kapanıyordu tekrar şuan denedim sorunsuz bende

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende sıkıntı yok. Sıfırladınız mı telefonunuzu 10586'ya geçtikten sonra?

Bende gayet normal,ben cihaza 13.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yapmıştım.

braayn

Üye
bende facebook ve 6 tag çok geç açılıyor sıfırlamıştım cihazı 13 yapıya geçtikten sonra tekrar mı sıfırlasam bilemedim.Ses kısma ve güç tuşu bozulacak MS dava açacağım yakında

YkPkY

Üye
PC'de Edge'de eşitleme ayarı varsa sıkıntı olmaz. Yapmanız gereken tek şey telefonu sıfırlamak. Hepsi sıkıntısız yükleniyor.

Bende hepsi eşitlendi ve kısayol ekleme de aktif,ben güncellemeyi yaptıktan sonra cihazı sıfırlamıştım.

Anlaşıldı.teli sıfırlamam gerekiyor.teşekkür ederim arkadaşlar.
Glance screen falan 8.1 den kalan uygulamaları yeniden yükleyebiliyormuyum yoksa vedamı edeceğim

mTalk'tan L920 gönderdi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Glance screen falan 8.1 den kalan uygulamaları yeniden yükleyebiliyormuyum yoksa vedamı edeceğim

mTalk'tan L920 gönderdi
Yüklenmeyen bir şey kalmadı artık dünden beri.

Tepkiler: YkPkY

.BlueTR

Üye
Bende sıkıntı yok. Sıfırladınız mı telefonunuzu 10586'ya geçtikten sonra?
Hayır sıfırlamadım 8.1e dönmüştüm 8.1den geçtim direk yeni yapıya. Sadece alarmlar değil telefonla konuştuktan sonrada karşıdaki kapatana kadar ekran açılmıyor. Daha bu sabah sorunsuzdu bişey yüklemedim karıştırmadım şimdi sorun çıktı.

mTalk'tan L920 gönderdi
glance screene veda edeceksin birde here maps şuan çalışmıyor.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siz böyle deyince sorunu buldum. Profilinizdeki gibi 630 kullanıyorsanız yakınlık sensörü olmadığından bu sorunlarla karşılaşıyorsunuz, Microsoft buna ayar çekmeli ya da başka bi şey.
glance screene veda edeceksin birde here maps şuan çalışmıyor.
Göz atma çalışmıyor mu? Bende yok ondan soruyorum.

Göz atma çalışıyor.

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Glance screen gitti diyor @Esendağlı
Sende durum nasıl @Sensation arkadaşım

mTalk'tan L920 gönderdi
HERE Maps dün güncellendi, o yüzden kimsede çalışmıyor. Güncellemeden kullanırım diyorsan sıkıntı olmaz. Şuraya bakabilirsin güncellendikten sonraki hali için: Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (13. Yapı-10.0.10586.11)[18/11/2015] | Sayfa 1032 - MaxiCep

Bende çalışmayan bir şey yok. Glance telefonum desteklemediği için bilmiyorum.

.BlueTR

Üye
Siz böyle deyince sorunu buldum. Profilinizdeki gibi 630 kullanıyorsanız yakınlık sensörü olmadığından bu sorunlarla karşılaşıyorsunuz, Microsoft buna ayar çekmeli ya da başka bi şey.
Evet ekrana dokununca kapanıyor. 8.1de ve önceki buildlerde iki parmakla üst kısma dokununca kapanıyordu bu yapıda parmağımın ucu deyse bile ekran kapanıyor arama sırasında. Telefonu kapatıp açtım başta alarm sorunsuz çaldı kapadım 2. denemede yine aynı olayı yaptı.

YkPkY

Üye

Göz atma çalışıyor.

Okdir arkadaşlar,saolun.sıfırlayım o zaman.7. Yapıdan beri sıfırlamamıştım hiç.
Yedek geri yüklemede sıkıntı yok demi.bu ekran düzenibde.ben %175 kullanıyorum

mTalk'tan L920 gönderdi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yine de sıfırlamanızı öneririm
Okdir arkadaşlar,saolun.sıfırlayım o zaman.7. Yapıdan beri sıfırlamamıştım hiç.
Yedek geri yüklemede sıkıntı yok demi.bu ekran düzenibde.ben %175 kullanıyorum

mTalk'tan L920 gönderdi
Maaşallah Olmaz galiba. Sıfırdan başlattım son sefer.

Arkadaşlar İstanbul'da yaşayıp mobiett uygulamasını kullanabilen var mı?ben de çalışmıyor(programdan atıyor).

skynet

Üye
Posta ve takvim güncellendi.

Tepkiler: Esendağlı ve Sensation
8.1 yüklü L820'de çoğu uygulama hafıza kartında, hiç sorun olmadı. Yapı 13 L1520 telefon hafızasına yüklü, sıkıntı yok ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
teşekkür ederim, telefonda hafıza çok yok 6 gb zaten sisteme gidiyor biraz daha dolunca yeni yapı geldiğinde sıkıntı çıkarıyor