braayn
Üye
Redstone haziran gibi gelecekti sanırımThreshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.
Hedef artık Redstone
Redstoneda ne değişecekThreshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.
Hedef artık Redstone
arkadaşlar bir sorum olacaktır uygulamalar için depolama seçeneği olarak hafıza kartını mı yoksa telefon hafızasını mı kullanıyorsunuz? performans farkı oluyor mu?
Redstoneda ne değişecek
başkan geri bildirim yaptın ya bu konuyu diğer gelecek güncellemelerle takip eder misin? bakalım geri bildirimleri dikkate alıyorlar mı ? bunu test ettmiş oluruz ..Arkadaşlar bugün bir şey farkettim, Bluetooth üzerinden araç kitine bağlanınca, konuşmada vs. sorun yok ama Grove Music ile müzik açtığımda çok ilginç bir bug buldum, çalarken 3-5 saniyede bir kesinti yapıyor, müzik gidip-geliyor. İlk başta sanki Bluetooth sorunu gibi görünse de, Mixradio ve başka bir müzik uygulamasında sorun yok, bunu sadece Groove Müzik'te yapıyor, hemen geri bildirim yaptım ...
O değil de Haziran a mı kilitlendik şimdi@bulutsuzgece acaba telefonu değiştirecek mi çok merak ediyorum. Sanırım daha yeni özellik olmayacak redstone a kadar
Ben ocak ayı içerisinde kararımı vereceğim.
Tam o sıralarda (insiderlar için) ilk redstone güncellemesi de gelirse karar vermem kolaylaşır.
Ya 950XL ile devam yada WM'ye bir süre ara...
2 ay içinde belli olur herşey
Lumia 920'den gönderildi
bende çalışıyor şu anda.l830Ben 12.yapıyı yükledikten sonra sıfırlamıştım o yüzden 13.yapıyı yüklerken sorun yaşadım ve 8.1 e dönüp 13.yapıyı öyle yükledim,ama 13.yapıyı yükledikten sonra yine sıfırlama yaptım şuan cihazımın durumu çok iyi umarım sonradan bir sorun yaşamam
Arkadaşlar İstanbul'da yaşayıp mobiett uygulamasını kullanabilen var mı?ben de çalışmıyor(programdan atıyor)
o önceki yapılarda da sıfırlayınca düzeliyordu ancak bir süre sonra artık bir uygulamamı sistem mi etkiliyorsa tekrar uzun basılı kalma gibi ses gelme olayı tekrar başlıyordu bakalım bu yapıda da öyle olacak mı zaman gösterecekSıfırladıktan sonra numara tuşlamadaki gecikme kalktı. Bir tek bende mi böyle?
o değilde bazı uygulamalar telefonun bazı özelliklerini bozuyor bende fotoğraflar bazen bozuluyor sıfırlıyorum düzeliyor ne zaman uygulama kursam sorun oluyor buda değil geçen hızlı işlemlerde 2 tane wifi vardı o da dpı %175 yapınca öyle gördü artık nedense anlamadımmağazada isimsiz olan siyah renkteki o uygulamayı güncelledim. Ekran çözünürlüğü o uygulamayı guncellerken kendi kendine değişmeye başladı. Nasıl bir uygulama guncellemesi ekran çözünürlüğünu değiştirir ki ?
sıkıntı yokbeyler whatsapp webi kullananız vardır muhakak telefon tuş kilidi kapalıyken whatsapp webde bağlantısı kesiliyor deneyebilir misiniz ?
Bizim için bişey değişmeyecek. Insider yapıları beklemeye devamRedstoneda ne değişecek
en azından sistemi düzgün çalışır yapsınlar, demin bir video çekeyim dedim çekerken bir sorun yoktu ancak fotoğraflar uygulamasından izlerken fotoğraf gibi kasa kasa izledim bunların olmaması gerekiyor artıkThreshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.
Hedef artık Redstone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?