Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
dün arkadaşın cihaza yaptık oldu ama benim cihazda nedense olmuyorO proje iptal edildi o yüzden şu an kimse yapamıyor.
Ben çok sık kullanıyorum şuana kadar öyle bir şey yaşamadımbeyler whatsapp webi kullananız vardır muhakak telefon tuş kilidi kapalıyken whatsapp webde bağlantısı kesiliyor deneyebilir misiniz ?
Sıfırladıktan sonra numara tuşlamadaki gecikme kalktı. Bir tek bende mi böyle?
Telefonu sıfırladınız mı? Ayrıca PC'de güncel olmalı eşitlenmesi için.Bende devam ediyor maalesef.bugün acil birinden numara alayım dedim,adamı öyle beklettim noyu söylemesi için.
Bende bide edgede sık kullanılanlar pcyle hala eşitlenmiyor.
Bide edgeyi başlangıç ekranına sabitleme linki pasif,12. yapıdan beri.sabitle demiştim,başlatta görünmedi.o günden beri pasif.
mTalk'tan L920 gönderdi
Telefonu sıfırladınız mı? Ayrıca PC'de güncel olmalı eşitlenmesi için.
PC'de Edge'de eşitleme ayarı varsa sıkıntı olmaz. Yapmanız gereken tek şey telefonu sıfırlamak. Hepsi sıkıntısız yükleniyor.Hiç sıfırlamadım,here uygulamaları gider diye.ama sanırım geri yükleniyormuş.pc güncel derken,insider sürümümü?
W10 son final sürümü kullanıyorum.tarayıcıda açık nete bağlı olduğu halde eşitlemiyor.eşitleme ayarıda açık
mTalk'tan L920 gönderdi
Bende hepsi eşitlendi ve kısayol ekleme de aktif,ben güncellemeyi yaptıktan sonra cihazı sıfırlamıştım.Bende devam ediyor maalesef.bugün acil birinden numara alayım dedim,adamı öyle beklettim noyu söylemesi için.
Bende bide edgede sık kullanılanlar pcyle hala eşitlenmiyor.
Bide edgeyi başlangıç ekranına sabitleme linki pasif,12. yapıdan beri.sabitle demiştim,başlatta görünmedi.o günden beri pasif.
mTalk'tan L920 gönderdi
son 2 yapıda sarj tüketimi iyi. 9. yapı rezaletti kıyaslanmaz bile.920 kullanıyorum whatsapp açılma süresi ve şarjda sıkıntılar olduğu için 9. Yapıdan denime dönmüştüm şimdi geçeyim mi bu sürüme 9. Yapıda şarjda telefonla uğraşırsam şarjı bitiyordu
Sıfırladıktan sonra numara tuşlamadaki gecikme kalktı. Bir tek bende mi böyle?
Demekki bu sürüm RTM olarak dağıtılacak. Aralık ayında rs1_release güncellemeleri gelmeye başlayqcak demektir.Yapı 10586 SLOW ring olarak da yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AynısıSlow ile fast arasında fark var mı acaba ?
Sistem kararlılığını çok bekleyecekmişiz gibi hissediyorumThreshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.
Hedef artık Redstone
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?