bulutsuzgece
Üye
Bahsi geçen yezz billy 4.7 telefon budur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kusura bakmasın... birde Wın10 destegı varmı yokmu onu bılsek.. cok ıyı olacak.. bu arada cıdden cıhaz cok cok ınce...Telefonu anlatmaya çalıştığınız kişi zaten 1,5 sene önce burda herkesten önce haberini yapmış olan kişi
En İnce Windows Phone 8.1 YEZZ’den Geliyor - MaxiCep
Microsoft Üç Yeni OEM Windows Phone Telefonu Duyurdu - MaxiCep
Bahsi geçen yezz billy 4.7 telefon budur
Kusura bakmasın... birde Wın10 destegı varmı yokmu onu bılsek.. cok ıyı olacak.. bu arada cıdden cıhaz cok cok ınce...
şurda(Amazon) bir soru cvp buldum...
Question:
Answer:
Dear Henry, it can be upgradable once Microsoft releases Windows 10.
Thank you.
By Akkar Group on September 15, 2015
Yes, it is possible as long as the memory of your mobile has the capacity
By Amazon Customer on September 17, 2015
Abi demin 12. Yapıda sıfırladım telefonu hakkında bölümünden. Hesap girmedim doğal olarak yedek yüklemedim. Cihaz birden fişekledi kendini yani ve diğer ayarlar olduğu gibi duruyor hiçbir sıkıntı yokHata veriyor. Bu yüzden ben de sıfırlayamıyorum.
işte budur.... tşkler...Şuradaki haberde 4.7 ve 5S LTE modellerin W10M'yi alabileceği söyleniyor.
Bu yapıda kaldırıldı.Arkadaşlar, 10586 nolu yeni yapıda insider hub'ı bulamıyorum, mağaza da da arattım ama yine bulunamadı..
Mağaza adresini bilen var ise yazar mı?
@sensations @bulutsuzgece @papakudiofluAbi demin 12. Yapıda sıfırladım telefonu hakkında bölümünden. Hesap girmedim doğal olarak yedek yüklemedim. Cihaz birden fişekledi kendini yani ve diğer ayarlar olduğu gibi duruyor hiçbir sıkıntı yokSadece here uygulamaları eksik herşey tam Akşam 13. Yapıyı kurup hine sıfırlayacağım çok değişiyor tepkiler kesinlikle sıfırlamaya değer yani tavsiye ederim
Boşuna sıfırladınız. 10586'ya geçerken bir daha sıfırlayacaksınız.Abi demin 12. Yapıda sıfırladım telefonu hakkında bölümünden. Hesap girmedim doğal olarak yedek yüklemedim. Cihaz birden fişekledi kendini yani ve diğer ayarlar olduğu gibi duruyor hiçbir sıkıntı yokSadece here uygulamaları eksik herşey tam Akşam 13. Yapıyı kurup hine sıfırlayacağım çok değişiyor tepkiler kesinlikle sıfırlamaya değer yani tavsiye ederim
Biliyorum wifi ağına bağlanmıyor okulda deneyeyim dedim de şimdi ben o yapıda da sıfırlasam acaba gelir mi bu ayarlar geriBoşuna sıfırladınız. 10586'ya geçerken bir daha sıfırlayacaksınız.
Gelmiyor.Biliyorum wifi ağına bağlanmıyor okulda deneyeyim dedim de şimdi ben o yapıda da sıfırlasam acaba gelir mi bu ayarlar geri
Ben mecburen sıfırlama yaptım ama başlarda sık sık cihaz donuyordu şuan bir sıkıntı yokbu yapı da ne gitti başlat ekranımda bazı uygulamalar kayboldu bide bu yapı da güncellemeden sonra sıfırlayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?