braayn
Üye
Başkan Allahdan sana kalmamış yoksa kullanım oranı %30 diyecek ve MS yüzünü güldüreceksin ...dostum kim söylemiş bunu ona da bakmak lazım. Misal bana kalsa wp kullanım oranı %30 cevremde her 10 kişiden en az 3 unde lumia var .
bende 9. yapı bundan daha iyiydi.bu yapı biraz şişti sanki.gittikçe uygulamalar yavaşlamaya, geç tepki vermeye başladıŞuan ki yapıdan memnunum umarım gelecek olan bu yapıyı aratmaz
%30 bu strateji ile imkansızBaşkan Allahdan sana kalmamış yoksa kullanım oranı %30 diyecek ve MS yüzünü güldüreceksin ...Globalde %30 luk pay alması için çok çalışması lazım
orası öyle bu şekilde bir arpa boy ilerleyemezler%30 bu strateji ile imkansız
Bizim evde 2 adet lumia 1 adet android var yani oran %66 ya %33 lumianın lehine☺%30 bu strateji ile imkansız
Bende 12.yapıdayım bende çok memnunum,sadece ufak tefek bir iki sorun var ama problem değil.Ben hala 9. Yapıdayım gayet memnunum
Project Islandwood da son kullanıcıya yer yok.Bu gelecek yapıda Project Islandwood olur mu acaba, Astoria gibi kendimiz uygulama yükleyebilirsek çok iyi olur.
iOS'un emulatör şeklinde çalışması imkansız tamamen kapalı kaynak olduğundan sadece xcode ile mac üzerinde çalıştırılabilir.Bu gelecek yapıda Project Islandwood olur mu acaba, Astoria gibi kendimiz uygulama yükleyebilirsek çok iyi olur.
sonuçta ikisi de çekilmez ama çekiyoruz yinede.Şu adamlarda ki naz bizim kezbanlarda yok
globalda ayfon un %30 payı varmıki ms in olsun. %30 pay için ms dedki bu hızla 30 yıl geçmesi lazım.Başkan Allahdan sana kalmamış yoksa kullanım oranı %30 diyecek ve MS yüzünü güldüreceksin ...Globalde %30 luk pay alması için çok çalışması lazım
abi sen hala 9. yapıda isen ve memnunsan 12. yapıda ayfon kullanıyormuş gibi hissedersin.Ben hala 9. Yapıdayım gayet memnunum
iOS'un emulatör şeklinde çalışması imkansız tamamen kapalı kaynak olduğundan sadece xcode ile mac üzerinde çalıştırılabilir.
Project Islandwood da son kullanıcıya yer yok.
Geliştiricilere bağlıyız.
Ben sevindim işin doğrusu. Madem mesele kaliteyse Tabi ki iOs mantıklı. Ve ikinci artısı da ios uygulamalarının donanım sever olmalarıdır. Az ram çok iş mantığı.Hadi ya, Astoria'dan daha iyi olur diye de umutluydum oysa, yine daha iyi olur gerçi ama bizde yapabilseydik keşke.
Ben sevindim işin doğrusu. Madem mesele kaliteyse Tabi ki iOs mantıklı. Ve ikinci artısı da ios uygulamalarının donanım sever olmalarıdır. Az ram çok iş mantığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?