serinaga
Üye
var şöyle kişiler uygulamasına girdiğinizde gruplar kısmı var oradan "+" simgesine tıklayarak "arkadaşlar, aile, lise vb." grup ismi verip istediğiniz kişileri bu bölüme ekledikten sonra mesaj kısmına tıklayıp istediğiniz notu yazabilirsiniz ve göndere bilirsiniz
ben şuan deniyorum mesaj kısmına girdiğimde atıyor nedense belki sizde bu sorun olmayabilir veya telefonu sıfırlayan kişiler varsa bu yapıda belki onlarda yoktur
olabilir bu zaten 8.1 de aynı şekilde kişiler uygulamasında vardı yine var ancak maalesef bende atıyor o arkadaşınızda sorun olmuyorsa iyi, tabi gözden kaçan şeyler oluyor inş. daha bir sürü geliştirme olurda onları zamanla paylaşırızÇok teşekkürler, oldu şimdiBen çok fazla SMS kullanman, bir arkadaşın L925'i yapı 12'ye geçirdim, başımın etini yedi 8.1'de vardı diye, karıştır karıştır bulamayınca, tekrar teşekkür, bu Ms bazen kırk dereden su getirtiyor bizlere ya vesselâm
12. Yapıda whatsapp gayet güzel. Açılış süresi de daha iyi eskisinden920 de bu yapıyu kullanan birisi varsa whatsapp açılma süresinin nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi
Bir sorun çıkmazsa salı günü yeni yapıyı bekliyoruz.Neyse 13. Yapıya az kaldı deniliyor en iyisi azıcık daha sabredip ona geçeyim sıfırlamak eziyet benim için
Bana öyle bir mail gelmedi.onu bilmem ama Cihazın içi açıldığında söküldüğünde bazı parçaların hata olmadan bozulmadan dahi değişmesi gerektiğini yani tek takımlık ve tek sökümlük olduğunu bizzat yetkili servisler söylüyor yani sırf kontrol için dahi cihaz içi açıldığında bazı film ve şeritler direk değişmesi gerekiyor yani çok hassas parça olduklarından
Bu şekilde Mail alan varmı arkadaşlar..?
MS Türkiye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tweaki biraz fazla kurcalayınca
Teamwiever ile PC'nin ekranını telefona aktarıp Ekranımı yansıt uygulaması ile de telefonun ekranını PC'ye aktarınca
LumiaceptionMS Türkiye
Tweaki biraz fazla kurcalayınca
Teamwiever ile PC'nin ekranını telefona aktarıp Ekranımı yansıt uygulaması ile de telefonun ekranını PC'ye aktarınca
5 kolon ?
Teamviewer ?
mTalk'tan 920 gönderdi
Şimdi baktım,mağazaya geri gelmiş
mTalk'tan 920 gönderdi
Lumiaception
6. kolon bile var da çok küçük olursa ayarlara dokunup geri düzeltemem diye uğraşmadım.akşam atarım onu da
Yanlış hatırlamıyorsam iki hafta falan oluyor mağazaya geleli.gayet başarılı
Lumiaception?
Telefon uzun zamandır yedekleme yapmıyorsun diye uyarı verdi ama haftalardır deniyorum %21'den ileriye gitmiyor var mıdır bir çıkar yol bilen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?