bulutsuzgece
Üye
Wdrt'yi değil o dediğim dosyayı indirmeniz gerekiyordu.bu gün turkcell hatlı lumia 1020 ile mobil netten wdrt ve lumia test programını denedim wdrt yi 2 farklı sürüm olarak 3.0.2 ve 3.1.2 olarak indirdim karma değer hatası aldım anladım bu işi ben neyse nsu şimdilik işimi görüyor
hım şimdi anladım linki varmı acaba onlarınWdrt'yi değil o dediğim dosyayı indirmeniz gerekiyordu.
Karma deger hatası alınca log dosyasını görüntüle diye bir yazı çıkıyor ona basın.hım şimdi anladım linki varmı acaba onların
Karma deger hatası alınca log dosyasını görüntüle diye bir yazı çıkıyor ona basın.hım şimdi anladım linki varmı acaba onların
günlük sayfa ya bakıyorum "winsubdriversext" dediğiniz gibi hata veriyor pc den bulup dosyayı silerim ancak, link bulamadım bunu tarayıcadan direk arattığım zaman bir site çıkıyor ancak oradan direk indirmem mi gerekiyor mobilden indireceğim tabikiWdrt'yi değil o dediğim dosyayı indirmeniz gerekiyordu.
( WinUsbDriversExt)
Mobil veri ile bunu indirin. İndirme linkini karma deger hatasının log dosyası içinde görebilirsiniz.
İndirdikten sonra kurmadan once denetim masasi program ekle kaldıra gidin ve listede o dosya kurulu gorunuyorsa kaldırın.
Sonra mobil veri ile indirdiğiniz o dosyayı kurun.
Ardından da wdrt'yi kurun.
Link:günlük soya ya bakıyorum "winsubdriversext" dediğiniz gibi ahta veriyor pc den bulup silerim ancak link bulamadım bunu tarayıcadan direk arattığım zaman bir site çıkıyor ancak oradan direk indirmem mi gerekiyor mobilden indireceğim tabiki
Bu gelecek yapı rtm değil,herhangi bir yeni özelliğin gelmeyeceği,özelliklerin final sürümden sonra güncellemeler şeklinde verileceği daha önce ms tarafından söylenmişti.şimdi gelecek olan güncelleme RTM mi yoksa yapı mı? ekstra bir özellik olmayacağını kim söyledi
edge sapıttı tam bir sinir bozucu haline geldi
tüm sekmeleri kapatıp edge'den çıkış yapıp tekrar girdiğimde kapattığım sekmeler yine açık klavyede her bir tuşuna bastığım da hoparlör den radyo frekans sesi gibi bir ses çıkıyor deneyen biri olursa yazabilir mi
Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu durum tarayıcının sorunundan kaynaklaniyor.
verdiğiniz linke girince böyle bir sayfa açılıyor nedense ve baya uzun tüm sayfaya baktım hiç bir şey yok, wp8.1 de ie ile girdim yine aynı hattım turkcell bununla ilgili olabilir belki
bunu yarın denerim artık teşekkürler sizi de baya yordumBu durum tarayıcının sorunundan kaynaklaniyor.
Telefona Surfy tarayıcıyı kur onunla indir.
Sonra surfynin ayarlarinda Indirilenler kismina git.
Dosyayi orada goreceksin, dosyanin ismine basili tut ve kaydet de.
Indirilenler klasorune kaydet.
Ordan da telefonu pc'ye bağlayıp dosyayı aktar.
Not: surfy'de dosyayi indirdikten sonra ayarlarina gidip indirilen kisminda dosyaya basili tutup kaydet demeyi unutma. Kaydet demezsen indirdigin dosya gecici bellekte saklanir, telefondaki klasorde göremezsin.
Yarın dediğim gibi yaptığında sorun çözülecek.bunu yarın denerim artık teşekkürler sizi de baya yordum
abi Opera indiriyormiyor mu.yada UC BrowserYarın dediğim gibi yaptığında sorun çözülecek.
Bu arada tarayıcının msi dosyasını indirmek yerine öyle açmaya çalışması da enteresan. Sadece sende değil herkeste öyle.
Koskoca Microsoft'un bunu atlamış olması da dangalaklık zincirine yeni bir halka.
Zaten ben de o yüzden surfy kullanmak zorunda kalmıştım.
abi Opera indiriyormiyor mu.yada UC Browser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?