oktayceylan26
Üye
O sıkıntı bende yok sadece bataryayı sömürüyor. Reset atmadı hiçHocam edge sayfanın birbirine girmesi ve reset atmak zorunda kalıyor musun hala düzelmedi edge de sayfanın birbirine girmesi
O sıkıntı bende yok sadece bataryayı sömürüyor. Reset atmadı hiçHocam edge sayfanın birbirine girmesi ve reset atmak zorunda kalıyor musun hala düzelmedi edge de sayfanın birbirine girmesi
Resey atmıyor ama ben atıyorum yoksa sayfada aşağı yukarı yaparken yazılar falan birbirine giriyorO sıkıntı bende yok sadece bataryayı sömürüyor. Reset atmadı hiç
o günde de gelmez. Microsoftun zamanla ilgili sıkıntısı çok bir türlü tutturamıyor. PC'de farkeden olmuştur belki dosya kopyalama zamanını bile tutturamıyor.İnsider sürümünde batarya gayet iyi gidiyor şimdilik, kararlı sürüm olarak (Yıl Dönümü Güncellemesi) sanırım 16 Ağustos' u bekleyeceğiz gibi ..?
Evet bir önce ki kararlı sürümde bende de vardı bu durumlar. Dediğin gibi ilk olarak yavaş yavaş artıyor dedim, birde baktım bayağı bir cızırtı koptu. Kesin hoparlör patladı dedim. Açıkçası bende merak etmişimdir, acaba hangi hataları düzeltiyorlar ...Bu sabah alarm çaldı dedim bakalım ses artacakmı bekledim çaldı çaldı 5-6 defa ses artarak çok güzel devam etti ve fossssss alarm sesi yerini cızırtıya bıraktı resmen cozuttu telefon bu ne ya koca microsoft bunu bile düzeltemiyor birde kararlı sürüm olacak, ha birde ekran arada bir kararıyor 1sn sonra geri geliyor. Kararlı sürümü ne zaman kurduysam hep aynı hatalar mevcut hata güncellemeleri geliyor durum yine aynı merak ediyorum hangi hataları düzeltiyor bunlar? Alarmlarınızı deneyip cevap yazarmısınız arkadaşlar (benim alarm sesi nostalji)
ben sistem müziği yerine şarkı seçmiştim. Aynı sorun bende de gerçekleşti. Cızırtı yapıyordu. Sonra kendiliğinden geçti. (L1520)Bu sabah alarm çaldı dedim bakalım ses artacakmı bekledim çaldı çaldı 5-6 defa ses artarak çok güzel devam etti ve fossssss alarm sesi yerini cızırtıya bıraktı resmen cozuttu telefon bu ne ya koca microsoft bunu bile düzeltemiyor birde kararlı sürüm olacak, ha birde ekran arada bir kararıyor 1sn sonra geri geliyor. Kararlı sürümü ne zaman kurduysam hep aynı hatalar mevcut hata güncellemeleri geliyor durum yine aynı merak ediyorum hangi hataları düzeltiyor bunlar? Alarmlarınızı deneyip cevap yazarmısınız arkadaşlar (benim alarm sesi nostalji)
o günde de gelmez. Microsoftun zamanla ilgili sıkıntısı çok bir türlü tutturamıyor. PC'de farkeden olmuştur belki dosya kopyalama zamanını bile tutturamıyor.
Arkadaşlar, şimdi biz 10.0.10586.494 sürümü yüklü L920 yada 820 telefonlara, son gelen 10586.545 numaralı güncellemeyi insider fast yada slow yada relase... seçerek yükleme yapamıyor muyuz? Bitti mi yani? Insider olduğumuz halde bir yolu kalmadı mı?
Emekli Amiral Lumia 920.
Hatta şarj sorunum da ortadan kalktı bu yeni yapıyla çok şükür.Nasıl yani normal güncelleme gibi mi alıyor?Hocam telefonu sıfırlayıp insider uygulamasını kurmadan güncellemeleri denetleyin 545 numaralı güncellemeyi buluyor.
Ben bu şekilde kurdum şuan sıkıntı yokHatta şarj sorunum da ortadan kalktı bu yeni yapıyla çok şükür.
Bende anlamadım ama evet normal güncelleme gibi geldi bende kurdumNasıl yani normal güncelleme gibi mi alıyor?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

cızırtıya dönüşme bende aylardır var hocam sende yeni mi başladıBu sabah alarm çaldı dedim bakalım ses artacakmı bekledim çaldı çaldı 5-6 defa ses artarak çok güzel devam etti ve fossssss alarm sesi yerini cızırtıya bıraktı resmen cozuttu telefon bu ne ya koca microsoft bunu bile düzeltemiyor birde kararlı sürüm olacak, ha birde ekran arada bir kararıyor 1sn sonra geri geliyor. Kararlı sürümü ne zaman kurduysam hep aynı hatalar mevcut hata güncellemeleri geliyor durum yine aynı merak ediyorum hangi hataları düzeltiyor bunlar? Alarmlarınızı deneyip cevap yazarmısınız arkadaşlar (benim alarm sesi nostalji)
o günde de gelmez. Microsoftun zamanla ilgili sıkıntısı çok bir türlü tutturamıyor. PC'de farkeden olmuştur belki dosya kopyalama zamanını bile tutturamıyor.

Daha ilk çıktığında w10'u yüklemiştim o zaman sıkıntı vardı ve 1 aydır 8.1 deydim belki düzelmiştir dedim tekrar w10'a döndüm ama düzelmemişcızırtıya dönüşme bende aylardır var hocam sende yeni mi başladı![]()
Hayır malesef, Gelecek olan kararlı sürüm güncellemeler zaten mevcut Yapı 14393.67 ile aynı olacak. O yüzden Insider Preview sürümlerindeki yeniliklerden fazlasını beklemeyin.bu yeni gelecek güncelleme ile edgeye eklenti kurabilecekmiyiz? bence en büyük eksiklerden biri edgedeki dil çeviri eksikliği. umarım gelir.
Ali Kemal kardeşim güzel diyorsun da hep hevesimizi kırıyorsunHayır malesef, Gelecek olan kararlı sürüm güncellemeler zaten mevcut Yapı 14393.67 ile aynı olacak. O yüzden Insider Preview sürümlerindeki yeniliklerden fazlasını beklemeyin.
Onu beklemeyelim bunu beklemeyelim Peki biz bu adamlardan ne bekleyelim?Insider konusunda yeni yapılarla gelen gelen özellikleri bekleyin. Onun dışında yayınlanacak olan Yapı 14393 derlemesinde bilinen özelliklerden fazlası olmayacaktır.Ali Kemal kardeşim güzel diyorsun da hep hevesimizi kırıyorsunOnu beklemeyelim bunu beklemeyelim Peki biz bu adamlardan ne bekleyelim?