Yükleyen var mı ? Muhtemelen performans iyileştirmesi ya da küçük düzeltme yaması olabilir ...
Yeni sürümü yüklüyorum bakalım, halen Wp'ye devam, benim ihtiyaçlarımı şimdilik karşılıyor ...
Hocam biraz kenarda param olsa, daha önce senden 950 yi aldığım gibi, bu elindeki 950XL yi de alır eşime hediye eder ve seni tamamen microsofttan kurtarırdım.
Hocam biraz kenarda param olsa, daha önce senden 950 yi aldığım gibi, bu elindeki 950XL yi de alır eşime hediye eder ve seni tamamen microsofttan kurtarırdım.
Dur ya daha dün akşam kavuştum eski dostuma yine kafayı bozup satmaya kalkarsam bu sefer haber veririm sana
Arkadaşlar bende Facebook çalışmıyor sizlerde çalışıyor mu.Cihazı sıfırladım yazılımı vdrt ile yeniden yükledim yine çalışmıyor.
Bu arada aldığım cihaz sorunlu çıktı (tıpkı ms gibi) bir aksilik olmazsa yarın geri iade edeceğim.
Dur ya daha dün akşam kavuştum eski dostuma yine kafayı bozup satmaya kalkarsam bu sefer haber veririm sana
Arkadaşlar bende Facebook çalışmıyor sizlerde çalışıyor mu.Cihazı sıfırladım yazılımı vdrt ile yeniden yükledim yine çalışmıyor.
Bu arada aldığım cihaz sorunlu çıktı (tıpkı ms gibi) bir aksilik olmazsa yarın geri iade edeceğim.
Facebook uygulaması açınca kendiliğinden kapanıyor. Bu hatayı bu aralar sıkça yaşamaya başladım. Üstelik Whatsapp, Happn gibi sosyal ağ uygulamalarında da aynı sorun var.
Bu sabah ta telefon uygulamasından rehbere erişim aynı durumda. Hemen geri atıyor. Kişiler uygulamasından girebiliyorum orada sorun yok. Ancak bende Face ve whatsapp uygulamalarında sorun yok?