rainman3545
Üye
windowsphonede çoğu uygulama class10 hafıza kartında problemsiz çalışıyor. Çalışanları karta taşırsanız hafıza problemi yaşamazsınız.Iphone kullandıysan bilirsin 8 gb birsey yüklemesen de doluyor sistem yüklü uygulamalar dan
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
windowsphonede çoğu uygulama class10 hafıza kartında problemsiz çalışıyor. Çalışanları karta taşırsanız hafıza problemi yaşamazsınız.
640 xl kullandım ve boyutları hariç çok memnun kaldım. Windows 10 mobile ile de çok iyi çalışıyor.Bak işte buda bir seçenek. Android yüzünden o kadar korkmuşuz ki 8 gb hafıza çok az geliyor. Ama wp için sorun değil bence. Dediğin gibi hafıza kartına da yükleniyor [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone 7 aracılığıyla gönderildi
Hepsi taşınıyor muwindowsphonede çoğu uygulama class10 hafıza kartında problemsiz çalışıyor. Çalışanları karta taşırsanız hafıza problemi yaşamazsınız.
evet boyut olarak büyük ama Wp ye çok yakışıyor!! hoş ben sadece sistemi takip etmek amacıyla kullanıyorum. kararlı sürüm kullanıyorum onda!640 xl kullandım ve boyutları hariç çok memnun kaldım. Windows 10 mobile ile de çok iyi çalışıyor.
%85 i diyebilirim ortalama olarak.Hepsi taşınıyor mu
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle yakışıyor. Güzel cihaz.evet boyut olarak büyük ama Wp ye çok yakışıyor!! hoş ben sadece sistemi takip etmek amacıyla kullanıyorum. kararlı sürüm kullanıyorum onda!
şu an iniyorYapı 14393.594'ü bekleyenler boşuna beklemeyin. Çünkü Yapı 14393.693 yayınlandı.
Yapı 14393.594'ü bekleyenler boşuna beklemeyin. Çünkü Yapı 14393.693 yayınlandı.
Bu güncellemeyi aperatif olarak verdiler sanırımCık cık yine olmamış. Yine boş yine boş
Dişimin kovuğuna bile yetmediBu güncellemeyi aperatif olarak verdiler sanırım
@bozkirdangelen@Krnl386
Bir ya da bir kaç gün sonra kişiler resimleri geri geliyor..
Bu tür durumlarda en son sıfırlamadan önce Kişileri tanımlı eposta yardımıyla telefonda iken senkronize etmekte yarar var.
Sonra da bilgisayardan tanımlı e-posta'ya girerek oradaki kişilerde yer alan rehberi kontrol etmek..
Örneğin telefonda iken en son güncellediğin ya da yeni bir kayıt yaptı isen o kaydın e-postadaki hesapta yer alan kişilere eklenip eklenmediğini de kontrol ediniz ve tabi fotoğraflarında kişilere yansıyıp yansımadığını da ...
Bir kez benim de başıma gelmişti bekledim ve belli bir süre sonra geri geldiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?