ArMaGeDdOn_87
Üye
bu sorunlar resmi sürümde mi oluyor ?Allah belasını versin edge de girdim buraya görüntüler birbirine karışıyor gidiyor geliyor aşağı yukarı yapınca ekran bozuluyormuş gibi oluyor. O çok övdüğümüz yazılım devi microsoft ta fos çıktı artık. Apple bok atıyorduk güncellemeleri sorunlu diye ne oldu al buda sorunlu.
Androidli olduktan sonra benim için Nokia olması bir şey ifade etmez.İnan bu duruma bir kelime bile etmedim. İçimde şuan MS'ye kin beslemekteyim.
Dur bakalım sene sonunda 'Nokia' yeniden doğacak ve bu sefer Android'li cihazlarla gelecek.
Son çeyrekte haberleri gelmeye başlar. Şahsen ben duruma göre ben yönelmeyi düşünüyorum.
Finalde değil ki. Bildiğimiz insider sürümünü final diye kakaladılar. İndirdiğiniz upgrade advisor uygulamasıda windows insider'ın ismi ve arayüzü değiştirilmiş haliydi. Gerçek final güncellemesi olsa direk ota üzerinden gelirdi harici program olmadan. Zaten firmware ve özelleştirmede yoktu.Yemişim final sürümünü ben 8.1'e geri dönüyorum böyle sistem mi olur.
Finalde değil ki. Bildiğimiz insider sürümünü final diye kakaladılar. İndirdiğiniz upgrade advisor uygulamasıda windows insider'ın ismi ve arayüzü değiştirilmiş haliydi. Gerçek final güncellemesi olsa direk ota üzerinden gelirdi harici program olmadan. Zaten firmware ve özelleştirmede yoktu.
1,4 GB. İnmez herhalde.Hücresel veriden inmiyor muymuş ya?
1,4 GB. İnmez herhalde.
Yemişim final sürümünü ben 8.1'e geri dönüyorum böyle sistem mi olur.
Sanırım cihazdan cihaza değişiyor. Ben Lumia 625 kullanıyorum ve sadece 2 şeyden şikâyetçiyimArkadaşlar Nokia Lumia 830'da Windows 10 deneyimimi biraz anlatmak istiyorum.
1.Fotoğraflara bakarken sayfalar ve fotoğraflar birbirine giriyor.
2.Ana ekrandayken anlık patlama ve kararmalar mevcut.(Bazen)
3.Zil sesi çalarken çift ve cızırtılı ses geliyor.(Bazen)
4.Geri tuşuna bastığımda titreme oluyor ama geri işlevi olmuyor.(Bazen)
5.Canlı resim özelliğini sevmedim.Bildiğin 1 sn'lik sessiz video (Resmin canlısı mı olur kardeşim biz ona video diyoruz)
6.Sürdürülüyor yazısı görmedim ama yazı olmaması sürdürülmüyor anlamına gelmiyor.(Hala bekletiyor)
7.Isınma sorunu yok (Şuan için)
8.Batarya performansı ise Wi-fi açık 3g açık aktif kullanımda 14 saati gördüm. (Oyun oynamadım sadece internet resim ve karıştırmaca)
9.Takılma arada sırada oluyor ama günlük kullanımı etkilemiyor.
10.Ana sayfaya dönüşlerde ekranın ortasından anlık olarak dikey bir çizgi çıkıyor (Belki sadece benim cihazda oluyordur)
11. Arkadaşlar benim şahsi düşüncemdir ama bu final falan değil bizi kekliyorlar. Bildiğiniz ÖNİZLEME SÜRÜMÜ bu yaw
Guzel Kardeşim zaten olay orda sorunlu olan telefonlar değil sistem. Kararlı sürüm falan hikaye bence sistem için baya çalışmaları lazım oturmamış bir sistem oturacak gibide görünmüyor. Ha unutmadan türkçe klavye de inmiyor ilgilen diyor başka birşey demiyor.Sanırım cihazdan cihaza değişiyor. Ben Lumia 625 kullanıyorum ve sadece 2 şeyden şikâyetçiyim
1-şarj çok harcıyor
2-2 günde bir kilitleniyor cihaz yani donuyor
Bunlar haricinde hiç bir sorun yok ayrıca bu mesajı akıcı bir şekilde Microsoft Edgeden yazıyorum ve yaklaşık 3 gündür microsoft edge atmıyor
Buda demek oluyor ki 512mb ramli cihazlarda w10 çalışıyor ama yapmıyorlar.
Ne oldu ki ? Yaramadı galiba 1520'ye final sürüm
Tabiii buna final denirse ...
Güncelledikten sonra arka planı hiç değiştirdiniz mi? Değiştirmediyseniz bir kere değiştirin düzelir.
Sistem boşta hiç bir işlem yapmıyorum ekran kafayı yiyor.
En az 20 farklı fotoğraf koydum acaba sd kartta diye mi böyle yapıyor.Güncelledikten sonra arka planı hiç değiştirdiniz mi? Değiştirmediyseniz bir kere değiştirin düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?