Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
adamlar denim güncellemesini sadece 4 cihaza verdiler gerisine kırpılmış verildi, w10 güncellemesinde hepsine tüm özellikler geleceğini sanmıyorum elbet donanımı eski cihazlara mutlaka bazı şeyler ister istemez kısılacaktır. he ama kendi kafalarına göre kısalarsa (örn şu inç altına çift pencere modu çıkartmayacaz, şu çözünürlük üstüne şu gelecek diğerleri avuç yalayacak) o başka :D
Çift pencere modunu ben olsam beklemezdim küçük ekranlı olsa telefonum. Gerçi işleri belli olmaz ama mesela lumia 520ye vermeleri garip kaçar. Sırf bunun gibi şeyler yüzünden de sisteme küsmek bence biraz mantıksız. Hangi düşük donanım android telefon tam alıyor özellikleri? Tabi sadece tahmin benimkisi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Denim güncellemesinin kamera ile alakalı geliştirmeleri sadece 4 cihaza (830, Icon, 930, 1520) verildi, işletim sistemi güncellemesinde ise herhangi bir kırpılma yok ki Lumia Camera 5'in tüm cihazlarda Windows 10 ile birlikte çalışabileceği konusunda oldukça güçlü iddialar var.
zaten denimden kastım da o (firmware güncellemesi), gdr1e (software) lafım yok o tam olarak geldi :D

pirenuri

pirenuri

Üye
adamlar denim güncellemesini sadece 4 cihaza verdiler gerisine kırpılmış verildi, w10 güncellemesinde hepsine tüm özellikler geleceğini sanmıyorum elbet donanımı eski cihazlara mutlaka bazı şeyler ister istemez kısılacaktır. he ama kendi kafalarına göre kısalarsa (örn şu inç altına çift pencere modu çıkartmayacaz, şu çözünürlük üstüne şu gelecek diğerleri avuç yalayacak) o başka :D
Zaten donanım eksikliğinden ötürü kırpmalara bir şey demem ama zevke göre bir kırpma olursa bi daha tövbe almam Windows türevi hiç bir cihaz

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
18606 saniyecik kaldı :)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye

Çok az kaldı :) Tam 5 saat :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
şaka maka İlk lumia 920'nin çıktığı 2. haftasında aldım telefonu artık ne kadar süre olduğunu bilmiyorum..O zamandan beri bir 8.1 denildi sonrada 10 denildi.Yüzdük yüzdük sonuna geldik.Umarım çok güzel şeyler paylaşırlar,güncellemeler verirlerde hem bilgisayarıma win 10 yüklerim hemde en önemlisi en sevdiğim platform olan windows phone dan devam ederim..

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Rainesto

Rainesto

Üye
İyi olurdu ama muhtemelen ortam müsait olmayacak :)
O yüzden akşam yine önceki etkinliklerde olduğu gibi izlerken yakaladığımız bilgileri ve görüntüleri paylaşmakla idare edeceğiz :tebessüm:
Takip kolaylığı açısından muhtemelen akşam etkinlik başlarken yeni konu açarız.
Lütfen o Konuda kilitli olsun sadece haberlerin yazılması için.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kilitli kalmasına gerek olmayacak. Konunun ilk uç mesajı rezerve edildi. Yöneticiler etkinlikle ilgili görsel ve yazılı tüm bilgileri anlık olarak aktarmaya çalışacak. Size de birinci sayfada kalıp F5 tuşuna basmak kalıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, kamuraN021 ve Dexter Morgan
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aynen öyle sadece YETKİLİ kişilerin yazı yazabilmesini istiyorum.Her üye yorum atarsa o haberler yalan olur.Arada kaybolurlar gibime geliyor o yüzden bir konuyu sadece yetkili kişiler yönetsin(haberlerin paylaşılacağı) ondan sonrada etkinlik bittiten sonra yeni konuda ise forum üyelerininde yorum atabileceği yeni bir konu açılsın bence

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
vay be gör bunu MS nasıl millet bekliyor tüm çabaların ile tüm eksiklikleri Türkiye pazarına da yolla dilimizde bir cortana

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Son 4 saat. :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan, Rainesto, Murat Alper ve 1 kişi daha
Murat Alper