Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir şey olsa güzel durur sanki.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son 2 gün

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MixRadio, Dexter Morgan ve bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
Son 2 gun ve halen sızıntı yok bu adamlar bence windows 10'u tanıtır wp 10 içinde bir parmak bal çalar giderler gibime geliyor.Umarım yanılırım... No sızıntı no cry

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son 2 gun ve halen sızıntı yok bu adamlar bence windows 10'u tanıtır wp 10 içinde bir parmak bal çalar giderler gibime geliyor.Umarım yanılırım... No sızıntı no cry

Hayır her şey bir yana, Çarşamba günü gelsin de bir şeyler görelim diye bekliyoruz ama gördüklerimizi beklemek daha çok koyacak :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Bay H

Emre

Üye

Son 2 gün
Bilgisayar Piyasasına Zarar Vermezler W10 Ne Getiriyorsa WP10 Yarısını minisini Getirecektir.

braayn

braayn

Üye
Bu hafta home office çalışıyorum bu yuzden rahat rahat izleyeceğim tanıtımı umarım sevindirici gelişmeler olur.Bu hafta servisten cihazımda gelse denimde gelse daha ne isterim.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Bu kadronun vereceği haberler şu an bütün dizilerden daha önemli :kıskıs:

Abi aşağıdan yukarı doğru görsellere bakınca sanki Windows Mobile 10'un ne kadar büyük olacağını gösteriyorlar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Son 2 gün
Bu iyi durmuş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi aşağıdan yukarı doğru görsellere bakınca sanki Windows Mobile 10'un ne kadar büyük olacağını gösteriyorlar

Windows Mobile 10'un her türlü gideri var şu durumda...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MixRadio, ceza87, pirenuri ve 6 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla ben umidimi baya bir yitirdim şu ms den,az önce lg g3 32gb beyaz sipariş ettim.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla ben umidimi baya bir yitirdim şu ms den,az önce lg g3 32gb beyaz sipariş ettim.

Hayırlı olsun ama keşke 21 Ocak'tan sonraki duruma göre değerlendirseydiniz.
Neyse, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Emre

Üye
Hayırlı olsun ama keşke 21 Ocak'tan sonraki duruma göre değerlendirseydiniz.
Neyse, güle güle kullanın.
Tabi Nokia Gidince Hepsi Teker Teker Gidecek Microsoft'un Mavi Gözü İçin Almadılar Wİndows Phoneyi.

luckysleven

luckysleven

Üye

Hocam yanlis hatirlamiyorsam baya savunuyordun wp yi : ) Neyse zararin neresinden donsen kardir yeni telefonun power tusuna bastiginda daha iyi anlarsin beni : )

• Beğen
Rainesto

Rainesto

Üye
Süper şeyler geleceği yok ama insan bekliyor işte

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hocam yanlis hatirlamiyorsam baya savunuyordun wp yi : ) Neyse zararin neresinden donsen kardir yeni telefonun power tusuna bastiginda daha iyi anlarsin beni : )
Zaten 1020 hala duruyor hala bekliyorum wp 10 ama eskisi gibi heyecan yok artık başka markaların inceleme videolarını izliyorum da aradaki fark gerçekten çokmuş ya,yeter söz kullanıcının dedim ve siparişi verdim:)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu Windows Mobile 10'dan beklentileriniz konusuna bir göz attım da aklıma N8 geldi . Meğer ne güzel bir telefonmuş . Şimdi 2011 de çıkmış N8 deki özellikler 2015 yılında kullandığımız lumia cihazlarımıza gelecek mi onu tartışıyoruz .

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Esendağlı ve RetaXter

Emre

Üye
Şu Windows Mobile 10'dan beklentileriniz konusuna bir göz attım da aklıma N8 geldi . Meğer ne güzel bir telefonmuş . Şimdi 2011 de çıkmış N8 deki özellikler 2015 yılında kullandığımız lumia cihazlarımıza gelecek mi onu tartışıyoruz .
Aynen Nokia N8'in Android Versiyonunu Üretse Baya Satar 2016 Efsane Yeni Adıyla Geri
Gelebilir Belli Olmaz Nokia Şuan Microsoftan
Bağımsız Çalışıyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Aynen Nokia N8'in Android Versiyonunu Üretse Baya Satar 2016 Efsane Yeni Adıyla Geri
Gelebilir Belli Olmaz Nokia Şuan Microsoftan
Bağımsız Çalışıyor.

N8 le lumiaları kıyaslayınca N8 ile yapamayıp lumia ile yapabildiklerimizi sayıyor insanlar . 2011 yılında çıkmış telefonun 2015 te kullandığımız cihazlardaki özellikleri taşıma ihtimali varmış gibi . N8'i kardeşim kullanıyor şu an ve arada alıp kurcalıyorum . Şimdi kıymetini daha iyi anlıyorum . Gerçekten piyasaya sürüldüğü zamanın çok çok üstünde bir cihaz ve teknosa da hala 800 tl ye satılıyor .

Son düzenleme:
  • Beğen

saylhamiosun

Üye
Eğer Microsoft sağ gösterip yüzyılın sol vuruşunu yapabilirse,seyreyleyin siz cümbüşü...
Diliyorum ki;Hem Microsoft'un,hem kullanıcıların,hem geliştiricilerin hayrına olur bu lansman...

Nihayetinde deveye hendek atlatmayacağmızı onlarda biliyor,bizlerde.... :)

Emre

Üye
N8 le lumiaları kıyaslayınca N8 ile yapamayıp lumia ile yapabildiklerimizi sayıyor insanlar . 2011 yılında çıkmış telefonun 2015 te kullandığımız cihazlardaki özellikleri taşıma ihtimali varmış gibi . N8'i kardeşim kullanıyor şu an ve arada alıp kurcalıyorum . Şimdi kıymetini daha iyi anlıyorum . Gerçekten piyasa sürüldüğü zamanın çok çok üstünde bir cihaz ve teknosa da hala 800 tl ye satılıyor .
2014
OTG DNS: WP10 2015'de Gelmesi Bekleniyor
Wifiye Girmeden Kapatamıyorsunuz PR
Mobile Veri Deneme Sürümü İle Geldi

2012 Symbian Belle
OTG DNS: Destekliyor
Wifi Mobil Veriyi Tek Tıkla Kapatıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: a.emre

Üst Alt