saylhamiosun
Üye
Karşıladım bile öpüyorum gözlerinizden.Moderatör edit: İnce mesaj güzel ancak maalesef burası yeri değil. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum![]()
Karşıladım bile öpüyorum gözlerinizden.Moderatör edit: İnce mesaj güzel ancak maalesef burası yeri değil. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum![]()
Son 2 gun ve halen sızıntı yok bu adamlar bence windows 10'u tanıtır wp 10 içinde bir parmak bal çalar giderler gibime geliyor.Umarım yanılırım... No sızıntı no cry

Bilgisayar Piyasasına Zarar Vermezler W10 Ne Getiriyorsa WP10 Yarısını minisini Getirecektir.Şöyle bir şey olsa güzel durur sanki.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son 2 günEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu kadronun vereceği haberler şu an bütün dizilerden daha önemli![]()
Bu iyi durmuşŞöyle bir şey olsa güzel durur sanki.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Son 2 günEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi aşağıdan yukarı doğru görsellere bakınca sanki Windows Mobile 10'un ne kadar büyük olacağını gösteriyorlarEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla ben umidimi baya bir yitirdim şu ms den,az önce lg g3 32gb beyaz sipariş ettim.
Tabi Nokia Gidince Hepsi Teker Teker Gidecek Microsoft'un Mavi Gözü İçin Almadılar Wİndows Phoneyi.Hayırlı olsun ama keşke 21 Ocak'tan sonraki duruma göre değerlendirseydiniz.
Neyse, güle güle kullanın.
Valla ben umidimi baya bir yitirdim şu ms den,az önce lg g3 32gb beyaz sipariş ettim.
Zaten 1020 hala duruyor hala bekliyorum wp 10 ama eskisi gibi heyecan yok artık başka markaların inceleme videolarını izliyorum da aradaki fark gerçekten çokmuş ya,yeter söz kullanıcının dedim ve siparişi verdimHocam yanlis hatirlamiyorsam baya savunuyordun wp yi : ) Neyse zararin neresinden donsen kardir yeni telefonun power tusuna bastiginda daha iyi anlarsin beni : )

Aynen Nokia N8'in Android Versiyonunu Üretse Baya Satar 2016 Efsane Yeni Adıyla GeriŞu Windows Mobile 10'dan beklentileriniz konusuna bir göz attım da aklıma N8 geldi . Meğer ne güzel bir telefonmuş . Şimdi 2011 de çıkmış N8 deki özellikler 2015 yılında kullandığımız lumia cihazlarımıza gelecek mi onu tartışıyoruz .
Aynen Nokia N8'in Android Versiyonunu Üretse Baya Satar 2016 Efsane Yeni Adıyla Geri
Gelebilir Belli Olmaz Nokia Şuan Microsoftan
Bağımsız Çalışıyor.
2014N8 le lumiaları kıyaslayınca N8 ile yapamayıp lumia ile yapabildiklerimizi sayıyor insanlar . 2011 yılında çıkmış telefonun 2015 te kullandığımız cihazlardaki özellikleri taşıma ihtimali varmış gibi . N8'i kardeşim kullanıyor şu an ve arada alıp kurcalıyorum . Şimdi kıymetini daha iyi anlıyorum . Gerçekten piyasa sürüldüğü zamanın çok çok üstünde bir cihaz ve teknosa da hala 800 tl ye satılıyor .