Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Etkinlikte gdr2 veriyorlarmış bide :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Rock Ve Roll
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bu hızla giderse benim tahminim konunun sayfa sayısı 120 olur ;)

Serhan

Serhan

Üye
Maxicep uygulamasında maşallah :D
:D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
mustafasen

mustafasen

Üye
Bence mobil konusunda şu son yıllarda Nokia da Microsoftta stratejilerini çok iyi değerlendiremediler. Hani ellerinde hazır olan teknoloji vardır da daha çok para kazanmak için bu teknolojiyi yıllara bölüp parça parça vermek isterler ya. Nokia bunu çok abarttı. Var olan teknolojisini kademeli olarak satmak isterken hakikaten çok abarttı ve rakipler daha önce davrandı. Elindekileri geliştirme konusunda da çok yavaş davranınca hepten geride kaldı. Microsoft elindeki Kinect teknolojisini ne kadar zamandır kullanıyor? O teknolojiyi mobile indirgemesi çok mu zor? Bence durum buna benzer birşey.
Epey komplo teorileri ürettim gibi görünüyor ama ben inanıyorum bunlara.
Nokiayı androidin flash playeri yendi başka hiçbir üstünlüğü yoktu, ios ta aynen .

orian

orian

Üye
Benim ilgimi çeken kısım; İlk tanıtım resminde yan yana temsili pc, tablet ve telefon ekranlarında, tabletin ekran görüntüsüyle telefonunki aynı. Tablette de menüde gruplandırma mevcut. Telde böyle bir olay olursa çok iyi olur..

braayn

braayn

Üye
8 gun bekledikden sonra adamlar wp 10 diye telefon sistemi ile pc sistemi arasındaki etkileşimi tanıtıp bir kaç yeni ozellik getirip alın size wp 10 mobile demezler inşallah... :) hani hiç sızıntı yok ya korkutuyor adamı ... En azından bir kaç sızıntı olaydı eyydi

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
8 gun bekledikden sonra adamlar wp 10 diye telefon sistemi ile pc sistemi arasındaki etkileşimi tanıtıp bir kaç yeni ozellik getirip alın size wp 10 mobile demezler inşallah... :) hani hiç sızıntı yok ya korkutuyor adamı ... En azından bir kaç sızıntı olaydı eyydi

Muhtemelen sızıntılar son 1-2 gün kala olur :hmmm
Şimdilik sabır taşımıza balyoz gibi vuran şu günlere direnmeye devam....

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Sızıntı olmayışı daha iyi, heyecanı kalmıyor sonra
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sızıntı olmayışı daha iyi, heyecanı kalmıyor sonra
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ya ellerine gozlerine bulaşmadan aha oturmuş bu sistem dedirtsinde ne zaman gelirse gelsin diyorum başka bişey demiyorum :D

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ummadık taş baş yarar sessiz gelen guncellemeden korkucaksın(iyi anlamda) ben de birazcık meraklandım yahu : 10

braayn

braayn

Üye
neden olmasın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, ceza87, bulutsuzgece ve 2 diğerleri

Üst Alt