Rainesto
Üye
Windows 10 Mobile'a ilişkin ilk görüntüler mi acaba![]()
Müzik tilesi değişmiş inşallah uygulamada değişmiştir
Windows 10 Mobile'a ilişkin ilk görüntüler mi acaba![]()
Müzik tilesi değişmiş inşallah uygulamada değişmiştir
O resim konseptmiş.
O yüzden tam olarak neyin ne kadar değiştiğini bilmiyoruz henüz.
Bu hızla giderse benim tahminim konunun sayfa sayısı 120 olur![]()

Tapatalkta 139Bende 173 gorunuyor![]()

Nokiayı androidin flash playeri yendi başka hiçbir üstünlüğü yoktu, ios ta aynen .Bence mobil konusunda şu son yıllarda Nokia da Microsoftta stratejilerini çok iyi değerlendiremediler. Hani ellerinde hazır olan teknoloji vardır da daha çok para kazanmak için bu teknolojiyi yıllara bölüp parça parça vermek isterler ya. Nokia bunu çok abarttı. Var olan teknolojisini kademeli olarak satmak isterken hakikaten çok abarttı ve rakipler daha önce davrandı. Elindekileri geliştirme konusunda da çok yavaş davranınca hepten geride kaldı. Microsoft elindeki Kinect teknolojisini ne kadar zamandır kullanıyor? O teknolojiyi mobile indirgemesi çok mu zor? Bence durum buna benzer birşey.
Epey komplo teorileri ürettim gibi görünüyor ama ben inanıyorum bunlara.
8 gun bekledikden sonra adamlar wp 10 diye telefon sistemi ile pc sistemi arasındaki etkileşimi tanıtıp bir kaç yeni ozellik getirip alın size wp 10 mobile demezler inşallah...hani hiç sızıntı yok ya korkutuyor adamı ... En azından bir kaç sızıntı olaydı eyydi

Sızıntı olmayışı daha iyi, heyecanı kalmıyor sonraEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Cihazın şebeke çekim seviyesi full iken 3 diş içeriyor sanırımPaylaşılan resimde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama karolar arasında hiç boşluk yok.
Gerçekten çok güzel olmuşneden olmasın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla ms bunu yapsın bende Cüneyt arkın olurumneden olmasın
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen bende çok beğendimGerçekten çok güzel olmuş