Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

osilost

osilost

Üye
mesela ilk resimde train: production blue yazıyor benim 8s te not set yazıyor ama üyelik girmedim

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
öğrenci hesabıyla denedim olmadı yine de

pfd uygulamasını silebilir miyiz artık ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Henüz silmeyin.
Hele bir 21 Ocak'taki etkinlik geçsin de, o zaman netleşir her şey.
Uygulamaların ikisi de şimdilik yüklü dursun.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Etkinlik sonrası ön izleme sürümü gelecek gibi ya hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Spartan :kıskıs:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Aybin.Kilic, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Üye

Spartan :kıskıs:
spartan vs mozilla vs chrome karşılaştırması

ON9

ON9

Üye
Henüz silmeyin.
Hele bir 21 Ocak'taki etkinlik geçsin de, o zaman netleşir her şey.
Uygulamaların ikisi de şimdilik yüklü dursun.
Aynen öyle yaptım üstad. Para ile developers uygulama dan zarar gelmez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nasıl kullanıldığı mecul çözen olursa lütfen yazsın.

Yükledim ne nedir e değildir pek anlamadım öyle yüklü bir şekilde duruyor :)

Mesajı düzenleyerek gerekli açıklamayı düştüm :tebessüm:

mesela ilk resimde train: production blue yazıyor benim 8s te not set yazıyor ama üyelik girmedim

Uygulamayı kurduktan sonra "Find a Program" butonuna tıklayınca hesabınızla tanımlı olan cihazınızda uyumlu preview programlarını gösteriyor ve seçip yüklüyorsunuz. Bu uygulamanın bir önceki preview for Developers uygulamasından farkı ise sadece sistem güncellemelerini değil cihazınızda özel Firmware güncellemelerini yükleme olanağı tanıması.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Uygulamayı kurduktan sonra "Find a Program" butonuna tıklayınca hesabınızla tanımlı olan cihazınızda uyumlu preview programlarını gösteriyor ve seçip yüklüyorsunuz. Bu uygulamanın bir önceki preview for Developers uygulamasından farkı ise sadece sistem güncellemelerini değil cihazınızda özel Firmware güncellemelerini yükleme olanağı tanıması.
abi program login yapmıyor :(

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Abi find a program yazısının yanındaki işaret bende böyle değil arama tuşundaki şekle benzeyen bi büyüteç var ?

Bir de o zaman htc telefonu olanlar mail hesabına lumia telefon ilişkilendirip denim cyan vs yükleyebilir mi acaba ? :) aklıma takıldı
Güzel teknikmiş sevdim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Çünkü şu anda Program aktif edilmedi. Özgür de önceki açıklamasında belirtmişti zaten. Tanıtımdan Sonra aktif edilecektir.
find a programa tıklayınca uygulama üye girişi yapmamızı istiyor abi dediğin şey ise çıkmıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi find a program yazısının yanındaki işaret bende böyle değil arama tuşundaki şekle benzeyen bi büyüteç var ?

Bir de o zaman htc telefonu olanlar mail hesabına lumia telefon ilişkilendirip denim cyan vs yükleyebilir mi acaba ? :) aklıma takıldı
Güzel teknikmiş sevdim
Cihazınızda uyumlu kelime grubundan bunu mı çıkardın? Bu Program cihazınız haricinde güncellemeleri size göstermez.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada siz yine de hazırlık olarak linkten kaydınızı yapın. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Cihazınızda uyumlu kelime grubundan bunu mı çıkardın? Bu Program cihazınız haricinde güncellemeleri size göstermez.
Eğer uygulamada mail hesabına ilişkilendirilmiş telefonlar için güncellemeler gösterilirse her ikisini de ilişkilendirip yükleme yapılabilir.
Neyse ben susuyorum :)

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Uygulama 1 aydır mağazada bugün yayınlanmamış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eğer uygulamada mail hesabına ilişkilendirilmiş telefonlar için güncellemeler gösterilirse her ikisini de ilişkilendirip yükleme yapılabilir.
Neyse ben susuyorum :)
hesabınıza tanımlı olan cihazınızda uyumlu preview programlarını gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt