ihsan.snmz
Üye
Eklendi ve daha az şarj yiyortek isteğim şu mobil verinin şarjı daha az sömürmesi açma kapama kısayolunun eklenmesi
denimi iyi yapmışlar ep10u hiç beklemem 
Eklendi ve daha az şarj yiyortek isteğim şu mobil verinin şarjı daha az sömürmesi açma kapama kısayolunun eklenmesi
denimi iyi yapmışlar ep10u hiç beklemem 
Denimle o özellik bütün cihazlara geliyor mu hocam?Mobil Veri açma kapama kısa yolundan bahsediyorsan o zaten geldi.
Windows Phoneda en büyük eksik uygulama azlığı ve uygulama desteğinin berbat düzeyde olması. Dh4 diye bir oyun var gameloftun en son tam 1 yıl önce güncellenmiş Androidde ise 2 ay önce . Sorun işte bu uygulama desteği.
Denimle o özellik bütün cihazlara geliyor mu hocam?
order & chaos online var bnde 1GB ram adreno 305 gpu var telefon can çekişiyo oyunda , iphone4 512Mbramle gram kasmaksızın çalıştırıyo.
başlık neden windows mobile , phone olması gerekmiyo muydu?
başlık neden windows mobile , phone olması gerekmiyo muydu?
Ayarlar/Bildirimler ve Eylem Merkezi buradan mobil veriyi seç.ya bi vatandaş söylese ya kısayol nasıl yapılıyor
sıkıntı da o ya zaten abi yok mobil veri olsa zaten yapıcaktımAyarlar/Bildirimler ve Eylem Merkezi buradan mobil veriyi seç.
O zaman son güncellemeyi henüz almadınız. Ya PfD yükleyeceksiniz ya da kararlı sürümün yayınlanmasını bekleyeceksiniz.sıkıntı da o ya zaten abi yok mobil veri olsa zaten yapıcaktım
senin telde varmı oO zaman son güncellemeyi henüz almadınız. Ya PfD yükleyeceksiniz ya da kararlı sürümün yayınlanmasını bekleyeceksiniz.
İki tanesinde var bir tanesinde yok.senin telde varmı o
Pfd uygulamasının w10 versiyonu gibi bir şey mi abi ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirip yükleyin, sistem güncellemelerine ilk siz sahip olun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bağlanmıyor?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yükledim ne nedir e değildir pek anlamadım öyle yüklü bir şekilde duruyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız