Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Aynen öyle :)

Emre

Üye
Bakalım görelim. Kendi sistemini kurup jolla ile birleşirse valla ben bile alırım bir dal. Ama basit bir z-launcherli çin malı android telefonu yaparlarsa bir cacık olmaz.
Symbianı modernleştirip jolla ile birleşerek kendi yolunda giderse süper olur.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Tamam yani dual boot yapacaklar bu sistemlerden biriyle. Link verde bakalım neyin nesiymiş.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Az önce Samsung wave 2 kullandım geri lumiaya dönünce elimdekinin gerçekten telefon olduğuna ikna oldum neydi lan o öyle telefonun dışı var içi yok

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, Aybin.Kilic ve Esendağlı
braayn

braayn

Üye
Az önce Samsung wave 2 kullandım geri lumiaya dönünce elimdekinin gerçekten telefon olduğuna ikna oldum neydi lan o öyle telefonun dışı var içi yok
samsung wave 2 dediğin cihazda bada işletim sistemi var tam bir katliyam zaten

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
wpfurkan

wpfurkan

Üye
O kadar eskiye gitmeye gerek yok. Ben cyanodenmodlu galaxy ace alıyorum elime. Tam 5 dakika sonra duvara atasım geliyor alıyorum lumia elime sakinleşiyorum. Ben senelerce nasıl kullanmışım o lanet telefonu ya. İnsanı hayattan soğutuyor.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, hakimnokta ve Esendağlı

ihsan.snmz

Üye
Ben zaten lumiayı beğenmeyeni anlamıyorum 400 tllik 520 kullanıyorum bu fiyata bunun gibi telefon yok. Tek sıkıntı mağaza oda yavaş yavaş olur

• Beğen
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Mağazada sıkıntım yok benim bir tek istediğim okey Plus ile top eleven onlarda olsada olur olmasada çokta tın yani her şeyi yapıyorlar ben Microsoft a güvenirim adamlar yaptığı işi ciddiye almasalar bu kadar hızlı gelişemezdi bu sistem bence gayet hızlı gelişiyor lumiaya artık git gide alıştım birde ingilizce öğreniyorum cortana da problem değil 1 yıl sonra bu sisteme sövenler bu sistemi övenler olurlar bence sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, wpfurkan, 4MaGuS ve 2 diğerleri
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Herkes şu yok şu yok diyor almam diyor ama sonunda o oyunu oynamıyor yada appi kullanmıyor bile.
İnsanoğlu herşeye sahip olmak ister. Benzine verecek parası olmaz yine de Ferrari'ye binmek ister.
Office için pc bakar boşver güçlü grafik kartı olsun der hiç kullanmaz ama bilgisayarın içinde olması bile adamı sevindirir.
Bu app işi de bir nevi psikolojik. Televizyonda zayıflatma reklamında android ve ios için applerimiz var yazar adam üzülür niye benimkinde yok diye halbuki adam kilo vermeyi bırakın kilo almak istiyordur.
Çoğu kişide ben bu davranışı görüyorum. Aç gözlülükten başka bir şey değil bu.
Ha başka durumlarda var tabiki mesela çocuğun sınıfında herkes coc oynar o da oynamak ister oynayamaz ve dışlanabilir bile. Yada iş için belirli app lazımdır yoktur ona bozulur. Bunlar haklıdır kızmalarında ama lakin çoğu insanda bu olay çok farklı yazdığım gibi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, dücane, hakimnokta ve 1 kişi daha
orian

orian

Üye
Saygı değer arkadaşlarım. Her gün belirli saatlerde win10 ile ilgili bir gelişme var mı diye bu siteye girmeme rağmen, her seferinde konu içerisinde kişisel tartışmalar ve konu ile alakası olmayan muhabbetler görüyorum. Ben kendi adıma konuşuyorum. Kiminiz benden büyüktür kiminiz küçük burada bir aile ortamı var. Yanlışım varsa düzeltin ama lütfen burada konu ile ilgili paylaşımlar yapmaya özen gösterelim. Eminim burada benden önde gelen site yöneticileri var ve kalp kırmamak adına yumuşak uyarılar yapıyorlardır. Herkesin kandili mübarek, günü hayır olsun.. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, sinan430, yunus-emre-6606 ve 7 diğerleri
erndrdyk

erndrdyk

Üye
Saygı değer arkadaşlarım. Her gün belirli saatlerde win10 ile ilgili bir gelişme var mı diye bu siteye girmeme rağmen, her seferinde konu içerisinde kişisel tartışmalar ve konu ile alakası olmayan muhabbetler görüyorum. Ben kendi adıma konuşuyorum. Kiminiz benden büyüktür kiminiz küçük burada bir aile ortamı var. Yanlışım varsa düzeltin ama lütfen burada konu ile ilgili paylaşımlar yapmaya özen gösterelim. Eminim burada benden önde gelen site yöneticileri var ve kalp kırmamak adına yumuşak uyarılar yapıyorlardır. Herkesin kandili mübarek, günü hayır olsun.. Saygılar.
Tabi sende haklısın ben burda bu şekilde mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyorum fakat burada ki muhabbetlerde bazen öğretici oluyor bende kendi adıma konuşuyorum. Şu kötü bu iyiden ziyade bazı farklı bilgi ve haberler dikkatimi çekmiyor değil yani...

ihsan.snmz

Üye
Sen kamerasını filan ne sıklıkla kullanıyorsun ki :) git 3310 filan al o zaman. :)

• Beğen
byibo

byibo

Üye
2016 Nerdeyse 1 Sene Var Bekleyip Görün..
kendi fikrimce ;
şuan için böyle konuşmak belki erken olabilir ama bence 2016 bırakmasalar daha iyi olur çünkü birçoğumuz nokia'yı sevdiği, bilidiği ve güvendiği için lumia'ları çekinmeden aldık; alalıda hemen hemen 2 yılı olucak bu süre zarfında kabul etmek gerekir ki hala bir telefonda olması gereken küçük çaplı eksiklikler hala mevcut ve giderilmedi geçen zaman içinde sevindirici haberler, yeniliklerde ekleniyor ama inşallah bu bekleyişi iyi değerlendirir microsoft.

• Beğen
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
1 haftadır yokum buralarda 10 yayınladılarmı die bakıyım dedim yuh yani :D daha denim bile gelmemiş ilmin başı sabırdır

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta ve Esendağlı

Emre

Üye
Nexus 6 & Lumia 1520 Karşılaştır Bakalım :kop:

Üst Alt