ogzhnoTr
Üye
Firefox'ta da aynı hatayı veriyor . Internet Explorer'da giriş yapılabiliyor . Çok ilginç .
Microsoft yaptı yine yapacağını hahahahah

Firefox'ta da aynı hatayı veriyor . Internet Explorer'da giriş yapılabiliyor . Çok ilginç .

Microsoft yaptı yine yapacağını hahahahah![]()

Var bişeyler ama çözemedim tam![]()
Bakalım görelim. Kendi sistemini kurup jolla ile birleşirse valla ben bile alırım bir dal. Ama basit bir z-launcherli çin malı android telefonu yaparlarsa bir cacık olmaz.
Symbianı modernleştirip jolla ile birleşerek kendi yolunda giderse süper olur.
samsung wave 2 dediğin cihazda bada işletim sistemi var tam bir katliyam zatenAz önce Samsung wave 2 kullandım geri lumiaya dönünce elimdekinin gerçekten telefon olduğuna ikna oldum neydi lan o öyle telefonun dışı var içi yok
O kadar eskiye gitmeye gerek yok. Ben cyanodenmodlu galaxy ace alıyorum elime. Tam 5 dakika sonra duvara atasım geliyor alıyorum lumia elime sakinleşiyorum. Ben senelerce nasıl kullanmışım o lanet telefonu ya. İnsanı hayattan soğutuyor.Az önce Samsung wave 2 kullandım geri lumiaya dönünce elimdekinin gerçekten telefon olduğuna ikna oldum neydi lan o öyle telefonun dışı var içi yok
Tabi sende haklısın ben burda bu şekilde mümkün olduğunca konuşmamaya çalışıyorum fakat burada ki muhabbetlerde bazen öğretici oluyor bende kendi adıma konuşuyorum. Şu kötü bu iyiden ziyade bazı farklı bilgi ve haberler dikkatimi çekmiyor değil yani...Saygı değer arkadaşlarım. Her gün belirli saatlerde win10 ile ilgili bir gelişme var mı diye bu siteye girmeme rağmen, her seferinde konu içerisinde kişisel tartışmalar ve konu ile alakası olmayan muhabbetler görüyorum. Ben kendi adıma konuşuyorum. Kiminiz benden büyüktür kiminiz küçük burada bir aile ortamı var. Yanlışım varsa düzeltin ama lütfen burada konu ile ilgili paylaşımlar yapmaya özen gösterelim. Eminim burada benden önde gelen site yöneticileri var ve kalp kırmamak adına yumuşak uyarılar yapıyorlardır. Herkesin kandili mübarek, günü hayır olsun.. Saygılar.
kendi fikrimce ;2016 Nerdeyse 1 Sene Var Bekleyip Görün..
Nexus 6 & Lumia 1520 Karşılaştır BakalımAz önce Samsung wave 2 kullandım geri lumiaya dönünce elimdekinin gerçekten telefon olduğuna ikna oldum neydi lan o öyle telefonun dışı var içi yok

Sence mantıklı bir karşılaştırma olur mu ?Nexus 6 & Lumia 1520 Karşılaştır Bakalım![]()
Dayanıklılık Testi Yapsalar Mantıklı Olabilir Diğer Taraftan N6 Waveye Benzemez Ezer..Sence mantıklı bir karşılaştırma olur mu ?