Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10'un IE11 yanında SPARTAN kod adlı tarayıcı ile sunulacağı belirtiliyor. IE' a kıyamayacaklar herhâlde abi :ehe

@papakudioflu

Son düzenleme:
dücane

dücane

Üye
Windows 10'un IE11 yanında SPARTAN kod adlı tarayıcı ile sunulacağı belirtiliyor. IE' a kıyamayacaklar herhâlde abi :ehe

@papakudioflu

Üstelik ios ve android´e gelme ihtimali de varmis :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

@papakudioflu
Demekki neymiş? O malum kaynaklar da bazen gecikebiliyormuş:ehe

• Beğen
Tepkiler: Bay H, Nextman ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Demekki neymiş? O malum kaynaklar da bazen gecikebiliyormuş:ehe
:hoba:

Windows 10 Mobil Önizleme için elleri hazırlayalım.
Şimdiden ovuşturmaya başlasak, bu soğuklarda Mayıs'a kadar ancak ısınır zaten :eller:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ne kaçırdım yahu :hmmm geç mi gelecek :o

W10 Mobil'in kullanıcı önizleme sürümünü Ocak etkinliğinde vereceklerini sanmıyorum usta.
Bana sanki Build (Nisan sonu-Mayıs başı) etkinliğinden sonra verirler gibi geliyor :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
W10 Mobil'in kullanıcı önizleme sürümünü Ocak etkinliğinde vereceklerini sanmıyorum usta.
Bana sanki Build (Nisan sonu-Mayıs başı) etkinliğinden sonra verirler gibi geliyor :hmmm
Aldığım istihbarat bilgilerin bazıları Windows 10 for Phones Dev-pre sürümünün Şubat/Nisan aralığında bazıları da Buildi takip eden hafta Mayıs ayının ilk yarısında yayınlanacak diyor. Yani benim fikrim en fazla Mayıs gibi Windows 10 for Phones Dev-pre yüklemeye başlarız.

zaakaan

zaakaan

Üye
Windows 10 için sızıntılar pek az oldu. İnşallah sebebi fazla yeni özellik olmayışı değildir. :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aldığım istihbarat bilgilerin bazıları Windows 10 for Phones Dev-pre sürümünün Şubat/Nisan aralığında bazıları da Buildi takip eden hafta Mayıs ayının ilk yarısında yayınlanacak diyor. Yani benim fikrim en fazla Mayıs gibi Windows 10 for Phones Dev-pre yüklemeye başlarız.

Önizleme - Mayıs // Final - Eylül :anlas:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve zaakaan
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Hiç oldumu şimdi bu :ah , PC sürümü 26 Ocak'ta deneme yapıcam zaten :eller: mobil beklesin bakalım :cool

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Harbi hiç sızıntı olmuyor, 8.1 gelirken daha heyecanlı geçiyordu sızıntı haberlerinden dolayı. Gerçi Windows 10 da daha çok var biraz erken mi olur ki sızıntı için Θ_Θ

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Bazı arkadaşlar ie nin yavaşlığından ve bazı olumsuz yanlarından bahsetmişler ben opera mozilla firefox yandex chrome vs hepsini faal olarak kullanmış birisi olarak bir gün pc deki bütün tarayıcıları kaldırdım ve sadece ie yi bıraktım ve gördüm ki pc hızını ikiye katladı hepsini geçin ie kendi başına yeterli bence diğerleri boşuna pc yi yoruyor w 8.1 kullanıyorum şu an sadece ie kullanıyorum tavsiyede ediyorum

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve _Shinku_
_Shinku_

_Shinku_

Üye
Bazı arkadaşlar ie nin yavaşlığından ve bazı olumsuz yanlarından bahsetmişler ben opera mozilla firefox yandex chrome vs hepsini faal olarak kullanmış birisi olarak bir gün pc deki bütün tarayıcıları kaldırdım ve sadece ie yi bıraktım ve gördüm ki pc hızını ikiye katladı hepsini geçin ie kendi başına yeterli bence diğerleri boşuna pc yi yoruyor w 8.1 kullanıyorum şu an sadece ie kullanıyorum tavsiyede ediyorum

Aynen, ben de sadece IE kullanıyorum diğer tarayıcıları bilmediğimden değil en stabili Internet Explorer.

• Beğen
Tepkiler: hakimnokta
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Shinku bilgisayarın hızlandımı benim pc şu an hızını dörde katladı ben bu zamana kadar boşuna chrome kullanmışım diyorum beni çileden çıkardılar ie yi wp de yine kullanıyorum ceptede stabil çalışıyor en azında işimi görüyor

Emre

Üye
Kardeşimi Dövdünüz Ben Geldim!

_Shinku_

_Shinku_

Üye
Shinku bilgisayarın hızlandımı benim pc şu an hızını dörde katladı ben bu zamana kadar boşuna chrome kullanmışım diyorum beni çileden çıkardılar ie yi wp de yine kullanıyorum ceptede stabil çalışıyor en azında işimi görüyor

İnternet sayfalarının yüklenme hızı arttı.

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Mesajlara mobilden nasıl cevap yazılıyor maxicep uygulamasıyla

Üst Alt