bizimkiler bu ekranı forunce nerde ana menü diyorlar ddğiltrilmeli benceNawzil ekran görüntüsünün Windows 10 on PC den olduğunu belirtmiş, fakat telefonlar için de aynı karo boyutlarının olacağını söylemiş. 2. resimde de yatay moda geçince neler olacağı var. Ayrıca bu ekran görüntülerini sadece karo boyutlarını göstermek için paylaştığını ve telefonlarda ki başlat ekranı arayüzünün bu şekilde görünmeyeceğini belirtmiş.
Heee geldi kardeşim Windows 10Daha gelmedi dimi (~.^)
abi inşallah böyle olur ya şu arkaplan resmi telefon ekranına tam sığar ve livetile transparan oldumu süper olur ama en çok merak ettiğim ise başlat ekranında sağa kaydırdığımızda programların listenlemiş hali nasıl ve acaba orayada arka plan resmi koyabilecek miyiz ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bişey olmaz dostum sana garanti edebilirimabi inşallah böyle olur ya şu arkaplan resmi telefon ekranına tam sığar ve livetile transparan oldumu süper olur ama en çok merak ettiğim ise başlat ekranında sağa kaydırdığımızda programların listenlemiş hali nasıl ve acaba orayada arka plan resmi koyabilecek miyiz ?
nerden biliyorsun ? bu resimde ve video'da verilen muhtemel başlat ekranı böyle olunacak deniliyorBöyle bişey olmaz dostum sana garanti edebilirim
Olmıyacaknerden biliyorsun ? bu resimde ve video'da verilen muhtemel başlat ekranı böyle olunacak deniliyor
nerden biliyorsun ? bu resimde ve video'da verilen muhtemel başlat ekranı böyle olunacak deniliyor
Yine miMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
26. dakkay dı dimi. 
Hayır bişey denemek için tekrar verdim videoyu ama malesef olmadı.Yine mi26. dakkay dı dimi.
![]()