KenanK
Üye
Sıkıntı yaratıyormu o başlangıçtaki appların olmaması.
yoo. Başlangıç ekranını masaüstü pc de kaç kişi kullanıyor ki ? oradaki applar olmaması bence daha iyi, boşuna yer kaplamıyor en azından pc de.
Sıkıntı yaratıyormu o başlangıçtaki appların olmaması.
Evet bir fark yok zaten.Windows tabletlerde update yaparak Windows 10 u yükleriz değilmi
Win 8 olan herşey win 10 olacakWindows tabletlerde update yaparak Windows 10 u yükleriz değilmi

Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim
Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim
Ben hala win 7 ye beleş olacağını düşünmüyorum ya. Yine cüze bir miktara geçiş imkanı sağlarlar.win7 ile win8 oem aktivasyon olayı farklı, acaba win7 kullanıcılarına nasıl bir imkan sağlayacaklar.
21 ocakta hepsi netliğe kavuşur![]()
Yahu şu bildirim merkezi be kadar hoş böyle. Şunu yapsınlar var ya bayıla bayıla kullanırım resmen.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İkinci videodaki action center çok kullanışlı inşallah öyle birşey olurhoşuma gidenlerden bir kaçtanesi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız