R.A.M
Üye
Bende çok beğendim ama bence kendinizi çok kaptırmayın böyle şeylere. Wp 8.1 içinde nasıl konseptler gördük ama sonuçta pek alakası olmayan şeyler çıktı.
Aynen
Bende çok beğendim ama bence kendinizi çok kaptırmayın böyle şeylere. Wp 8.1 içinde nasıl konseptler gördük ama sonuçta pek alakası olmayan şeyler çıktı.
gösterip vermiyor bunlar ben biliyorum, hepimiz biliyoruz
Geldi yine ms çalışanı
Bunları gösteren Microsoft değil ki, bu konseptleri Microsoft hazırlamıyor yani kullanıcılar hazırlıyor. Bu durumda gösterip de vermemek gibi bir şey olamaz değil mi ?gösterip vermiyor bunlar ben biliyorum, hepimiz biliyoruz

action centerı çok sevdimEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beklerken konseptlere devam....
ben öyle bişey demedim ?Ne demek gösterip vermiyorlar ya ? Ha tanıtımı yapıldı hemen yollasınlar mı ? Bu sefer yarım yamalak geldi kasıyor diyorsunuz. Ne yapacağınızı şaşırmışsınız.
daha önce yapılan konseptler gelmedimi arkaplan falanBunları gösteren Microsoft değil ki, bu konseptleri Microsoft hazırlamıyor yani kullanıcılar hazırlıyor. Bu durumda gösterip de vermemek gibi bir şey olamaz değil mi ?![]()
Ms çalışanı değilim, bilmiyorsunuz öyle konuşuyorsunuz yok koskoca microsoft yok kaç senelik nokia. Windows 10 la sistemi neredeyse yeniden yazdıklarını düşünüyorum ben o kadar kolay değil en baştan, minicik bir kod çakışması telefonun açılmamasına neden oluyor symbianda cfw yapanlar bilir. Adamlar bu sefer tarih bile soylemedi sırf saçma sapan tepkiler geliyor diye adam gelmiş gösterip vermediler biliyorum diyor. Sana mantıklı geliyor mu bu ? Geliyorsa tebrikler yani bişey diyemem daha fazla.
Hiç bir zaman tarih söylemiyorlardı unuttun mu bu konuya hep sen karşı geliyordun?Onlar ms nin söylediği tarihler değil tahminler sadece filan diye..Ms çalışanı değilim, bilmiyorsunuz öyle konuşuyorsunuz yok koskoca microsoft yok kaç senelik nokia. Windows 10 la sistemi neredeyse yeniden yazdıklarını düşünüyorum ben o kadar kolay değil en baştan, minicik bir kod çakışması telefonun açılmamasına neden oluyor symbianda cfw yapanlar bilir. Adamlar bu sefer tarih bile soylemedi sırf saçma sapan tepkiler geliyor diye adam gelmiş gösterip vermediler biliyorum diyor. Sana mantıklı geliyor mu bu ? Geliyorsa tebrikler yani bişey diyemem daha fazla.
ben öyle bişey demedim ?
daha önce yapılan konseptler gelmedimi arkaplan falan
bilgisayarla telefon aynı şey değil
öyle birşey olucağını kim dedi bilmiyorum ama zaten olmazBilgisayarla telefonun aynı olmadığını biliyorsun adamlar bilgisayarın sistemini telefonla bir tutacak hala beğenmiyorsunuz
öyle birşey olucağını kim dedi bilmiyorum ama zaten olmaz