Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows (phone) 10 şu konseptteki gibi gelse yıkar resmen ortalığı.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
WP platformu için yapılanlar arasında bu güne kadar bir tek ana ekran klasörleme sistemini konseptler kadar başarılı buldum. Hatta daha iyisi olamazdı diyorum. İşte gelecekte de böyle güzel hareketler istiyorum Microsofttan.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İyi şeyler gelecek bence karamsar olmamak lazım

kahraman333333

kahraman333333

Üye
gösterip vermiyor bunlar ben biliyorum, hepimiz biliyoruz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Ne demek gösterip vermiyorlar ya ? Ha tanıtımı yapıldı hemen yollasınlar mı ? Bu sefer yarım yamalak geldi kasıyor diyorsunuz. Ne yapacağınızı şaşırmışsınız.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Geldi yine ms çalışanı

• Beğen
Tepkiler: dücane, habbuj, Murat Alper ve 6 diğerleri

ErenMSC

Üye
Konseptteki yapılmayacak şey değil. Anlamıyorum şu microsoftu arkadas.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Geldi yine ms çalışanı

Ms çalışanı değilim, bilmiyorsunuz öyle konuşuyorsunuz yok koskoca microsoft yok kaç senelik nokia. Windows 10 la sistemi neredeyse yeniden yazdıklarını düşünüyorum ben o kadar kolay değil en baştan, minicik bir kod çakışması telefonun açılmamasına neden oluyor symbianda cfw yapanlar bilir. Adamlar bu sefer tarih bile soylemedi sırf saçma sapan tepkiler geliyor diye adam gelmiş gösterip vermediler biliyorum diyor. Sana mantıklı geliyor mu bu ? Geliyorsa tebrikler yani bişey diyemem daha fazla.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Tmm deme

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bunları gösteren Microsoft değil ki, bu konseptleri Microsoft hazırlamıyor yani kullanıcılar hazırlıyor. Bu durumda gösterip de vermemek gibi bir şey olamaz değil mi ? :)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Ne demek gösterip vermiyorlar ya ? Ha tanıtımı yapıldı hemen yollasınlar mı ? Bu sefer yarım yamalak geldi kasıyor diyorsunuz. Ne yapacağınızı şaşırmışsınız.
ben öyle bişey demedim ?
Bunları gösteren Microsoft değil ki, bu konseptleri Microsoft hazırlamıyor yani kullanıcılar hazırlıyor. Bu durumda gösterip de vermemek gibi bir şey olamaz değil mi ? :)
daha önce yapılan konseptler gelmedimi arkaplan falan
bilgisayarla telefon aynı şey değil
Ms çalışanı değilim, bilmiyorsunuz öyle konuşuyorsunuz yok koskoca microsoft yok kaç senelik nokia. Windows 10 la sistemi neredeyse yeniden yazdıklarını düşünüyorum ben o kadar kolay değil en baştan, minicik bir kod çakışması telefonun açılmamasına neden oluyor symbianda cfw yapanlar bilir. Adamlar bu sefer tarih bile soylemedi sırf saçma sapan tepkiler geliyor diye adam gelmiş gösterip vermediler biliyorum diyor. Sana mantıklı geliyor mu bu ? Geliyorsa tebrikler yani bişey diyemem daha fazla.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hiç bir zaman tarih söylemiyorlardı unuttun mu bu konuya hep sen karşı geliyordun?Onlar ms nin söylediği tarihler değil tahminler sadece filan diye.. :)
Ama bence bu konsepti microsoft'a göndersek desek bunu yapın bize desek kullanıcıların isteğini yapsalar çok iyi olur aslında ama hayal işte naparsın bizde böyle avutuyoruz kendimizi

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben öyle bişey demedim ?

daha önce yapılan konseptler gelmedimi arkaplan falan
bilgisayarla telefon aynı şey değil

Bilgisayarla telefonun aynı olmadığını biliyorsun adamlar bilgisayarın sistemini telefonla bir tutacak hala beğenmiyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ver ayarı :)

• Beğen
Tepkiler: emz
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Bilgisayarla telefonun aynı olmadığını biliyorsun adamlar bilgisayarın sistemini telefonla bir tutacak hala beğenmiyorsunuz
öyle birşey olucağını kim dedi bilmiyorum ama zaten olmaz

barannn79

barannn79

Üye
Ne kadar güzel arayüz tasarımı yapmışlar. Pc uygulamalarıyla aynı olunca yazılım şirketleri daha çok yönelecekler Windows uygulamalarına

Flody

Flody

Üye
Gelsin bakalım bende Lumia 1320 alıcam :D inş cabuk gelir !

Üst Alt