Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Simdi guncelleme ile kutucaklara arka plan resmi ekleyebilecegiz. Peki ufacik kutulara manzara resmi konulmayacagina gore kullanicilarin hemen hemen hepsi kutulari sari,kirmizi,siyah vs vs duz renk yapacak . Peki ben sorarim bunu zaten magazadaki cogu uygulama ile yapamiyormuyuz? Ms in yaptigi tekrar pisirip firina vermek olmuyor mu ? : ) Bunu yapmak yerine tema renklerini cogaltasalar ? Siyah ve beyazdan kendileri sikilmadilarmi ?

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Simdi guncelleme ile kutucaklara arka plan resmi ekleyebilecegiz. Peki ufacik kutulara manzara resmi konulmayacagina gore kullanicilarin hemen hemen hepsi kutulari sari,kirmizi,siyah vs vs duz renk yapacak . Peki ben sorarim bunu zaten magazadaki cogu uygulama ile yapamiyormuyuz? Ms in yaptigi tekrar pisirip firina vermek olmuyor mu ? : ) Bunu yapmak yerine tema renklerini cogaltasalar ? Siyah ve beyazdan kendileri sikilmadilarmi ?
zaten kutucuklara değil kutucukların arkasına resim koymadan bahsedilmiş, yani siyah ve beyaz yerine :) yani benim anladığım bu şekilde :)
ama hem arkaplana resim hem de LiveTile'lara resim (şimdiki 8.1in hali) olursa iyice birbirine karışacak resimler gibime geliyor :)

luckysleven

luckysleven

Üye
zaten kutucuklara değil kutucukların arkasına resim koymadan bahsedilmiş, yani siyah ve beyaz yerine :) yani benim anladığım bu şekilde :)
ama hem arkaplana resim hem de LiveTile'lara resim (şimdiki 8.1in hali) olursa iyice birbirine karışacak resimler gibime geliyor :)

Iyide arka plana resim koyma yokmu zaten ? Bence kutularin arka planina resim ekleme gelecek cunku tema olarak dememis canli kutularin arkasina demis. Yani benim anladigim temayi siyah yada beyaz kullananlar icin dusunulmus birsey falan filan neyse sonuc olarak bu ozellik magazada yokmu ? : )

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Iyide arka plana resim koyma yokmu zaten ? Bence kutularin arka planina resim ekleme gelecek cunku tema olarak dememis canli kutularin arkasina demis. Yani benim anladigim temayi siyah yada beyaz kullananlar icin dusunulmus birsey falan filan neyse sonuc olarak bu ozellik magazada yokmu ? : )
senin dediğin özellik evet mağazadaki uygulamalarla yapılabiliyor. ben de siyah-beyaz arkaplan teması sandım. hangisi doğru bilemicem şimdi kafam karıştı :)
PCdeki teknik ön izleme Windows10da varmış o özellik, hangi özellik var bilen var mı emin olsak? :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
ON9

ON9

Üye
Kafa bir milyon 8(

ErenMSC

Üye
Şu Koyu-Açık tema yerine arkaplan değiştirme haberi iyi oldu.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu anki siyah ve beyaz olan arkaplan renginin yerine farklı renkler veya duvarkağıdı koyabilmekten bahsediyoruz. @ceza87 @luckysleven
Ne içtiniz bakim siz sopa:

• Beğen
Tepkiler: Serhan, MixRadio ve byibo
Rainesto

Rainesto

Üye
Lumia kameranında gelmesi yaklaştığının habercisi olabilir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
2 ayda bir ufakta olsa güncelleme alıyoruz. Hemde en büyüğünden en küçük telefonuna modeline kadar. Değerini bilmek lazım, ya hiç almayanlar ne yapsın. :D

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve byibo
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Şu anki siyah ve beyaz olan arkaplan renginin yerine farklı renkler veya duvarkağıdı koyabilmekten bahsediyoruz. @ceza87 @luckysleven
Ne içtiniz bakim siz sopa:
tamam o zaman ben doğru anlamışım :) hep kafamı @luckysleven karıştırdı :islik

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
byibo

byibo

Üye
Şu anki siyah ve beyaz olan arkaplan renginin yerine farklı renkler veya duvarkağıdı koyabilmekten bahsediyoruz.
en çok istediğim konulardan bir tanesiydi umarım istediğimiz gibi olur birde kafam burda karıştı birazcık özgür abi gdr2 ve gdr3 alıcaktık daha bunları alamadan wp 10 önizleme sürümünü kullanacağız :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
en çok istediğim konulardan bir tanesiydi umarım istediğimiz gibi olur birde kafam burda karıştı birazcık özgür abi gdr2 ve gdr3 alıcaktık daha bunları alamadan wp 10 önizleme sürümünü kullanacağız :hmmm

GDR3 olmayacak sanırım.
GDR2'nin önizleme ve resmi sürümlerinin ardından WP10 önizlemeye geçilecek Nisan'da. :hmmm
Tabii GDR2 döneminde Nokia'nın Emerald güncellemesi de olacak.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve suyunsesi
byibo

byibo

Üye
GDR3 olmayacak sanırım.
GDR2'nin önizleme ve resmi sürümlerinin ardından WP10 önizlemeye geçilecek Nisan'da. :hmmm
bilgi verdiğin için sağol özgür abi inşallah beklediğimize değicek haberler ve yenilikler görürüz; WP10 gelince büyük ekran almak bana şart olucak favorim 5.inç

wpfurkan

wpfurkan

Üye
GDR3 olmayacak sanırım.
Gdr2 nin içeriği hakkında hiç bilgi var mı? Ve bu ay çıkacağı doğrumu?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Arkadaşlar bu arada lütfen geri bildirimleri unutmayalım hergun olmasada ;-) 3 4gune bir gondrrelim illaki hızlı bi şekilde bize su elektrik olarak geri dner

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Beklerken konseptlere devam....

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Rainesto, ...decode... ve 11 diğerleri
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu konspetteki arkaplan mantığı cuk olmuş işte, başından beri böyle bişi bekliyorduk, inş w10da bu konsepteki gibi olur arkaplana resim koyma

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
luckysleven

luckysleven

Üye
budur iste ya resimler kalite kokuyor resmen. Bildirim ekrani falan harika olmus. Ah ah su kisisellestirmenin onunu bir acsalar yurur gider bu platformda iste olmuyor. Hos 1. Resim gercek olacak herhalde denilenlere gore
Kutu boylari boyle olmayacak dimi ? Sasirtmaz ms bizi herhalde ? : )

• Beğen
Tepkiler: ceza87
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Beklerken konseptlere devam....
Harbiden konseptten kalite akıyor çok güzel olmuş.Yapana helal olsun valla çok beğendim

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bende çok beğendim ama bence kendinizi çok kaptırmayın böyle şeylere. Wp 8.1 içinde nasıl konseptler gördük ama sonuçta pek alakası olmayan şeyler çıktı.

Üst Alt