ne gibi?Nawzil yeni bilgiler sızdırmış...

ne gibi?![]()
Anlaşılan bu guncellemedede bnm gibi amatör kullanıcılar için elle tutulur ortalıkta kendını fark ettiricek bile olmucak bunuda es geçip beklememeliyim mağaza da 3 aya diğer platformlara yaklaşır işte ;D
Kekoca
YAşamK bir umuttur !
Windows 10'da tam anlamıyla ortak yapıya geçileceğinden önemli değişiklik ve geliştirmeler gelecektir.
Ancak şimdilik çok fazla bilgi ve görsel beklemek mantıklı olmaz.
Öyle ki güncellemenin (önizleme sürümünün) kullanıcılara dağıtılmaya başlamasına bile en az 6 ay var.
Nasil yani? Preview nisanda mı gelecek? Öyleyse vay halimize. Bekle dur şimdi. Bende 1. ay yada 2. ayda gelecek sanıyordum.
Nasil yani? Preview nisanda mı gelecek? Öyleyse vay halimize. Bekle dur şimdi. Bende 1. ay yada 2. ayda gelecek sanıyordum.

Daha gelecek GDR2 güncellemesi var ki onun resmi sürümünün dağıtılması zaten Ocak-Şubat dönemini bulacak gibi.

Planlamalarda bu ay gdr2 güncellemesi yayına başlayacak. Ayın sonu gibi ön izleme geleceği düşünülüyor. Ardından ise aralıkta sonu gibi tam sürüm gelir. Ocakta ise lumia e.... Gibi isimli bir güncelleme ile tam sürüm + Nokia farkı eklenir. Ve yine gdr3 güncellemesi gelecek. Ardından gdr3 tam sürüm Şubat-Mart gibi gelecektir. Hemen sonrasında geçişi kolaylaştırmak için ara ara birşeyler gelir küçük. Ondan sonra nisanda Windows 10 ön izleme gelecek.![]()
kimin planlaması bu?Planlamalarda bu ay gdr2 güncellemesi yayına başlayacak. Ayın sonu gibi ön izleme geleceği düşünülüyor. Ardından ise aralıkta sonu gibi tam sürüm gelir. Ocakta ise lumia e.... Gibi isimli bir güncelleme ile tam sürüm + Nokia farkı eklenir. Ve yine gdr3 güncellemesi gelecek. Ardından gdr3 tam sürüm Şubat-Mart gibi gelecektir. Hemen sonrasında geçişi kolaylaştırmak için ara ara birşeyler gelir küçük. Ondan sonra nisanda Windows 10 ön izleme gelecek.![]()

Bu sefer gdr 3 yok

kimin planlaması bu?![]()
. Ama ms açıklarken herkesin yorumuyla bunu çıkardım.