Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokia bir ara şu ses çipini de değiştirse iyi olacak.

Sahnesi çok dar ve kapalı çalan bir yapısı var.Kamera ve ses iyileştirmesi yapıldığı zaman kimse beni o cihazdan ayıramaz ;)
Aynen aynen ses çipi değişmeli bencede :)
Ms ya bu aralar uyuyor yada gerçekten sızıntının S sini bile vermiyorlar :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: emz

habbuj

habbuj

Üye
Şu gdr2 güncellenmesiyle ilgili hiç bilgi yok mu ya ekimi ortaladık hâlâ ses yok :-/

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Şu mağazaya da sonra indir diye bir seçenek gelmeli.

phasan

phasan

Üye
wp kullananlara hayırlı olsun

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Şu mağazaya da sonra indir diye bir seçenek gelmeli.

Bilgisayarsa eğer yükle butonuna tıkladığınızda telefona erişimi sağlayamazsa daha sonra mail atılıyor uygulama linkini ve unutmamış oluyorsunuz ben öyle yapıyorum:) telefonda zaten mağazadan indiriyorum

dakamon

dakamon

Üye
Bilgisayarsa eğer yükle butonuna tıkladığınızda telefona erişimi sağlayamazsa daha sonra mail atılıyor uygulama linkini ve unutmamış oluyorsunuz ben öyle yapıyorum:) telefonda zaten mağazadan indiriyorum

Sizce bu dediklerinizi ben bilmiyor muyumdur :) bunların hepsi fuzuli uğraş neden böyle uğraşıyoruz mağazaya aynı Youtube de sonra izle de olduğu gibi sonra indir diye bir seçenek olsa fena mı olur :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Sizce bu dediklerinizi ben bilmiyor muyumdur :) bunların hepsi fuzuli uğraş neden böyle uğraşıyoruz mağazaya aynı Youtube de sonra izle de olduğu gibi sonra indir diye bir seçenek olsa fena mı olur :)

:) açıkçası benim böyle bir şeye sadece telefonum yanımda değilken pc den mağazaya girip A bu güzelmiş bunu indireyim dediğimde ihtiyacım oluyor oradan zaten telefonuna direkt ya da dolaylı olarak yüklenir çok zahmetli bir iş olduğunu düşünmüyorum sonra yükleme özelliği olsa güzel olur tabi ama çok da kullanacağımı sanmıyorum :) bilip bilmediğiniz konusunda bir fikrim yok bazen fark edilmemiş olabiliyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Daha öncesinde "Zümrüt Yeşili"ne hazır mıyız? :islik

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte, Krnl386, ErturkSahin ve 5 diğerleri

skynet

Üye
Bu emerald gdr2 ile gelir herhalde

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şimdilik sadece söylenti. Olursa GDR2 olur.

Haberin yer aldığı kaynakta 7/10 ihtimalle doğru diyor . Ciddiye alınacak bir oran :) Bu arada aynı ekran görüntüsünün vietnam ve çin versiyonu da var :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Aman artık sıkıcı gelmeye başladı bu nokianın güncellemeleri. Bi kere çok geç geliyor dağıtımı sıkıntılı oluyor. Bıktım. MS güncellemeleri favorim

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaş telefon alamadım hala, güncelleme üstüne güncelleme. Bu hareketlilik iyi ama geç gelmeler sıkıntı.

hitafnalsa

Üye
Cidden çok sıkıcı oldu bu söylentiler. Söylentilerden öte artık güncellemeyi görmek istiyoruz. Biz güncelleme niyetine paso söylenti alıyoruz.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bi ara debian red vardı sonra denim oldu şimdi ? D harfini atlayacaklar mı gdr 2 ile gelirse ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt