Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Parmak izi okuyucumu dedin,parmak ile indirilen bildirim merkezini verene kadar adamlar ömrümüzü yedi ya:)
biliyorum özgür abi yani bulutsuzgecenin paylaştığı bir resimde yüzde yüz sahte idi ama parmak izi'ne benzer bir şey gördüm windows phone ömrümüzü yedi ama adam olunca geri geleceğim adam gibi bir sistem ne zaman olur bilinmezde :kop2: ama ocak şubata kadar windows phone forum bölümünde sizlerle olacağım :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bende onu demeye çalıştım işte zaten ben onu göremeden androide geçmiş olurum belki windows phone'a ne zaman döneceğim belli değil ama 5 seneyi bulur dönmem garanti ama yinede gelmez gel beraber androide geçelim niyetin yok galiba şu üvey evladı :ehe
Android mi ? Şeytan görmüş gibi uzak kalmayı tercih ederim. Onun yerine N9 kullanırım ondan bin kat daha iyi. (Nokia'nın halt etmesi sonucu gül gibi işletim sistemi çöp oldu. O konuda ne kadar sevgilerimi yollasam az gelir.)
Üvey evlat 620 ile gittiği yere kadar gideceğim. Belki 1520 beklediğim fiyat aralıklarına inerse o zaman almayı düşünüyorum.
Artık büyük ekran cihaza geçeceğim tabiri caizse. Ha oldu ki sailfish büyük ekranlı cihaz çıkartır o zaman işler değişir benim için. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Android mi ? Şeytan görmüş gibi uzak kalmayı tercih ederim. Onun yerine N9 kullanırım ondan bin kat daha iyi. (Nokia'nın halt etmesi sonucu gül gibi işletim sistemi çöp oldu. O konuda ne kadar sevgilerimi yollasam az gelir.)
Üvey evlat 620 ile gittiği yere kadar gideceğim. Belki 1520 beklediğim fiyat aralıklarına inerse o zaman almayı düşünüyorum.
Artık büyük ekran cihaza geçeceğim tabiri caizse. Ha oldu ki sailfish büyük ekranlı cihaz çıkartır o zaman işler değişir benim için. :)
artık eşşekten inip ferrariye binme zamanı geldi dimi :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Güvenlik açıkları ile dolu bir Ferrari'ye binmezdim ben olsam sonunda öleceğimi söyleseler eşekle giderim yani . Bence android kullanmayın ios tercih edebilirsiniz. En azından güvenlik sorunu falan olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Güvenlik açıkları ile dolu bir Ferrari'ye binmezdim ben olsam sonunda öleceğimi söyleseler eşekle giderim yani . Bence android kullanmayın ios tercih edebilirsiniz. En azından güvenlik sorunu falan olmaz :)
ya hayır ben onu bizim sistemi kötülemek için kullanmadım sen benim yorumumu farklı saptırmışsın sadece benim demek istediğim şu arkadaşın kullandığı telefonda bazı oyunlar açılma süresi yavaş oluyor mesela örnek vereyim snapdragon 400'lü telefonda temple run biraz ağır açılıyorsa snapdragon 800lü telefonda açılma süresi öbür telefonun işlemcisine fark ediyor onu demek istediydim :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu sağlam eşek ama. İnatla bozulmuyor. Neyse yılbaşına kadar zamanım var nasılsa. O zamana kadar yurtdışına gitmiş olurum. Oradan telefon alırım artık. 1520 yakışır. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun:ehe

Bu arada wp forumunda bayağı bir sessizlik var. Şöyle bir iki güncelleme haberi yada sızıntı gelsede şenlense buralar.
İos kullanan arkadaşlarıma sana Bluetooth ile bir türkü yollayayım da keyifle dinle diyorum. Onlara dert olsun alamadıkları için. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bu sağlam eşek ama. İnatla bozulmuyor. Neyse yılbaşına kadar zamanım var nasılsa. O zamana kadar yurtdışına gitmiş olurum. Oradan telefon alırım artık. 1520 yakışır. 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun:ehe

Bu arada wp forumunda bayağı bir sessizlik var. Şöyle bir iki güncelleme haberi yada sızıntı gelsede şenlense buralar.
İos kullanan arkadaşlarıma sana Bluetooth ile bir türkü yollayayım da keyifle dinle diyorum. Onlara dert olsun alamadıkları için. :ehe

Tapatalk kafayı yemiş olmalı :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
1520 alsan ne olcakki :) yine aynı işletim sistemi yine aynı market :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Beni zorla CM'ye itiyorlar ya ne diyeyim...

Gerçi şimdilik aradığım çok fazla bir şey yok ama gün geçtikçe daha da gelişmesini isterim, stabilite de ufaktan sallanmaya başladı.

Güvenlikle ilgili problemler kullanıcı sayısı azken çıkmaz, herkes WP kullanmaya başlarsa o zaman dikkatler üzerine çekilir ve açık aranır. Net söylüyorum WP'yi çok sallayan yok.

Çok seviyorum WP'yi ama objektif olmam gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori, Murat Alper ve skynet
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Androide dönmektense ios alırım tabi dönersem

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Elden çıkarmaya bakın

serinaga

serinaga

Üye
WP'den şaşmam artık bu saatten sonra, ehh ne demişler gülü seven dikenine katlanır ...

emz

emz

Üye
Aynen. Bende de resmen bağımlılık yaptı. O kadar eksik görüp buluyorum yine de bırakamıyorum :S Umudum en kısa sürede çektiğimize değecek bir sistem gelmesi :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bizim değil mi, severiz de döveriz de :P

Rainesto

Rainesto

Üye
Tileları felan seviyorum sadeliğini ama çok eksiği var 620 yi satayım diyorum yok fiyatına gidiyor 620 yi güncelleme desteği kadar kullanıp bi tane iphone almayı planlıyorum 920 kalsın tasarımını çok seviyorum :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Artık bütün konular sohbet yerine dönmeye başladı:) ne yapalım sızıntı yok

• Beğen
Tepkiler: emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Nokia bir ara şu ses çipini de değiştirse iyi olacak.

Sahnesi çok dar ve kapalı çalan bir yapısı var.Kamera ve ses iyileştirmesi yapıldığı zaman kimse beni o cihazdan ayıramaz ;)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

Üst Alt